שאלות לכולם

ייאמיי!! שאלות כיפיות!!

3 השירים שאני הכי אוהבת (כי לא הורדתי שירים איזה שנה בערך...) על המחשב: 1. אריק איינשטיין - שלום חבר 2. מאמי - המלחמה 3. אריק איינשטיין, יוני רכטר, יהודית רביץ, קורין אלאל - עטור מצחך הסרט האחרון שראיתי: גותיקה. נחמד. הסרט שאני רואה בשיעורי קולנוע: שיער. גאוני!! הספר האחרון שקראתי: הספר האחרון שקראתי וסיימתי - נוסטרדמוס. הספר שאני קוראת כרגע ועוד מעט מסיימת - תכנון להתאוששות מאסון, גלעד כהנא. (הוספה משלי) הדיסק האחרון שקניתי: בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר.

bobby6killer

New member
אמממ שלי-סחתיין על היוזמה

ramsstein - du hast יהודה פוליקר - שתגדל קומדי סטור - מחרוזת שירי אנגלית (הברבקיו של ז'וז'ו) והסרט האחרון הוא - jackass the movie ( אתמול הורדתי...לא אהבתי..) והספר בטח הארי פוטר (עוד לא קראתי את החמישי) ...

לך?

זאת לא הצעה בובה...

kedeman

New member
אין שיעור...

המורה החליט להבריז על הבוקר... ועוד כל מני דברים כאלה בשעה הבאה יש מבחן בספרות שאני יודע עליו מהיום...... אבל לפחות גיליתי שהמורה שלי למוזיקה במילואים!!! אז אני חוזר היום מוקדם הביתה (ב-16)

S a l i t

New member
לחזור מוקדם = 16:00?

וואו. זה ממש עגום... לחזור מוקדם = 10:00 אצלי
האא שכחתי שאתה לומד ספרות... איזה חממוווווווד
הלב שלי מסמל לי לציין ברגע זה ש"אני את הבגרות שלי בספרות כבר עשיתי.." ועברתי בהצלחה

kedeman

New member
נבלה!!!!!

זה סתם טיפשות שלא עשינו את הבגרות בספרות שנה שעברה!!!!!! וגם עוד כמה בגרויות.... לא אכפת לי מה הלב שלך מסמן לך!!!!! אל תקשיבי! אצלך לחזור מוקדם זה לא לבוא בכלל אז מה את מדברת???

S a l i t

New member
תקשיב לי טוב ילד יומולדת

גיל 18 לא מקנה לך פריווילגיות בלהתחצף
לעומת זאת מה את מקשקש! אני בביצפר יותר ממך!!! ואם אתה כבר מבקש ממני לא להקשיב ללב שלי אז למי אתה מצפה שאני יקשיב? לך?

kedeman

New member
ילדה קטנה וחצופה!!!!

את לא תדברי אלי ככה את שומעת? יא פקצה!!!!! ואין אף אחד שבבית ספר יותר ממני ואל זה אין אפילו מה לנסות להתוכח!!!

S a l i t

New member
סבתא שך' פאקצה!!!

אני ישמור את שאר ההתנפלות והתערומת שלי ל12 בלילה כדי שלא תעשה לי ייסורי מצפון בטענה שאני ממרמרת לך תיומולדת..
או שאני יצמעק עליך באייסיקיו..מזמן לא עשיתי את זה!.. אחחח...הנוסטלגיה...

kedeman

New member
אחח נוסטלגיה...

אני לא מסוגל לזכור מה היה לי אתמול אבל אם תשאלי אותי על היום הראשון של כיתה ז או של כיתה י.... היה לנו היום שיעור חינוך נוסטלגי.... נראה לי שהמחנכת שלי עוד מעט היתה בוכה... אני בפרץ נוסטלגיה עכשיו

איזה מן בי"ס זה??

לחזור מוקדם בארבע?! אני מסיימת ללמוד בארבע פעם בשבועיים (במקרה היום) איך קרה (שוב) שאתה יודע על מבחן בספרות כמה שעות לפני שהוא נערך?

גם אני הייתי כאן בבוקר:)

אבל המחשבים בתפוח פשוט דפוקים.. אז גם לא בדיוק עשיתי את המטלת מחשב

S a l i t

New member
חחחח אז מה טיילר..

אתה בא לפה הרבה?
מה היה לי מוקדם מידיי וקר מידיי בשביל לצאת מהבית.. החלטתי להישאר היום ביצפר זה לחנונים

kedeman

New member
את מדרדרת אותי לתרבות רעה!!!!

אז מבחן בספרות שאני לא יודע אפילו על איזה חומר הוא להבריז או לא להבריז זאת השאלה!

למעלה