שאלות על x-men 3

Artoo Detoo

New member
שאלות על x-men 3

1. מישהו יודע אם זה יהיה הסרט האחרון או שימשיכו? כנ''ל ספיידרמן 3. 2. מישהו יודע מי מת בסרט? כי רואים בטריילר הלוויה 3. הנה תמונה מהמשחק המבוסס על הסרט, יכול להיות שיעשו את הפניקס בצורת נחש במקום פניקס (עוף חול)? או שזה מישהו אחר? 4. את העלילה של המשחק נקמתו של וולברין עשו מתרחשת בין הסרט הראשון לשני, האם למשחק החדש תהיה עלילה חדשה (בין הסרט השני לשלישי)? כי זה נראה הרבה יותר הגיוני, לדוגמא - נייטקרוואל, שהוא אחת משלושת הדמויות שאפשר לשחק, לא מופיע באקסמן 3 בכלל.

spidey 82

New member
...........

1. כן, אמור להיות לפחות המשך נוסף, כך גם ל'ספיידר-מן'. (למרות שאחרי הסרט השני דווח שקולומביה הכריזה שיהיו עוד 6 המשכים...) 2.אפשר רק לנחש. אני יודע רק שחבר קבוצה אחד או שניים ימות/ו או יאבד/ו את כוחותיו/הם.
***ספוילר*** לפי השמועות אחת מהם תהיה סטורם, ולאחר שבסרט יחסיה עם לוגאן יהיו רומנטיים יותר, הדבר יוציא אותו מדעתו וישלח אותו למסע הרג אלים יותר מבסרט ה-2 ***ספוילר***
3. הכל יכול להיות. ראה שירשור בהמשך העמוד לאותו נושא, שם נתתי קישור לתמונות מהמשחק (ותמונות נוספות מהסרט). 4.לפי הדיווחים הוא מתרחש בין הסרט ה-2 ל-3 ומסביר מדוע נייטקרולר לא משתתף בסרט ה-3. יתכן כי גם גמביט יבצע הופעת אורח על חשבון הופעתו-שלא-תהיה בסרט ה-3. (וב-1... וב-2...)

El ad

New member
השאלה האמיתית היא

אם הם יהיו מספיק אמיצים ויעשו את קולוסוס הומו כמו באולטימייט. הסרטים מלכתחילה מתבססים על "עקרונות" של האולטימייט כמו למשל התלבושות, הרומן בין אייסמן לרוג, ומיסטיק, ג'אגארנאוט וסייברטות' באחווה תחת פיקודו של מגנטו (מה שלמעולם לא התרחש בקומיקסים המקוריים, עד כמה שאני יודע...). ראיתי באחת מהתמונות של הסרט את קיטי ובובי בסיטואציה אינטימית (באולטימייט הם גם יצאו...), כך שאם היא לא תשמש כבת הזוג של קולוסוס בסרט, שהרי היא האהבה הקלאסית שלו, לפחות בקומיקסים המקוריים, אז יש מצב שהוא באמת יהיה גיי בסרט.

spidey 82

New member
הכל יכול להיות.

אולי בכלל ישדכו לו דמות אחרת. ואם הוא יהיה הומו, חבל שנייטקרולר כבר לא בסביבה...(
) מיסטיק הייתה חברה באחווה של מגנטו ואף הנהיגה אותה במשך תקופות שונות, בלפחות אחת מהן סייברטות' היה חבר. אגב, אני יודע שבסרט ג'אגרנאוט הוא מוטנט, לעומת יקום מארוול שבו מקור הכוחות שלו הוא מיסטי.

El ad

New member
אז זהו שבאולטימייט נייטקרולר די

הומופובי, אז אני בספק אם היה קורה ביניהם משהו (למרות שמי שמשחק אותו הומו מוצהר, אז אולי מאחורי הקלעים...
). בנוגע לאחווה, מיסטיק אמנם הנהיגה את הדור השני, אבל מעולם לא עבדה תחת מגנטו (שהקשר שלו לאחווה היה דרך הדור הראשון, אותו הוא הנהיג). למעשה, היא אפילו עצרה את מגנטו ב-The Uncanny X-Men #199, כאשר האחווה שלה עבדה תחת הממשל ונקראה "Freedom Force". בנוגע לסייברטות', מסתבר שהוא באמת היה לזמן קצר חבר באחווה, אבל בכל מקרה, הוא לא ממש מזוהה עם המוסד הזה. ----ספויילר : ---- ג'אגארנאוט לעומתו היה חבר רק באחד מהגלגולים החדשים יחסית של האחווה, וגם זה רק בתור חפרפרת של האקס-מן.

spidey 82

New member
הוא לא מודע למיניותו של פיטר...

אלן קאמינג הומוסקסואל מוצהר, כמו גם בריאן סינגר ואיאן מקלן. זה מתבטא בנושא של הסרטים ובחריגות של הדמויות. (ראה את "היציאה מהארון" של בובי לפני הוריו) לגבי ג'אגרנאוט, לפחות הרגו את אתה-יודע-מי.

El ad

New member
אני לא בטוח שאני יודע את מי הרגו...

