שאלות....... (עזרה דחוף!!!!!)

AmX

New member
...

לאקס בוקס יש מפרט תכני יותר טוב משל הps2... אבל מבחינת משחקים שווים יש לps2 הרבה הרבה הרבה יותר משחקים יפים ושווים! כל החברות הטובות של המשחקים הולכים עם הps2... והps2 הוא הצלחה ענקית עכשיו הוא נמכר פי כמה וכמה מהבוקס ככה שסוני מרוויחים הרבה יותר כסף ואז הם מביאים משחקים הרבה יותר טובים...

...

תתראה... כמעט כל משחק שיש לפ.ס2 (לפי מה שראיתי באתרים..) יש לאקס בוקס וגם לכל אחת מהקונסולות יש משחקים בלעדיים... ולדעתי אתה לא יכול להשוות במחירות כי פ.ס הוא כבר כמה שנים והאקס בוקס ממש קצת זמן... צ´יפים עולים אותו דבר? מישהו פה קנה מארקדיה פעם.???? אולי אני יקנה שם ואני רוצה לדעת עם מישהו קנה והוא מרוצה?

AmX

New member
חחח...

אחי הps2 קיים 1 וחצי האקסבוקס קצת יותר מחצי שנה ועדיין הps2 מוכר יותר! אתה רוצה אני יביא לך מכירות?

...

תראה אחי... אני לא מבין בזה כלום אני לא יודע מהיותר שווה ומה פחות שווה אני מחכה לעוד תגובות כי בינתיים קיבלתי רק אחת... ממך ואני רוצה לראות עוד... אני לא צריך מכירות רק שמעתי שלאקס בוקס יש גרפיקה טיפה יותר טובה ושיש לה פחות משחקים כרגע מפ.ס2...

GCN

New member
קנה גיים קיוב או אקס בוקס

לדעתי הפס2 גרוע.אני ממש שונא את המשחקים שלו ובמיוחד את השלט...

AmX

New member
...

"אני ממש שונא את המשחקים שלו ובמיוחד את השלט" יופי אז תשנא אותו אתה! ואל תמליץ לאנשים לא לקנות אותו על הדעה שלך...

תראו...

אני לא חושב שהפ.ס 2 גרוע אני רק חושב שהאקס בוקס טיפה יותר מתקדם... אני מפחד לקנות אותו רק בגלל שאני לא יודע עם/מתי הקונסולה והמשחקים יגיעו לחנויות בארץ...... אין לי בעיה עם השלט בעצם השלט של האקס בוקס נראה קצת יותר מסובך אבל מתרגלים... ובקשר למשחקים אין כל כך הרבה הבדל 85% בערך מהמשחקים של אקס בוקס יש לפ.ס 2 וחלק מהמשחקים יש גם לגיים קיוב שאני לא כל כך רוצה לקנות... אז: מישהו יודע מתי יגיע האקס בוקס לארץ כמה הוא יעלה.???

yonisaa

New member
xbox

יגיע רק ב2003 עדיין לא יודעים בדיוק מתי אני קניתי את הxbox שלי בצרפת ב1400 שקל בקשר למשחקים אתה יכול להשים ציפ ולהוריד את המשחקים ולשחק דרך הhd של הxbox תוריד את זה יש שם סרטון של אחד שמריץ משחקים דרך הhd ויש גם אתר שמלמד אותך איך לעשות את זה

איזה צ´יפים יש ל

אקס בוקס? וכמה הם עולים (אני די לחוץ בעניין הזה כי יש לי 2600 ש"ח ואני רוצה לקנות אקסבוקס שלט לדי וי די ומשחק אחד מקורי.... זה גומר לי את הכסף אולי אני יכול לחסוך עוד 500 זה יספיק לי לצ´יפ?

אתרים...

למישהו יש אתרים שמוכרים משחקים מקוריים לאקס בוקס (פאל) ושולחים לארץ??? אני חייב לדעת...

yonisaa

New member
כן

http://www.burn.com.au הם שולחים לארץ כל משחק עולה בין ה 200- 250 אני לא קניתי שם אבל אני חושב שshafran קנה מישם

yonisaa

New member
אם אתה קונה את הציפ

x-ecuter אז יש לך תוכנה מיוחדת של dvd שאתה שם בתוך הארד דיסק ואפילו את לא צריך את השלט של הdvd בשביל לראות סרטים DVD-X v2 Region Free NO DONGLE/KIT

XcalibEr

New member
כאשר רצית למכור PS2 + משיח..

ב 2500 ש"ח טענתם שאפשר להשיג מכשיר ב 1500 ש"ח, נו איפה. הפסדתם!!!

dovyair

New member
קבל

מכשיר שעדיין באחריות 2 בקרים כרטיס זכרון FIFA2002 Red Faction Silent Scope Armored Core 2 Midnight Club Oni 2 דיסקי Demo 3 משחקי PS1 2000 ש"ח על הכל נ.ב. ג´וק טוב (משיח) עולה בערך 800 ש"ח

yomaster

New member
תקנה אקס בוקס!

בכל תחום האקס בוקס עולה על הפליסטישן, במשחקים הם שווים כי כל המשחקים הטובים יוצאים היום לשתי הקונסולות ולבוקס ולפס 2 יש את אותו מספר משחקים אקסלוסיביים שהולכים לצאת. לאקס בוקס יש דיסק קשיח ולכן זמני הטעינה שלו הרבה יותר קצרים וגם הגרפיקה יותר טובה, ולא מעניין אותי כל הזיבולים הטכניים של כל מיני אנשים פה, בתור אחד שראה הרבה משחקים על שניהם אין משחק שנראה יותר טוב על הפס 2 ורובם נראים יותר טוב על הבוקס. בנוסף אם יש לך סראונד 5.1 האקס בוקס זה הפלטפורמה היחידה שתומכת בזה. ובלי קשר, בעתיד תוכל לראות סרטי Divx על האקס בוקס וסרטי VCD וכל מיני תוכנות שיפותחו לאקס בוקס ותוכל להתשמש בהם אם יהיה לך צ´יפ - שהוא אגב זול יותר מהצ´יפ של הפליסטישן.

...

אני באמת רוצה יותר אקס בוקס אבל יש לי בעיה להזמין משחקים כל הזמן מהאינטרנט (יותר נכון לאבא שלי... הוא מפחד לתת כרטיס אשראי אתם יודעים איך זה...) מישהו יודע על עוד אתרים שמוכרים אקס בוקס ומשחקים מהארץ???

למעלה