שאלות ל-yes real

שאלה!!

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו יודע האם מתישהו יס ישדרו את העולם האמיתי- סאן דייגו או אולי יס ריל? תודה

080

New member
שאלה ל-yes real

אתם תקנו את ג'ו שמו 2? ואמרת שיכול להיות שתחליטו להאריך את יס ריל ליותר מחודשיים ושאתם אולי קונים את המירוץ למיליון 5, מה אם זה?

swordfish1515

New member
יש מצב שיהיה ב"YES real" את העונה..

יש מצב שישדרו את העונה החדשה של המירות למליון..או שזה חדש מידי??

080

New member
עוד שאלה ל-yes real

כשנגמר פרוייקט וואי הקודם אמרו שבעונה הבאה יהיו שינויים בפורמט, מה השינויים?

Aviad1987

New member
נצל"ש שאלה לyes real

למה עוד לא עלו פרומואים בערוץ כמו שקורה בדרך כלל? רציתי טעימה כבר =\

yes REAL

New member
ג'ו שמו 2 עוד לא אושר להפצה מחוץ

לארה"ב, והמירוץ מלמיון 5 אנחנו עוד במגעים, בתקווה לשדר אותו קרוב ככל האפשר לסיומו בארה"ב.

ofofofof

New member
גם לי יש שאלה על YES REAL

היה רשום ב"המגזין" שיהיה בסוף השבוע שידורים ברצף של כל הפרקים מהשבוע... שאלה 1 - זה נכון? שאלה 2 - מאיזה שעה עד איזה שעה יהיה את ה-5 פרקים של הישרדות? תודה! אופיר

yes REAL

New member
בימי שישי, בשעה 12:00 לופ ראשון

והלופ השני יוצא בערך בשעה 20:40.

ofofofof

New member
ביום שישי הראשון..

הלופ הראשון, של 12:00, מתי הוא נגמר? ותודה על התשובות! אופיר

ofofofof

New member
ועוד משהו אם אפשר...

יהיו פרסומות בערוץ? או שישר פרק אחרי פרק? אופיר

amirnach

New member
עוד שאלות

היי, עוד מספר שאלות ל YES REAL 1. האם התפרסם לוח השידורים של YES REAL? אפשר לראות אותו ONLINE? 2. באיזה תאריך מתחיל FOREVER EDEN? 3. עד איזה תאריך ישאר הערוץ? (18 לספטמבר?) תודה

yes REAL

New member
1. התפרסם במגזין yes. אני לא יודע

אם כרגע ניתן לראות אותו און ליין במקומות אחרים (למיטב ידיעתי במקומות שיש בהם את tvtoday הוא מציג את הלוח, אבל רק שבוע קדימה) אבל הוא יהיה באתר yes real המחודש שיעלה בימים הקרובים. 2. יום ראשון, 1/8. 3. כרגע, כן.

080

New member
שאלה ל-yes real...

כשנגמר פרוייקט וואי הקודם אמרו שבעונה הבאה יהיו שינויים בפורמט, מה השינויים?

yes REAL

New member
ביס עסוקים עכשיו בקידום ערוצים מאד

חשובים כמו ערוץ המופת והאיכות yes tv star, ואין להם זמן להתפנות לזוטות שכאלו או אפילו לתת לי, מנהל הערוץ, תשובה נורמלית לשאלה שלך שנשאלה כבר על ידי כמעט כל מי שאני מכיר, ולכן לצערי הרב התשובה היא שאין לי מושג כי אני לא מצליח להוציא תשובה אחת נורמלית מאגף השיווק של יס.

למעלה