שאלות למירית

אלמרה 1

New member
שאלה לעו"ד מירית גבנטשניטר

שלום. אנחנו עושים תהליך הגירה דרך באפלו, כרגע גרים בטורונטו עם אישור עבודה. לפני שבועיים קיבלנו מכתב מהשגרירות בבאפלו ללכת לעשות בדיקות להגירה וכן לשלוח מכתב ממעסיק (להוכחת תעסוקה בקנדה) וכן לשלוח כסף. שאלתי: האם לשלוח כסף עכשיו או לחכות לסוף התהליך?.

early bird

New member
אזרחות קנדית - שאלה לעו"ד

אני נמצאת בקנדה כבר מזה זמן מה, עובדת בחברה קנדית (משלמת מיסים וכו'). ברצוני להגיש בקשה לlanded immigrant, באתר הרישמי של קנדה ראיתי שהזמן שאני נמצאת בקנדה יכול להחשב רטרואקטיבית עוד לפני הגשת המסמכים לצורך צבירת זמן מספיק לקבלת אזרחות. האם זה נכון? ואם כן באילו תנאים?

TCB

New member
שאלת הגירה

אני נשוי לקנדית, נמצא כרגע בקנדה על ויזת תייר ומכינים את הניירת להגירה. וכאן השאלות שהתעוררו: 1. האם ניתן להגיש את הניירת בת"א למרות שאני בקנדה? 2. אם אני מגיש בת"א האם אני יכול לצאת מקנדה ולחזור ללא בעיות? 3. היכן התהליך יותר מהיר להגיש בקנדה או בת"א? תודה מראש על התשובות

vicfeder111

New member
שאלה לעו'ד

האם ישנה אפשרות להגיש בקשה להגירה תחת מקצוע בקנדה עצמה?

vicfeder111

New member
עצמאי

האם היותי עצמאי בתחום בו למדתי יכול להחשה לצורך נסיון תעסוקתי בהגשת הבקשה לויזה?

elgu1

New member
שאלה לע"וד

שלום לך!!יש לי אחים ואחיות בקנדה כולל אמא הם כמעט 20 שנים שם האם הישתנה משהו עם הספונסר?האם אני יכול לעשות הגירה על בסיס זה בלבד?במקביל אני טכנאי עם דיפלומה אך יש לי שנת לימודים אחת באוניברסיטה עם 1440 שעות לימוד ללא תואר האם זה בא בחשבון?והאם יש דרך אחרת להגר עם מצבי זה מודה לך על שימת הלב .

תשלום ויזה

אם ויתרו את הראיון כדאי לשלם על מנת לזרז את התהליך. בהתאם רצוי להמציא את כל המסמכים הנדרשים,שימו לב לתאריך המכתב הם בדרך כלל מבקשים להגיש הכל תוך 90 יום. סביר להניח שבמקביל הם עושים בדיקה בטחונית שעלולה לקחת מספר חודשים.

elgu1

New member
תוספת לשאלה

שוב שלום!רציתי להוסיף שאני גרוש ויש לי אח אחד פה בארץ ואני מעל 22 תודה.

אלמרה 1

New member
שאלה נוספת לעו"ד גבנטשניטרו

תודה רבה לגבי התשובה המהירה שלך! ריצינו לשאול, אם יש לך מידע כמה זמן לוקח תהליך מהבדיקות הרפואיות עד לקבלת הנירות בהליך דריך השגרירות בבאפלו? חברים שסימו את התהליך לא מזמן, אמרו לנו שלהם לקח שנה מהבדיקות... האם זה זמן הגיוני? תודה!

הגשת נירות בת א

אתה יכול להגיש בארץ, לא פוגע בתהליך. אם תגיש בת א אתה יכול לצאת מקנדה ולחזור ללא בעיה מכיוון שאין צורך בויזת תייר.3. בת א.

TCB

New member
תודה רבה ../images/Emo51.gif

על התשובה המהירה, ושאלת הבהרה קטנה, כתבת "אם תגיש בת א אתה יכול לצאת מקנדה ולחזור ללא בעיה מכיוון שאין צורך בויזת תייר" מה הכוונה בדיוק, בכניסה לקנדה אני לא צריך לעבור את פקיד ההגירה לקבלת הויזה?

תא ב

תעבור רק דרך פקיד המכס. בעלי דרכונים ממדינות מסוימות צריכים להגיש בקשה לפני שמגיעים הנה. ישראלים פטורים מזה. כשתכנס הנה רק יחתימו לך את הדרכון ותקבל אשרת שהייה ל 6 חודשים.

אזרחות קנדית

לקבלת אזרחות צריך להוכיח שגרת כאן רצוף 3 שנים.יחשב לך מקסימום שנה אחת מהתקופה הנוכחית. שנתיים לאחר קבלת הלנדד תוכלי להגיש בקשה לאזרחות.

drz400e

New member
שאלות למירית

צרפתי את כל השאלות שנשאלו היום לשרשור אחד. יקל עלינו להבא אם תשרשרו את השאלות שלכם בנושא הגירה . במיוחד אם יש לכם כמה שאלות. עדיף שיהיו בשרשור אחד מאשר מפוזרות על גבי העמוד . תודה

למעלה