שאלות לכולם

נ ו ם

New member
שאלות לכולם

מה 3 השירים האחרונים שהורדתם? (אם אתם לא זוכרים סתם תכתבו כמה שירים שאתם זוכרים הזמן האחרון. אם אתם לא מורידים שירים סתם תכתבו איזה שירים אתם אוהבים במיוחד עכשיו). מה הסרט האחרון שראיתם? מה הספר האחרון שקראתם?

קשתונה

New member
ככה:

יום ועוד יומיים-גבסו אין מקום אחר-משינה לא תדעי לעולם-ארקדי דוכין סרט אחרון: חיוך של מונה ליזה ספר אחרון: אני עדיין בשיאו-צוות איתמר....והוא מרתק!

נ ו ם

New member
תשובותיי

אחרי הכל את שיר - שלמה ארצי. התחלות - יזהר אשדות (הוא מלווה אותי הרבה בתקופה האחרונה) What becomes of the broken hearted/Joe Cocker _זה שיר מהסרט המקסים "עגבניות ירוקות מטוגנות". יש לי תחביב מוזר כזה לקרוא ספרי זיכרון. באחד הספרים האלה שיש בבית הוא כתב משהו על השיר לכן רציתי לשמוע אותו). ראיתי את באהבה אין חוקים. סיימתי עכשיו את "מוזיקת המקרה" של פול אוסטר והתחלתי את "שואה שלנו".

s h e e p i t

New member
גרר... ככה :

שירים אני לא בטוחה אבל אם אני לא טועה אז... *אור הירח *כבשים *twisted nerve סרט... גוטיקה ספר... לא קראתי כבר כמה שנים ספרים ואם קראתי משהו זה בטח איזה ספר באנגלית שלא ממש היה לי ברירה... ממ... אולי בכתה א' קראתי הסיר של נפתלי או משהו בסגנון
סתם אני באמת לא זוכרת...

מ ו ר ע ל

New member
ערב של שושנים

שירים Mama's and Papa's-Monday Monday Simon&Gargunkel-Sound Of Silence Zombie-She's Not there סרט: גבעת חלפון אינה עונה עם רן לפני המיונים! ספר: אני לא אוהב כאלה...:)

טוב.... אז ככה...

שירים: let it be - beatles אהוב יקר - רונית שחר אין קץ לילדות סרט... לא זוכרת
וספר- התפסן בשדה השיפון

בואו נאכל דבורה, בואו נאכל דבורה

בואו נאכל דבורה, בואו נאכל דבורה לוחשת מילות חכמה בואו נאכל דבורה:)

s h e e p i t

New member
האנשים בפורום מתפגרים מרגע לרגע...

או שכל אחד פותח בזמנו החופשי היום הודעה חדשה ונפתחו המון כאלה אם לא שמתם לב... או שאומרים דברים מפגרים... וגילי... אם כבר מילות חוכמה תשאלי את גל בקשר לזה... "מה שלא הולך בכוח... הולך בעוד יותר כוח" אתם מתפגרים !

בלה בלה בלה

אל תורידו שירים, ואם כן אז בתשלום מאתרים מורשים. יומן מסע נגיעות אין מקום אחר ספיידרמן (לא בסט, הסדרה יותר טובה!) חוכמת הבייגלה (ככה ככה)

S a l i t

New member
אההה בוא ניראה..

3 השירים האחרונים שהורדתי היו Thirty Seconds - Hidden to Label Arallu - Religions are dead Gravewarm - As angels reach the beauty הסרט האחרון שראיתי היה Lion King 1.5 הספר האחרון שקראתי היה הארי פוטר 5 (אם אנלא טועה - הארי פוטר ומסדר עוף החול)

just stav

New member
אמ..

לא הורדתי שירים כבר המון המון זמן... אין לי מושג. סרט אחרון שראיתי היה "Bad Company" ביום ראשון בלילה (במקום לישון כדי להצליח לקום בזמן לאוטובוס של 5 בבוקר). וספר- אני כרגע באמצע של "לוליטה" של ולאדימיר נאבוקטוב. פשוט מרתק ומומלץ בחום למי שיכול להתמודד עם זה. יש לי עוד שאלה: מה הסיכויים לעבור מבחן באזרחות בלי ללמוד?
יום טוב לכולם Love סתו

fresh mishmesh

New member
Here goes mine:

3 שירים אחרונים: סינרגיה- צועקים על אהבה כנסיית השכל- איך זה מרגיש Ronan Keating- When You Say Nothing At All וכולם היו ממש מזמאאאאאאאאן... פשוט הסתכלתי על השלושה האחרונים שברשימה שלי...
סרט אחרון: בקולנוע- נראה לי שזה היה שר הטבעות... כבר מלא זמן לא הייתי בקולנוע... פאק... כמה עצוב- זה היה לפני חנוכה! בטלויזיה- רוקד עם זאבים... אני אוהבת את קווין קוסטנר
ספר אחרון: טוב, אני באמצע שלו- התחלתי ואז תקעו לי באמצע מיני מתכונת במתמטיקה, אבל בכל אופן- למי צילצלו הפעמונים...

סינרגיה בהופעה חיה!!

סינרגיה בהופעה חיה בבארבי ת"א!! 25/3/04 יום ה', שעה 22:00 להית'

למעלה