שאלות מוקפץ~

NyaPrawr

New member
~ניצול~

אני זונה של גרבי ברך. מכל הסוגים וכאלו. ועכשיו אני רואה בכל מקום גרבי ברך מצמר, דווקא יפות להפליא, שיתאימו לי בבבה לחורף. יש לכן מושג איפה יש זולות כאלו? כי בH&M הם מוכרים אותם ב40 שקל לזוג ואני מגחכת על מחירים כאלו. >:

neurotica

New member
שאלה על ריכוך ד"ר מרטינס

טוב, אני סופר-סמויה כאן. אני נכנסת פעם בשבועיים בערך, רואה את כל את התמונות האדירות שלכם והולכת לבכות בפינה על כמה שהייתי רוצה להיות כזו מגניבה וכמה שאני לא.
בכל אופן, יש לי עכשיו שאלה שדורשת ממני לצאת מהפינה הספוגת דמעות שלי: בסוף חורף שעבר החלטתי שנמאס לי ממגפיים נשיים שנהרסים אחרי עונה אחת או שוברים לי את הרגליים כי הם על עקב וקניתי ד"ר מרטינס (שחורות, הכי רגילות שיש).. לבשתי אותן קצת ואז נגמר החורף. עכשיו שהחורף מראה סימני שבות אני מנסה לנעול אותן שוב ואז אני נזכרת בכמה שהן קשות ולא נוחות. המידה בוודאות נכונה, אבל יש חלקים (כמו החיבור של הלשון לנעל והאיפה שהעקב אכילס שלי) שממש ממש מכאיבים לי. הבנתי שאחרי שהנעליים מתרככות (after you break them in) הן הדבר הכי נוח בעולם, אבל איך אפשר לזרז את התהליך מבלי לדמם למוות? עצות יתקבלו בברכה
תודה מראש ושיהיה יום שני שמח.

Shusho

New member
לרכך נעלי עור:

לנסוע עליהן. זה עבד מצויין עם הנעלי צבא שלי, רק שאני לא אחראית למה יוצא מזה אחר כך כי כל הקטע של הדוק שהן קשיחות. תגרבי גרביים עבים!

neurotica

New member
../images/Emo2.gif

אין לי שום בעיה עם להרוס רכוש צבאי... אבל זה קצת אקסטרימי בשביל נעליים בשווי 400 שקל.
וגרביים - כמובן. אחרת אני בכלל אצבע אותן אדום.

SomethingFishy

New member
אז ככה

קנו לי לפני חודש בערך גם מגפי דוקטור מרטינס שחורות גבוהות פשוטות ומהממות, ובהתחלה מתתי מפחד שהן קטנות עליי כי כאב לי בדיוק איפה שתיארת עכשיו אז מה שעשיתי זה כשלא נעלתי אותן (בלילה ובימים שבא לי לנעול בהם דברים אחרים) תקעתי בחיבור של הלשון חותלות צמר עבות בטירוף שירחיבו את זה גם כשהרגל שלי לא בפנים. וגם הלכתי איתן בבית (למרות הסבל). אז לגבי זירוז תהליך ההתרככות אני לא בטוחה, כי זה עדיין לוקח קצת זמן, אבל זה בהחלט יעיל ושווה את זה

neurotica

New member
שמעתי משהו על זה שאפשר לעשות אותו דבר עם

נייר עיתון רטוב. נשמע לך הגיוני? ותודה על התשובה

l i o r a n g e

New member
לא הייתי מציעה

להכניס לשם נייר עיתון רטוב למשך זמן רב, זה בטח יעשה ריח רע ועלול לגרום לפטריה בנעל או סתם טחב... בגלל שזו נעל אטומה לגמרי...

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif עד כדי כך? ../images/Emo7.gif אתן מפחידות אותי!

ממש בא לי על ד"ר מרטינס (ורודות, אגב) ואתן ממש מלחיצות אותי עם כל הדיבורים על הכאבים! כמה זה תכלס כואב? וכמה זמן?
(אגב, אני די סמויה פה אז... זהו
אבל אתם באמת אחלה ואני מתה עליכם וזה אם כבר אני כותבת הודעה)

SomethingFishy

New member
זה די כואב

לא עד כדי שאי אפשר לסבול יותר ואת רוצה לכרות את הרגליים
אבל כמו שאמרתי, לדעתי זה ממש ממש שווה את זה

מממ...

בואי נגיד שאם אלו הפעמים הראשונות אין לך מה לצאת איתן לטראקים או לסיבובי שופינג מטורפים בכל רחבי ת''א ברגל. שימי אותן בהתחלה כשאת הולכת למקומות שאת לא מתכננת לצעוד בהם הרבה, כמו בי''ס...עד שתתרגלי. אחרי שמתרגלים הן בסדר גמור.

Orcoblin

New member
זו הפעם הראשונה שאני שומעת על זה

יש לי 3 זוגות וכולן היו נוחות לי על הנעילה הראשונה O: אני מניחה שזה מאוד תלוי ברגל שלך ובנעל שאת קונה. אבל אני לא חושבת שזה בכרח צריך לכאוב.

SomethingFishy

New member
זה באמת לא מומלץ

נייר עיתון יבש (הרבה ממנו. בשביל לתפוס נפח) יעשה עבודה טובה יותר. אבל אני עדיין חושבת שעדיף לשים הרבה גרביים או פריט אחר ממש עבה

מצטרפת לשאלתך...

סבלתי מזה בחורף שעבר ועד שהתרגלתי הוא נגמר, עכשיו אני התחלתי לנעול מחדש וקצת מעל העקב מאחורה זה משפשף ברמות...הורג!!! מה שמוזר זה שזה קרה לי רק עם זוג אחד, יש לי גם מגף יותר ארוך ואיתו זה לא היה.

svety

New member
אני לא יודעת לגבי לזרז

אבל בינתיים שימי פלסטרים בכל מקום מיועד לפורענות, ותגרבי גרביים ממש עבות. כבר שנתיים שיש לי זוג מגפי צבא גבוהות, והן גדולות עליי במידה, ואם אני לא אקים סוללת פלסטרים בעקב ואגרוב גרביים עבות, אני אדמם.

למעלה