שאלות על שניצלים

שאלות על שניצלים

1]איזה שניצלים אתם אוהבים אוכלים , של עוף,-הודו? 2] עם מה אתם מכינים אותם, פירורי לחם? פתיתי תירס.? משהו אחר? 3] מה קודם פרורים ואחר כך ביצה או הפוך?

דנימר

New member
רק עוף

ולעיתים רחוקות עגל. קודם קמח, אח"כ השריה ארוכה בביצה + תבלינים, אח"כ פירורי לחם ובסוף טיגון.

LANIT1

New member
תשובות בבקשה

1 שנצלים של עוף... 2 מכינה עם פירורית ניתן להוסיף גם מעט קמח 3 אני עושה קמח ביצה קמח. אפשר לעשות בלילה עם מעט חרדל פלפל שחור ולטבול עם הביצה.. זה יוצא מעדן מדי פעם אני מכינה ככה לא הרבה חרדל מעט

bigjack

New member
תשובות גם ממני../images/Emo9.gif

1. רק שניצל עוף 2. קמח, ביצה מתובלת ופרורי לחם מוזהבים בטיגון 3. קמח ביצה ופירורים.

bigjack

New member
הקמח עוזר להדבקת הציפוי

ואוטם טוב את הבשר שלא יתייבש בהחלט ניתן לוותר עליו זה הכל שאלה של טעם והעדפה

../images/Emo71.gif../images/Emo27.gif תשובות:

1. שניצלים של חזה עוף. 2. פירורי לחם וביצה. מתבלת אותם במלח, פלפל שחור, פפריקה ותבלין לסטייק עוף. 3. קודם טובלים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם.

רות333

New member
השניצלים שלנו...

אני משרה את השניצלים בביצה מעורבבת עם סויה, ואז טובלת בפרורי לחם מטובלים! יוצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

frige

New member
ושלנו

שניצל משודרג תערובת 1: מיץ סחוט מלימון + פטרוזיליה קצוצה תערובת 2: ביצה אותם תבלינים כמו בתערובת 1 קצת פחות תערובת 3: פירורי לחם שומשום כמון, כורכום, פפריקה ח+מ, מלח, פלפל, אבקת שום שמים בפיירקס רבע מתערובת מס' 1 ועל זה פורסים את השניצלים, שכבה אחת, על זה מורחים שוב את התערובת מס' 1 ושוב עוד שכבה, עד שמכסים את כל השניצלים. לבסוף שופכים את מה שנשאר על השניצלים. נותנים לזה לפחות שעה לשכב במקרר. אחרי שעה או יותר. מכינים את השניצלים רגיל. תערובת מס' 2, תערובת מס' 3 ומטגנים. יוצא רך וטעים. הלימון והפטרוזיליה עושים את זה גם מאוד מאוד טעים.

אני מכינה הכי פשו ביצה ופירורי לחם

ואת שאריות הביצה ופירורי הלחם מטגנת בשמן שנשאר ואני מעדיפה את השאריות האלה על פני השניצל

אצלי הם אוכלים שניצלים אני אוכלת

פירורים
וכולם חושבים שאני
מה אני יעשה טעים לי
במיוחד שאני מפזרת על זה מלח ופלפל שחור גרוס וליד אורז לבן וזהו

נצל"ש, איך אתם מטגנים כמויות גדולות

של שניצלים? מוסיפים עוד שמן לטיגון או מחליפים את השמן?

שאלת המשך: אופים שניצלים?

מטעמי דיאטה התחלתי לאפות האמת שלא יצא לי משהו העדפתי פשוט לאפות את חזה העוף בלי כל הציפוי

למעלה