שאלות על הפרק המילולי....

נטלי ב

New member
שאלות על הפרק המילולי....

1. עשיתי פסיכ' באוקטובר, והמדריך שלי בקידום אמר שבמועדים האחרונים, שאלות ההגיון היו דווקא קלות והשלמת המשפטים היו די קשות בגלל שרוב המשפט בתשובות. זה אכן היה כך במבחן עצמו. ואני רוצה לשאול אם זה עדיין נשאר ככה במועדים האחרונים, או שזה השתנה... 2. איזה סוגי שאלות הגיון הם פופולריות? בקורס אמרו לנו שבטוח שיהיה שאלות מחזק/מחליש ושאלות סידור ושיבוץ. השאלות האחרות בהגיון לא בטוח שיופיעו (כלומר אולי כן ואולי לא, אבל זה לא 100%). הדבר הזה השתנה במועדים האחרונים? 3. היה שיעור אחד בקורס שהפסדתי ועד עכשיו אני מתענית. מה ההבדל בין מסקנה שנובעת מצירוף 2 טענות בנפרד לבין מסקנה שנובעת מצירוף 2 הטענות יחד? 4. אם אני עושה את הפסיכ' ב15, מה הסיכויים שיהיה לי בחינה זהה לאחת שעשו אותה ב14? אודה לכללל מי שיענה
נטלי

Minerva

New member
המממממממממ...../images/Emo140.gif

2-נראה לי שאנשי הקורס שלך צודקים- זה מה שאמרו גם לנו. 3- אה... אם את מתכוונת להבדל בין מסקנה הנובעת מצירוף כל הטענות לבין מסקנה הנובעת מהנתונים... אז ההבדל הוא בכך שכמדובר על האפשרות הראשונה, את חייבת למצוא בתשובות משהו שנובע מ*כל* הנתונים (לאחר שחיברת אותם בחיצים)... ובאפשרות שנייה, כל תשובה שנובעת מהנתונים, אם מכולם ואם מחלקם, תהיה טוב. מקווה שהבנתי למה התכוונת.
4- קשה לי להאמין שזאת תהיה אותה הבחינה. הם לא לגמרי מפגרים.

נטלי ב

New member
תודה ../images/Emo13.gif, יש לעוד מישהו תשובות?

ילד חורף, אולי אתה יודע מה באמת הולך לגבי 1ו5...

ככה..

לגבי השאלה הראשונה אני לא יכול לתת תשובה מוסמכת כי אין אף אחד שעשה את כל המועדים האחרונים. לגבי השאלה ה5 שלך - ברור שלא יתנו את אותו המבחן... מצטער שלא עזרתי לך יותר מדי

למעלה