נתחיל עם זה ש-
את אכן כותבת מאוד יפה, גם אם את לא מנסה לשכנע אותי.... שנית, אני לא לגמרי מסכימה איתך בצורך להציב גבולות פיסיים, מוחשיים, ברורים וכו'. אם שאלת, אז הבת שלי בת שנתיים ותישע, כך שהדיון לא ממש נוגע אליה. היא לא בגיל הזה בכלל. אבל אם אזכר בעצמי בגילאים 13 - 18. חייתי בקיבוץ, ללא ההורים , עם עוד ילדים שבאו לקיבוץ ללא הוריהם. עם סביבה של בני קיבוץ שגרים בבתי ילדים. ועם הרבה הורמונים של גיל ההתבגרות. אז זה אמר ששכבתי בגיל כזה צעיר? וזה היה הכי מקובל בקיבוץ שגדלתי בו, הן בחברת בני הנעורים, והן בחברת המבוגרים בקיבוץ (היו שם בגידות על ימין ועל שמאל). אז מה? אז לא היה לי את ההגיון שלי גם בגילאים של גיל הטיפשעשרה? בטח שכן! ועובדה, שעשיתי מה שרציתי, ורק בגיל 18 התחלתי לשכב עם גברים. וכפי שכתבתי היום לפורום, אני לא באה מבית שאבא ואמא ממש יודעים ומתעניינים מה קורה עם הילדים שלהם..... זו היתה החלטה שלי והלכתי איתה. שלישית- לגבי האיפור- דובר היום בפורום על איפור של בנות בגיל 4 , 5 וזה שונה מאיפור של ילדה בגיל ההתבגרות , כולל ביגוד נועז, בטן חשופה, רגליים עם מיני קצר, מכנס קצר, מכנס עם גיזרה נמוכה, ואלוהים יודע עוד מה.... אני פשוט גרה בתל אביב, ויוצא לי פה ושם לראות נערות פרגיות עם לבוש מזעזע ומגרה שכזה.... ברור שגם אני אנסה לשמור על המתבגרת שלי (בבוא היום, בעזרת השם) מפני חשיפה למיניות וסקס בגיל צעיר. אני מאוד מאמינה, שזה לא בריא בגילאים צעירים. אבל עד אז, אלוהים גדול!!!!