שאלות מזגן

0 אור 0

New member
שאלות מזגן

הי, אני צריכה לרכוש עכשיו שני מזגנים עיליים - לסלון ולחדר שינה. שאלה ראשונה: המקום הכי מתאים למזגן חדר השינה הוא בקיר מעל ג'קוזי (שפתוח לחדר) - האם יש בעיה עם התקנת מזגן מעל ג'קוזי מבחינת הלחות (לא מתאמבטים שם כל יום) שאלה שניה: אשמח להמלצות על מתקינים/ספקים מקצועיים באיזור הדרום. וכן למה לשים לב בזמן ההזמנה וההתקנה

fireman

New member
שלום לך

מי קבע את מיקום המזגן? אם זה יועץ מתחום המיזוג אז כנראה שהוא ידע מדוע המליץ על הנקודה אם לא כדאי מאוד להזמין יעוץ של איש מקצוע, היעוץ הזה ניתן ללא תשלום וללא התחייבות. למען האמת אני נמצא בקשר כרגע עם ספק אחד וטרם בוצעה העבודה כך שאני לא ממש רוצה להמליץ על מישהו שאין לי עם מה להמליץ עליו.... הכי פשוט לפתוח את דפי זהב של אזור הדרום.... יש שם שפע של חברות להתקנה של מזגנים, להזמין יעוץ, זה כדאי!

0 אור 0

New member
גם אני חשבתי שלקבל יעוץ זה קל

ואף השארתי לבן זוגי שמטפל בפרוייקט הזה כמה מספרי טלפון של חברות שבפרסומים שלהם מצוין שהם שולחים יועץ הביתה. אז כנראה שכשהבית רחוק זה פחות פשוט, וכולם פשוט פטרו אותו בהסברים בטלפון. המיקום הוא בטוח טוב מבחינת החדר, כי זה חדר מלבני (בערך) - והמזגן יושב על הקיר הצר - כלומר נמצא מול כל החדר. ולזה הוספתי את השגעונות שלי - שאני רוצה את המיטה כמה שיותר רחוקה מהמזגן (כי בכל מקום אני מתרחקת מהמזגנים ולא סובלת שהם קרובים אלי) - שעל הקיר הנגדי יש לי עומס מאד גדול - חלון, וילון וכו' - ויהיה ממש קשה לדחוף גם מזגן - והאחרון, שהיחידה החיצונית יוצאת במקום שלא קרוב לשום חלון שלנו או של השכנים וממש לא מפריע לאף אחד.

למעלה