שאלות לקראת הסוף

mesoo

New member
שאלות לקראת הסוף

ערב טוב ב 1.2 יש לי את המבחן האחרון בתואר ויש לי כמה שאלות: 1.אם אני מסיימת ב פברואר (ואין לי עוד עבודות שאני צריכה להגיש) אז מתי טני אמורה לקבל את התעודה? 2.מה קורה עם שירותי ספריה,האם אני יכולה להמשיך להשאיל ספרים גם בסמסטר ב' ? 3.מה קורה עם המייל של האוניברסיטה,זה נמחק? זהו לעכשיו אשמח לקבל תשובות בהצלחה לכוולם במבחנים

deathcaster

New member
תשובות

התשובות אינן ממקור מוסמך רק ממה שאני יודע וזה בהחלט יכול טעות: 1. תעודת זכאות - כחודשיים לאחר סיום כל חובות הסטודנט למוסד הלימודים (חובות אקדמיים = סיום הקורסים הדרושים לזכאות לתואר, מנהלתיים = ספרייה - החזרת ספרים וכד', חובות כספיים) (איזה מזל שהגברת שאחראית בפועל לכל נושא תעודות הזכאות והדיפלומות היא בחורה צעירה ונחמדה שאותה אני מכיר מגיל 6 בערך
) דיפלומה עצמה - בטקס חלוקת תארים - לרוב בחודשי הקיץ... אם תדאגי לסיים את חובותייך במהרה יש סיכוי שתקבלי את הדיפלומה עוד השנה. 2. למיטב ידיעתי עד המועד בחינה האחרון של הקורס האחרון שאת צריכה להשלים לזכאות לתואר. 3. למיטב ידיעתי חשבון הדוא"ל אינו נמחק. זה אינטרס של מוסד הלימודים לשמור על קשר עם הבוגרים שלה. בהצלחה !

מֵירַב

New member
ועוד קצת הבהרות, למרות שזוהר כיסה את הרוב

1. הטקסים לקבלת התארים מתרחשים בסביבות יוני. כך שיש סיכוי שתספיקי לקבל את התעודה כבר השנה. למען הסר ספק - ממליצה לך לברר בחוג, שכן צריך לחתום ולסגור את התואר, ולפעמים כל פעולה בירוקרטית קלה - נגררת שם שנים. 2. לגבי הספרייה - אם תכנסי לכרטיס קורא שלך, כתוב שם - עד תאריך בלה בלה או עד השלמת החובות לתואר (או משהו דומה לזה). 3. המייל של האוני' - חשבון הסטאדי שלי היה פתוח לפחות לעוד שנה בערך, אחרי סיום הBA - אז אני מניחה שגם חשבון הקמפוס... בהצלחה!

mesoo

New member
כרטיס הקורא

עד 30/11/10 איזה כיייף ותודה רבה לכל העונים

למעלה