שאלות על בנות

יש 2 ילדות בגן של הבן שלי שכל יום

מגיעות לפארק עם מזוודת איפור שכוללת הכל - אמנם מותאם לילדות אבל יש בה צלליות,סמקים, לאק, מסקרה, נצנצים וכו... הן עסוקות בזה כל אחר הצהריים. בעיני זה מוגזם. לשחק פעם ב..... אני עוד מוכנה להבין . לאק מעולם לא הרשתי אלא בפורים, חורים באוזניים עשינו בגן חובה (מאז היא כבר ויתרה ותסמה את החורים)איפור - רק בבית ולחצי שעה בערך. כנראה זה שלב שלא קשור לאם האמא מתאפרת או לא.

MAGOLZ

New member
זה באמת לא כל-כך קשור לאם

יש כאן אימהות שלא נוהגות להתאפר כלל והילדות שלהן מאוד בקטע הזה, אצלי למשל אמא שלי תמיד הייתה מתאפרת והיא מאוד אוהבת צלליות צבעוניות וליפסטיקים, אפילו מסקרות בכל מיני צבעים וכאלה, ואילו אני עד היום כמעט אף פעם לא נוגעת באיפור. ילדים תופסים דברים שונים במקומות שונים...

צימעס

New member
אם יש חברה ללמוד ממנה, זה קורה.

עגילים אני נגד. יש מין קליפסים עם הברגה שלא כ"כ מכאיב. לק אני מתנה שבחוץ (מסריח וגם לא מי יודע מה בריא). אחרים - אני מעדיפה שיצירו עם פנדות איכותיות שמתאימות לגוף מאשר יתאפרו א-לה-גברת, אבל זה לא תמיד בידים שלי.

צודקת

זה באמת קורה עם חברות וגם אני בהתחלה נתתי איפורי פנים כאלה של פורים אבל הם הרבה יותר קשים לניקוי .....

טלטוש

New member
רק כמשחק

איפור רק כשזה משחק, והוא יורד מהפנים תוך זמן מאוד קצר עגילים - חורים באזניים ממש לא, מדבקות אני מסכימה, הילדה עצמה חושבת שזה לא בשבילה. לק רק כשהיא מתחננת ורק שקוף וגם בתור משחק

smagi

New member
אם זה למטרת משחק, אין לי שום

בעיה עם זה. יש להן מזוודות לילדים עם איפור מיוחד. אבל למקומות אחרים בשום אופן לא~! אני רואה הורים שמביאים את הבנות עם איפור למסיבות סוף שנה ולימי הולדת - נראה פשוט זוועה !

Taltul74

New member
הבת שלי באותו גיל

איפור - לא !!! (מבקשת שאני אקנה לה את האיפור של הילדות, אני מושכת את הזמן) עגילים - לא עד שהיא תגיד מיוזמתה שהיא רוצה. לק - לא. אם קורה בימים נדירים שהיא מגיעה איתי לסדר את הציפורניים אני מרשה שישימו לה לק ורוד בהיר בהיר בהיר (שבקושי רואים אותו).

היום גם אני חושבת ככה - חורים באוזן קשה יותר

לסתום מאשר להוריד לאק או צללית .

MAGOLZ

New member
לא כל-כך מדויק

אצל ילדים החורים מתאחים בחזרה די מהר אם הם לא הולכים עם עגילים תקופה מסויימת, גם אם עברו כמה שנים מאז שנעשה החור וגם אם הילד הלך כמה שנים רצוף עם העגיל. אצל נוער לוקח לזה קצת יותר זמן אבל זה נסתם באותו אופן (בתור התחלה החור רק "מתכווץ") ובעיקרון רק אצל מבוגרים אחרי המון שנים של הליכה עם עגילים, הסיכוי של החור להתאחות הוא נמוך במיוחד מכיוון שאיחוי רקמות אצל מבוגרים הוא באופן כללי פחות טוב מאשר אצל ילדים ונוער. בכל מקרה הגוף כל הזמן מנסה לאחות את החור הזה, כי הוא לא אמור להיות שם באופן טבעי.

fannyd

New member
אם הבת רוצה כעקרון כן

בעניין העגילים לא חייבים להענות ולרוץ לחורר. לא תוכלי למנוע ממנה בגן ובבתים של החברות. רק תוציאי אותה מתוסכלת והיא לא תשכח לך את זה גם אחרי שנים. יש ערכות איפור לילדים, בשמים לילדים. יש גם ערכות צעצוע. כדי לשחק לא חייבים את הדבר האמיתי. אפשר לקנות שפתון נגד יובש אדום או ורוד בטעמים, אין בזה כל רע, וזה יהיה הכי אמיתי עבור הבת. לא חייבים לגדל סגפנים.

לדעתי

איפור - רק בפורים עגילים - לא, אלא אם היא ממש מבקשת. אפשר בינתיים לקנות עגילי מדבקה. לק - לעיתים רחוקות כמשק, לא יום-יום

למעלה