שאלות מוקפץ~

neurotica

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo140.gif

אני אנסה את הטיפ שניתן כאן ואמלא אותן בעיתונים/גרביים כל עוד עדיין חם וניתן לדלג לאונ' באולסטאר. אגב, אני ממש לא הראשונה שמחפשת פתרונות קסם לנושא - חיפשתי על זה קצת בגוגל ויש מדריכים על גבי מדריכים לגבי ריכוך המרטינס. העדפתי לשאול גם פה כדי לקבל טיפים מאנשים שבאמת ניסו את זה.. אז למי שמתכננת לקנות, קחי בחשבון שיש מצב שגם את תסבלי בהתחלה. לא כולם סובלים, כפי שהוכח כאן, אבל חלק ניכר כן.

Orcoblin

New member
יש לי בעיה קשה מאוד ואשמח אם תעזרו לי ../images/Emo10.gif

אני בן אדם שנורא אוהב אקססוריז, הבעיה שלי היא שמאז ומתמיד אני רגישה למתכת ולאחר שאני עונדת תכשיט כלשהו שעשוי ממתכת/ סטרלינג סילבר או כל דבר שהוא לא זהב/ כסף אמיתי אני מקבלת פריחה רצינית. (יש לי גוף בררני :p) נורא עצוב לי כי במהלך השנים היו הרבה תכשיטים יפים שקניתי ולא יכולתי לשים יותר מכמה דקות. וכמובן שזה נורא יקר לקנות רק תכשיטים מזהב אמיתי או כסף. מישהו יודע אם יש איזשהו ציפוי מסויים/ חומר כלשהו שאני יכולה לצפות איתו תכשיטים שיכול לעזור? אני מצטערת אם השאלה לא ממש רלוונטית לפורום אבל אני יודעת שיש פה הרבה בנות שאוהבות אקססוריז אז ניסיתי. תודה מראש ^^

innocence

New member
למיטב ידיעתי ציפוי לא יעזור,

כי ציפוי יכול להתקלף ואז במגע עם העור שוב יהיה גירוי. לצערך אני לא רואה פיתרון אחר מלבד לשים אקססוריז שעשויים מזהב/כסף או מפלסטיק, למשל.. מבאס, אבל אלרגיה זו אלרגיה:)

Orcoblin

New member
oh well

מבאס את התחת להסתובב עם תליונים יוקרתיים על שרשרת מחוט או פלסטיק XD אני מרגישה נורא ילדותית עם זה ולצערי אין לי הרבה כסף לתכשיטים יקרים. אני עדיין לא מתכוונת לוותר, תודה רבה לך בכלאופן :)

innocence

New member
אם יש תליונים ואיתם אין בעיה,

למה לא לקנות 2 שרשראות קלאסיות מזהב/כסף ועליהן תשחילי בכל פעם תליון אחר?

Orcoblin

New member
חשבתי על זה

ואני מתכננת לקנות גם כמה כאלה.אבל זה קצת מסובך. זה רק בתנאי שהשרשרת ארוכה מספיק כדי שהתליון יגע בבגד ולא בעור כי אחרת אני גם מקבלת פריחה. אבל זה לא רק זה, זה גם צמידים וטבעות וסוגים שונים של שרשראות (שלא במתכונת אחידה של תליון-שרשרת, אלא יותר מסובכות). זה אמנם סוג קטן כזה של פתרון, אבל זה לא מספיק. אני רוצה את כל האופציות פתוחות בפניי ): קיצר I am cursed.

innocence

New member
אבל זה מה יש..

ככה זה כשיש "מצד רפואי" - צריך להתפשר לפעמים על דברים בשביל הנוחות והבריאות. תתעודדי בזה שאת לא אלרגית לכל החומרים בעולם ונאלצת ללבוש אך ורק בגדים מצמר אורגני של יק הרים סקנדינבי:)

joyiasista

New member
../images/Emo26.gif

* קודם כל והכי חשוב - אל תתקעקעי. : ) אני יודעת שזה בכלל לא קשור למה ששאלת, אבל....זה פשוט הדבר הראשון שעלה לי לראש בהקשר של אלרגיה למתכות. * דבר שני - אני יודעת שזה מבאס - אבל, למה לא פשוט להקשיב לגוף שלך? לא אוהב מתכות - למה להכריח אותו? * יש הרבה סוגים של שרשראות שאת יכולה לנסות לענוד שאינן עשוות ממתכת: חוטי פלסטיק, גומי, עור, צמר, כל דבר אחר שעולה על דעתך. את יכולה לעצב לעצמך שרשרת בסיסית מפס דק של בד כלשהו ולתלות עליה מה שבא לך, בקיצור - ליצור בעצמך זו כנראה העצה הכי טובה שאפשר לתת לך. * יש בתי מלאכה שתפקידם הוא לצפות תכשיטים בכסף/זהב/זהב לבן וכו', את יכולה ליצור קשר עם מקום כזה ולברר לגבי ציפוי של תכשיט מחומר אחר. זה בהחלט לא אמור לעלות כמחירו של תכשיט שעשוי כולו מהמתכת הרצוייה.

Orcoblin

New member
האמת שכבר התקעקעתי ../images/Emo6.gif

וזה עבר בשלום, אין לי דרך להסביר זאת. O: אני גרועה בליצור דברים לבד, ולרוב אין לי כוח לזה אז אני מוותרת. אבל לא חשבתי על הרעיון של ליצור קשר עם בתי מלאכה. אני אברר את זה. תודה רבה לך

OATK

New member
איזה מכנסיים איזה מידה

בעקרון לפי האורך של המכנס

OATK

New member
מממ תלוי בגזרה כיסים חגורה וזה

תכתוב בפורום תפירה מה אתה רוצה בדיוק ויגידו לך אני לא חזק בחישובים האלה

frizzly

New member
אולי מפה תבוא הישועה- דרוש מכנס

אני מחפשת מכנס בסגנון צבאי\דגמחי. משהו "קשוח" כזה, ולא סקיני! ישר או מתרחב. אני מוצאת רק מכנסי גברים כאלה אבל זה מאוד לא מחמיא מכירים משהו כזה באיזור המרכז?

TokisBride

New member
מדי פעם לפוקס יש כאלה

חפשי. ואני זוכרת שמישהי מכרה משהו דומה פה, תסתכלי בשרשורי מכירות קודמים ותבדקי אם נמכר כבר או לא

אורי נה

New member
שיפוץ נעליים

לאח שלי קנו לפני 3 חודשים נעליים מושלמות. (סטייל אלו של לי קופר, לא יודעת איך להגדיר אותן. יעני 'נעלי סקייטרים' כמו אלו של נייק רק לא נייק) הן בשחור עם פס סגול. והן אפילו במידה שלי. איכשהו הכישרון הרס אותן לגמרי. ובמקום להעיף אותן לפח לקחתי אותן כדי לשפץ. עכשיו לבעיות: -הן דהו נורא, בעיקר מורגש בחלק השחור שלהן -יש לאחת מהן חור של איזה 3-4 ס"מ מקדימה -הסוליה שחוקה קשות אז: -מה לעשות עם החור?!?!?!?!!? -עם מה לצבוע מחדש? הן מסוג של בד דמוי עור-זמש. ספריי כלשהו? איזה? הן מקסימות וחבל לי עליהן אשמח לתשובות

lily kane

New member
יכול להיות שאקרליק מדולל במים יעבוד

תיקנתי כך צבע בנעל אבל למען הגינות לא זמש אבל צריך מאוד להיזהר כדי שזה ישאר שטוח ואחיד בצבע ולא יתחילו לראות עקבות של המכחול

למעלה