שאלות למערכת הערוץ

Grimmy

New member
רעיון לשינוי לוח המשדרים.

אוקיי, לפי דעתי האישית, יש לAXN הרבה חומרים טובים, אז כדאי להשים את זה לשימוש טוב :). אז ככה, לפי דעתי, כדאי לעשות תוכנית X שתופיע ביום X,ותוכנית Y שתופיע ביום Y באותה שעה כמו תוכנית X, ככה שזה ישמור על עניין בערוץ, כי אני בטוח שחובבי האקשן כבר ראו את צוות לעניין יותר מכמה פעמים, וגם לואיס וקלארק בערוץ הילדים. מה דעתכם?

W i s e g u y

New member
Wiseguy, Nash Bridges

אם אני לא טועה, לא הראיתם את כל העונות של סוכן סמוי ושל נאש ברידג'ס, חבל מאד!!!!

walker20

New member
שאלות למערכת הערוץ

אם יש לכם שאלות או הצעות למערכת, את םמוזמנים להעלות אותם פה, ואני ישלח את כל השאלות למערכת בתקווה שנקבל תשובות. שאלה שלי- יש אישור רישמי לרכישת סידרת המופת "ALIAS-זהות בדויה"?

Grimmy

New member
בקשר לWiseGuy

אני זוכר את הדברים הבאים: קן השחקן שמגלם את וויני, פרש מהסדרה בגלל פציעה בגב, והתמכרות למשככי כאבים. לאחר שניסו להחליף אותו במישהו אחר, זה לא הלך, והסדרה נסגרה באמצע העונה. ככה שאין טעם.

W i s e g u y

New member
בקשר לקן ווהל

אני יודע שהוא נפצע וזה... אבל לפני התאונה הם הפיקו עוד שתי עונות של סוכן סמוי...

Grimmy

New member
למה לא פשוט לשאול

איזה סדרות הם מתכוונים לרכוש או רכשו? לעזאזל, ככה זה גם יותר מידע ^^ אממ, השאלה שלי היא היא בעצם הפנייה לנושא שכתבתי למטה, זה יכול להיות שינוי מרענן.

walker20

New member
אהבתם את "עונת הקייץ" של AXN?

מה אתם אומריפ על רצועת סדרות הנוסטלגיה? אוהבים את "אנדומדה" וה"גל הראשון"? מה דעתכם על זה שכל שבת משודר בצהריים משודר פרק חדש של "אנדומדה" ולאחר הצהריים פרק ששודר בשבוע שעבר?

a team1984

New member
אני אוהב את סדרות הנוסטלגייה

כמו: צוות לעינין זאב אוור אביר על גלגלים ומה שהיה בעונת החורף נאש ברידג'ס רצח מאדום לשחור(יש גם בקייץ) ווקר ועוד....

ולמה שלא יקנו את המגן

המגן היא סדרת האקשן הכי טובה שיש. אין על ויק מאקי הענקקק

sharonfishel

New member
זהות בדויה

יש אכן אישור רישמי. הסדרה זהות בדויה נרכשה במלואה על ידי AXN. בברכה, צוות הערוץ

HuGo Hell

New member
כי היא כתבה "צוות הערוץ". ../images/Emo1.gif

אני מניח שאם היא כתבה את זה, היא לא סתם עובדת עלייך. ידוע לנו שצוות הערוץ קוראים פה

b u s t e d

New member
אהה יופי ../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

אז אולי את יודעת- AXN מתכננים לרכוש (או רכשו כבר) את העונות הראשונות של ניקיטה?

walker20

New member
היי, שאלה קטנה.

אני מבין שאת מקושרת לערוץ, רציתי לשאול אם זה נכון שהערוץ עובר שינוי (מתיחת פנים)? (שסדרות נוסטלגיה יירדו בהדרגה, ויעלו סדרות חדשות כמו "זהות בדויה" ו"באטלסטאר גלקטיקה").

sharonfishel

New member
תשובה לשאלה קטנה

הערוץ אכן רוכש סדרות חדשות וטובות עבורכם הצופים אבל לא היינו קוראים לזה מתיחת פנים. המסך מתרענן עם סדרות חדשות אך סדרות הנוסטלגיה תמיד ישארו חלק מלוח השידורים. בברכה, צוות AXN

a team1984

New member
צוות לעניין משודר לדור שעוד לא ראה

אני כבר ראיתי מספיק "צוות לעניין" כדיי להכיר את כל הסדרה כמו את כף היד שלי אבל בן דוד שלי עוד לא ראה "צוות לעניין" והיום הוא לא מפספס אפילו את השידורים החוזרים וחוץ מזה אני שראיתי את הסידרה תמיד כיף לחזור לראות שוב סדרה טובה כזו והיא משודרת בשעה נוחה אחריי העבודה אחריי צהורים גם אביר על גלגלים אתה חושב שלא ראיתי זאב אוור אני ראיתי פעם ראשונה לפניי שנה וגם זו סדרה למופת

למעלה