שאלות....... (עזרה דחוף!!!!!)

שאלות....... (עזרה דחוף!!!!!)

אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 2 בסביבות ה1700 ש"ח מישהו מוכן להגיד לי (במסרים כמובן) איזה חנויות מוכרות בטווח מחירים כזה באזור השרון? וכמה עולה הצ´יפ הכי טוב לפ.ס 2 (שלא הורס די וי די) ומה המחיר של די וי די רג´יון אקס? (ממיר שיטות-זוונים...) ועם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את המשחק אגרסיב אין ליין (רולרבליידס)? תודה מראש

אריק101

New member
פרייר

אם תמתין קצת ותבקש יפה ממשהו שיביא לך מחו"ל אתה יכול להשיג ps2 במתאיים דולר ומטה pal

...

א. אין לי הרבה חברים/משפחה/ועוד... שנוסעים הרבה לחו"ל או נוסעים בכלל לחו"ל... ואני גם דואג למקרה שעם תיהיה תקלה אז לא תיהיה לי אפשרות להשתמש בביטוח כי אני יצטרך להביא למעבדה של החברה/חנות/אתר שאני קונה ממנו... אז אני יעדיף לרכוש בארץ... יש לך במקרה כתובות או איזה שהוא מידע או תשובות לאחת מהשאלות שלי בהודעה למעלה?

someone?

מה זה? אף אחד לא מוכן לעזור??? כבר שעה ההודעה שלי חסרת תגובות חוץ מאחת שממש ממש לא עוזרת... תענו לי בבקשה.... זה די דחוף אני קונה ביום ראשון

game boy

New member
תשובות לשאלותיך.

יהיה לך קשה למצוא מכשיר ps2 במחיר כזה באיזור השרון. רק באילת תוכל למצוא מכשיר בפחות מ-1900 ש"ח(כ-1600 ש"ח). מחירי ההסבות הינם 450-1000 ש"ח,תלוי בסוג ההסבה. מחיר regio x הינו 150-200 ש"ח. אמיר נ.ב כל התשובות שנתתי לך -מופיעות בפורום אחורנית. פשוט ...צריך קצת "לעבוד"...

PAUL10

New member
יש גם בארקדיה.

(WWW.ARCADIA.CO.IL)ב 1700 ש"ח+ משלוח חינם.

PAUL10

New member
יותר מעניין על מה אתה הסתכלת?

אם הסתכלת על הפלייסטיישן+ כרטיס זיכרון שנימצא בדף הבית(שעולה 1999ש"ח),או שהסתכלת על הפלייסטיישן שנימצא לבד בתפריט של הPS2? בדוק שוב.

...

תודה על התשובות בדקתי באתר הזה ובאמת המחיר של קונסולה הוא 1699 ש"ח אבל שלוחצים על השם פ.ס 2 (כדי לקבל הסבר על הקונסולה) כתוב ש***המחיר מותנה בקניה של משחק וכרטיס זיכרון 8 מגה (לא תבוצע מכירה של מכשיר לבד!!!) משלוח באמצעות שליח של רשות הדואר עד בית הלקוח (42 ש"ח) כרטיס זיכרון לבד הוא בערך 200 ש"ח שזה כבר 1900 ועוד משחק שהוא בערך 200 ועוד הובלה ומשלוח זה כבר 2142 בערך... אז לא עדיף לי לקנות בבלוקבסטר ב1900 עם השכרה של 5 משחקים כל אחד לשני לילות שלושה ימים???

PAUL10

New member
אתה צודק,לא ראיתי שמחיבים אותך

לקנות כרטיס זיכרון ומישחק,זה באמת לא מישתלם.

באסה!!! (למי שכתב לי מסר, עניתי לך)

הלכתי לחנות בלוקבסטר (שלפני חודש וקצת פ.ס 2 עלה שם 1700 ואז שינו ל1900...) ובאתי עם 1900 מזומן!!! ואז הם אמרו לי מצטער העלנו את המחיר עכשיו המחיר הוא 2100 נראה לי הוא אמר... אז הלכתי לעתיד מחשבים (ששם עלה תמיד 1900) והוא אמר לי מצטער זה עלה ל2000!!!!! אמרתי לא משנה לי אני קונה והלכתי לבנק להוציא עוד כסף ובגלל שאני קטן (13) אז הייתי צריך הורים... אז הבאתי את אמא שלי ומכיוון שיש לי שם רק כסף מהבר מצווה (5000 נשארו לי) אז זה הכל בצ´קים ובגלל שזה חשבון חדש יחסית הם צריכים לבדוק עם הצ´קים לא יחזרו אז זה לוקח 3 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני בבאסה כי חיכיתי שבוע לזה!!!!

AmX

New member
אין איזה חנות "באג" באזור שלך?

זה עולה 1800 שם...

ל"באג" יש אתר אינטרנט??? ווו:

אולי אתה מכיר חנויות באג באיזור השרון??? (עדיפות לכפר סבא ורעננה אבל הכל אפשרי...)

AmX

New member
כנס..

הם עושים משלוחים הביתה!(חינם מעל 299 ש"ח) אבל נראה לי שהם העלו תמכיר של הps2 :( אבל הנה מספר טלפון באזור שלך: 03 5288281 זה בת"א אני לא יודע אם זה קרוב אליך...

...

תודה... התקשרתי לבאג והם מוכרים ב1950 קצת פחות ממה שעתיד מחשבים מוכרת... אז עדיף לי לקנות פה ליד הבית שלי ולהוסיף עוד 20 שקל... תגידו אולי אני יקנה אקס בוקס נראה לי שזה קצצת יותר טוב הדאגה היחידה שלי היא מתי זה יגיע לארץ אני יודע שיש מקומות שמוכרים אבל יש מגוון משחקים הרבה יותר קטן ביינתים... איזה ציפים יש לזה וכמה הם עולים??? והאם צריך איזה משהו כדי להפעיל את הדי וי די? או שזה פועל לבד? שווה לקנות בארקדיה??? האמת שרציתי אקס בוקס אבל שוב.. אני מפחד שלא יהיו משחקים וכל הזמן אני יצטרך להזמין מהאינטרנט וזה מעצבן..

AmX

New member
לא...

לא שווה לקנות xbox בגלל שאין לו משחקים כל כך שווים... היחיד שבאמת שווה זה halo שיוצא לpc שנה הבאה... לך על הps2... 32 מיליון קונים לא טועים :) 5 מיליון של הבוקס כן טועים ! :)

...

באקסבוקס.. עם אני קונה את השלט לדי וי די אז הדי וי די הוא מולטיזון<? או שצריך לקנות משהו גם לזה?

AmX

New member
...

אני לא בטוח שהדיוידי הוא מולטיזון אבל זה לא קשור לשלט... ואם אתה קונה בוקס אתה עושה טעות.

...

כמו שאתה בטח רואה אני לא מבין גדול בזה... אז אולי תסביר לי למה לא לקנות אקס בוקס ולמה לקנות פלייסטיישן 2 וכו´ וכו´ כי מבחינה כספית זה יוצא אותו דבר...

למעלה