Yes TV Star זה בהחלט ערוץ מופת אני כבר שלחתי קלטת שלי שרה במקלחת
M maya567 New member 14/7/04 #22 בכל פעם שאני מעבירה לערוץ יש איזה בוסקילה אחת מקצרין שעושה ריקודי בטן והיא היתה די מעפנה. 3 פעמים כבר ראית אותה היום... נראה לי יש לה קשרים שככה דוחפים אותה.
בכל פעם שאני מעבירה לערוץ יש איזה בוסקילה אחת מקצרין שעושה ריקודי בטן והיא היתה די מעפנה. 3 פעמים כבר ראית אותה היום... נראה לי יש לה קשרים שככה דוחפים אותה.
ג גלׁ New member 14/7/04 #23 יש אחת בת עשר שרוקדת ריקודי בטן ובאותו זמן מאזנת איזה חרב אלאדין שכזאת על הראש.
M maya567 New member 14/7/04 #24 זה לא אמור בכלל להיות שירים? עד עכשיו ראיתי רק ילדה אחת ששרה - איזו בת 6 חמודה ששרה את 'הלב' של הבוסקילה.
זה לא אמור בכלל להיות שירים? עד עכשיו ראיתי רק ילדה אחת ששרה - איזו בת 6 חמודה ששרה את 'הלב' של הבוסקילה.
A Aviad1987 New member 13/7/04 #14 הם התחרפנו?! רוצה תוכניות מציאות לא רוצה לראות ילדים שמביכים את עצמם
ג גלׁ New member 12/7/04 #3 אני גם מחכה לסאן דייגו וחבל שהם שידרו לאחרונה ואגס, פאריז, ניו יורק ושוב וגאס במקום שיקגו שלא ראיתי...
אני גם מחכה לסאן דייגו וחבל שהם שידרו לאחרונה ואגס, פאריז, ניו יורק ושוב וגאס במקום שיקגו שלא ראיתי...