שאלות לכולם

fresh mishmesh

New member
exactly

גם אני החלטתי לעשות לי פרישה מוקדמת מבצפר היום וללכת ב-12, אז לא ממש אכפת לי מספרות מה שכן אכפת לי- מיני מתכונת במתמטיקה- מחר!!!!!!! ייאיקס... אני מתה... אני פשוט במצב של מוות קליני עכשיו... אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות.....

עוד אנשים מכירים את זה!!! אבל...

תורידו את הגירסה באנגלית זה מצחיק... You... You hate... You hate me...

אשף

New member
אני לא מוריד שירים....

אבל הטופ ת'רי שלי הם: nights in white satin - moody blues נאמר כבר - אריק אינשטיין - עטור מצחך (עליי לציין בגרסה הישנה) אביב גפן - אהבנו, המלאך ספרות זולה - שלשום פו הדוב (באנגלית)

תשובות לכל:

מזמן לא הורדתי שירים! (מחקנו את הקאזה..) אני פשוט אתן את שלושת האחרונים שהתנגנו כאן: גידי גוב ואחרים- איך כש The Beatles - Eleanor Rigby the corrs- toss the feathers סרט אחרון: נראה לי שזה היה נוטינג היל עם בת דודה שלי.. אבל רוב הסרט ישנתי. ככה זה אחרי פורים בבי"ס. (רק אל תגלו לה שנרדמתי..) ספר אחרון: "המנדט הבריטי ובניין הבית הלאומי"- קראתי פרקים נבחרים.. כמה עצוב.

THE sky angel

New member
ועכשיו תורי.. :)

אממ שירים..?? וואו אני לא זוכרת!!!! אני מחפשת את של איוונסס... אבל אני אוהבת ממש- כל השירים של ליאל בערך.(זו מבראבו) מלאך- אביב גפן tears in heaven-אריק קלפטון (בביצוע של עדידוש..בעברית.=) סרט- בקולנוע- מטריקס, עם אחי המקסים. ובטלוויזיה- איירין ברוקולי אממ ברוקוביץ (נראה לי ככה..) סרט מדהים פשוט!! וספר?? אני עכשיו באמצע כל החיים ללפניו של אמיל אז'אר.. חביב.. וזהו!

הייתי אומרת קוף (מתחבר למשפחה...)

אבל אחרי הטיעון שלך - אני אהיה חייבת לבגוד ולהגיד... זונה. בהחלט זונה.

מה לא עושים כשמשועממים?!

שירים: 1)Rolling Stones - Paint It Black (שיר בנז...) 2)כלא 6 - פצצת זמן 3)General Degree - Cartoon Character ראיתי עכשיו עם אבא את הסרט "דלטא פורס" זה היה כזה זמן איכות שלי של אבא ושל סרט פעולה עם צ'אק נוריס. הספר האחרון שקראתי ניראה לי היה חסמ"ה או משהו כזה... מי קורא ספרים? מחכים שהסרט ייצא!

רועי יא עילג....

זה חסמב"ה... חוצמזה, ספרים זה טוב. ובדיוק בגלל שאתה לא קורא, אתה טיפש!

מה?...........

בדיחה שלא הבנתי?.... ככה אתה מגן עלי? אומר שאני לא חכמה?..... יופי באמת....

למעלה