בכל מקרה, ללא קשר לשחקנים/במאי וכו' אקסמן תמיד התחבר להומוסקסואליות, גם לפני עידן הסרטים. אני לא טוען שאקסמן בהכרח מדבר על הנושא אבל הוא בהחלט משתמש במוטיבים שקשורים לנושא. מבין כל קבוצות המיעוט הנרדפות בעולם האמיתי שאפשר להקביל למוטציות, הומוסקסואלים הכי מתאימים. אמנם עשו הקבלות רבות ליהודים - גם בתוך הקומיקסים עצמם - ובעיקר בגלל השואה, אבל האלמנט של אי הקבלה בתוך המשפחה, זריקת ילדים מוטציות מהבית ע"י ההורים שלהם וכו' מתאים רק להומואים ולא לשום קבוצת מיעוט אחרת של גזע או דת. הסיבה שזה כמעט ולא משולב באופן ישיר בקומיקסים זה כי לצערי עדיין מדובר בנושא טעון בחברה האמריקאית. וכמו שאיאן מקלן אמר פעם בעצמו : "The movie X-Men is about being gay..."

spidey 82

New member
..........

**ספוילר**סמי ילד הדג**ספוילר** הקומיקס נוצר בתקופה טעונה מבחינת יחסי שחורים-לבנים וכמובן שיש הקבלה, גם אם לא מכוונת, של אקסווייר/לותר קינג ומגנטו/מלקולם איקס. בכל תקופה ניתן להקביל את הקומיקס למצב מסויים. הקהל הקבוע של הקומיקס הוא בני נוער מסיבות ברורות. לא סתם קבעו שהיכולות המוטנטיות נחשפות לראשונה כשהמוטנט מתבגר מינית. השנים האחרונות הם אלו שבהן ההקבלה להומוסקסואלים התחזקה בעקבות ההתפתחות הסביבתית. הסרטים עוסקים בכך באופן ברור וצפוי (כאמור, סינגר ומקלן). אגב כך, אתמול בפנל שלו ב-Wondercon קווין סמית' אמר שהוא מצפה בכליון עיניים ל-Superman Returns. הוא אהב את סרטי אקס-מן של סינגר, אבל השני היה "טעון מדי בסאבטקסט הומוסקסואלי". והנה עוד משהו שקשור בעקיפין לאותו נושא.

Artoo Detoo

New member
לפי דעתי בסרטים

לא צריכים לעשות אף אחד הומו, אולי קוויקסילבר (אם הוא יופיע), אני מקווה שיהיו עוד 2 סרטים, הרביעי עם הסנטינלים והאחרון עם אפוקליפס.

El ad

New member
לפי דעתי, צריך לעשות סרטים בצורה

הקרובה ביותר למקור, ואם הם מתבססים על האולטימייט אז קולוסוס צריך להיות שם גיי. ואם זה באמת יקרה, אז יהיה אפשר לפרשן את המשפט שהוא אומר לוולברין בסרט השני כאשר תוקפים את בית הספר - שהוא מעדיף לבוא איתו( אבל וולברין שולח אותו להגן על שאר הילדים). וחוץ מזה, מה לעזאזל הקשר לקוויקסילבר?

Artoo Detoo

New member
ממממ...

קוויקסילבר הכי מתאים להיות גיי לפי דעתי הגרסא של הסרטים לסיפור ממש טובה, גם הקומיקסים שעומדים מאחורי הסרטים (סיפורי הרקע של מגניטו, וולברין, רוג, וסייקלופס). בכל מקרה אני חושב שצריך לתת לסייקלופס תפקיד יותר מרכזי, ולהחזיר את סייברטות' כי הוא יריב די גדול של וולברין.

El ad

New member
לגבי קוויקסילבר אני חולק עלייך...

אבל איש איש ודעותיו.

spidey 82

New member
הסנטינלים כבר היו צריכים להופיע.

לעשות עוד סרט שיתמקד ב"האנושות רוצה להרוג אותנו" יהיה מוגזם, גם אם זה נמצא שם מאז הסרט הראשון. הם היו צריכים להיות חלק מהסרט השני. אפוקליפס, אין שום ספק, צריך לסיים את הסדרה (גם אם יש פוטנציאל לסרטים עד שנת 3000).

DDN

New member
קולוסוס הומו?

חשבתי שהוא מת. . ... ולא היה לו רומן עם כמה וכמה נשים בעבר?

Evil Beast

New member
כן.

לפי אולטימייט אקסמן 63. אם אתה שואל את דעתי, זה היה די דבילי להוציא דווקא אותו הומו. נייטקרולר היה יכול להיות הרבה יותר טוב
(מתחמק מגבי שתבוא ותרצח אותי).

El ad

New member
למה דבילי?

דווקא נראה לי שיש הרבה פוטנציאל לקשר שלו עם אולטימייט נורת'סטאר- הוא עם העדינות שלו וההתכנסות העצמית ונורת'סטאר עם המוחצנות שלו. ובכלל כל הקטע שקולוסוס התאהב בוולברין (מה לעזאזל כולם מוצאים בו?) היה מגניב . ולגבי נייטקרולר, הוא סתם רודף שמלות, ועם המראה שלו הוא גם לא יהיה הומו אפקטיבי ביותר. אבל מה שבאמת נדרש זה שיוציאו את אייסמן מהארון (המקורי, לא האולטימייט), כמו שאני ורבים רבים אחרים רוצים. אבל אין מצב שזה יקרה בעשור הקרוב, אם בכלל...

DDN

New member
גוועלט!

מה הם עושים לאקס-מן הכותבים של האולטימייט האלה?

spidey 82

New member
אם היו נצמדים למקור לא היה צריך

יקום נוסף, אלטרנטיבי. זו כל המטרה, לעשות את הכל מנקודת מבט שונה.

למעלה