שאלות לות

stkachov

New member
אז זהו

שאני כמובן שיכולתי לעשות מנוי שנתי בחד"כ של האוניברסיטה, במחיר של חודשיים מנוי בהולמס, אבל כלל אין מה להשוות. לי אישית מה שחשוב זה כל החוגים והאקסטרות, ולא המכשירים שהם פחות או יותר אותו הדבר בכל חד"כ. אגב, יש גם הולמס בקניון חיפה, שזה 5 דקות ממך
ובהצלחה בחיפוש עבודה. אני כרגע גם בחיפושים...

deathcaster

New member
תגובה

הייתי בהולמס בקניון חיפה לפני מספר שנים כשהיו לי חיים.... לא אהבתי ואין לי כל רצון לחוגים ואקסטרות... ואז היה לי הרבה יותר כסף וגם חשבתי שזה יקר... אז בכלל עכשיו זה יקר לי... החד"כ של האונ' ישרת אותי נאמנה (אני מקווה)

berta84

New member
באיזו שעה אתה הולך לישון?

המטרה העיקרית שלך לדעתי צריכה להיות אורח חיים בריא ותזונה נכונה....ברגע שאתה מרגיש שלם עם התזונה שלך ,לא צריך להרגיש רע עם זה שעוד לא הורדת את כל הקילוגרמים שרצית להוריד(אם יש לך מטרה להוריד משקל מסויים) ,הגוף באורח חיים בריא ינתב אותך למשקל בריא עבורך בסופו של דבר דרך אגב בשביל לעסוק בפעילות גופנית לא צריך מנוי לחדר כושר.... אז קדימה!!!!!

deathcaster

New member
ממממ

אני בד"כ הולך לישון לא לפני השעה 1 בלילה.... אני צריך להיות חולה בכדי להירדם לפני זה. לגבי הפעילות הגופנית.... זה יקרה רק לאחר הגשת עבודת התזה, מנטלית אני לא מוכן עדיין לזה. (ובטח לא להתחיל לרוץ/ללכת בשכונה בחום הזה)

berta84

New member
אורז רגיל זה לא אורז מלא שהורידו ממנו את

הקליפה? אם כך הוא לא פחות טוב מאורז מלא פשוט יש בו פחות סיבים ועדיין יש בו מספיק סיבים לגעתי ואנשים לא צריכים וגם לא יכולים להכיל כ"כ הרבה סיבים ,אין לנו מעיים כשל פרה הבעייה פשוט היא שאנשים רבים צורכים בעיקר מזון תעשייתי ומזון מן החי בהם אין בכלל סיבים צריך לשלב בתפריט גם מזונות פחמימתיים בעלי פחמימות מורכבות כמו שבולת שועל ,כוסמת ,קטניות אבל בכמויות מתונות מאוד אחרת זה יגרום לעצירות ,יש בהם המון סיבים ואין שום בעייה באכילת לחם ופסטה מקמח לבן רגיל לאנשים בריאים וגם בהם יש סיבים ,ודרך אגב בפירות יש את אותן פחמימות פשוטות כמו במוצרים מקמח לבן רגיל מוצרים מן החי באמת עדיף פחות אם כי צריך קצת ואפשר על בסיס יומיומי אבל כמויות קטנות

deathcaster

New member
למה ?

כל עוד אוכלים במידה... אין בעיה אנשים עם בעיות במערכת העיכול - רק בעיות מסוימות (למשל ציליאק) אגב רוב מחלות העיכול המודרניות (סטטיסטית לפחות) נמצאות בעיקר במדינות מתקדמות - מדינות ששם התזונה לקויה - מדינות ששם לוקחים הרבה תוספי מזון I REST MY CASE

למה?

אתה ממליץ למישהו בעל משקל עודף לצרוך לחם לבן? זה בערך גזר דין מוות בשבילו. למה לאכול לחם לבם כשאפשר לאכול לחם מחיטה מלאה שהוא גם לא פחות טעים וגם יותר מזין? ולא רק לחולי ציליאק אלא גם לארנשים עם מעי רגיש למשל או שאר בעיות אחרות. אגב רוב מחלות העיכול המודרניות (סטטיסטית לפחות) נמצאות בעיקר במדינות מתקדמות - מדינות ששם התזונה לקויה - מדינות ששם לוקחים הרבה תוספי מזון אז החלטת שזה מהתוספי מזון ?חחחח. זה אולי הגורם שהכי פחות משפיע. התזונה של המערב היא לקוייה מעצם יסודה, ואני לא צריכה לספר לך- כל הג'אנק פוד וכו'. תוספי מזון זה גורם כלכך מיניאטורי. להפיך אתה מחזק את מה שאני אומרת, אתה מכיר בכלל את התזונה במזרח? היא מורכבת מיסודה מאורז, איטריות, ירקות, סושי למשל או פאד תאי בתאילנד, הם אוכלים שם כמו שצריך, יש להם מנות קטנות יותר ומשביעות, הם אוכלים אוכל הרבה יותר בריא ולא מגעיל (תסלח לי ) ומעובד כמו בארצות המערב ובמיוחד באמריקה ששמה זה בכלל בעייה. I REST MY CASE

amitk80

New member
מדינת ישראל

היא מדינה עם תזונה לקויה? לאנשים במדינה הזאת יש בעיות עיכול ואפילו רגישות לחלב. איך אני אוהב את ההחלטות הנחרצות שאלוהים יודע מאיפה אתה מביא את זה. סופגי תעזבי, אל תתווכחי איתו, הוא נהנה מתשומת הלב שאנשים עונים לו פה.

deathcaster

New member
תגובה (../images/Emo12.gif)

מדינת ישראל היא מדינה עם תזונה לקויה, אנשים כאן לא אוכלים נכון ובטח שלא אוכלים בריא. לא הבנתי מה הבעיה שלך (מעבר לזה שלא שרשרת נכון...שוב) הרי רשמת בעצמך: "לאנשים במדינה הזאת יש בעיות עיכול ואפילו רגישות לחלב" - אז זה אומר בעצם שאתה מסכים.

amitk80

New member
מה הבעיה שלי

פשוטה מאד, אני לא אוהב את הדרך שאתה עונה לאנשים בחשיבה שרק אתה צודק ורק אתה יודע מה הכי נכון. אתה עושה את זה לא פעם ולא פעמיים. שוב מעניין שכבר בן אדם שלישי בשלושה חודשים האחרונים שאני סופר אומר שהוא חש עוינות במקום הזה. שמע אתה עושה עבודה מאד יפה בלהבריח מפה אנשים

deathcaster

New member
תגובה

אני מנהל כאן דיון ומגיב בהתאם למי שמגיב לי, אם תשים לב, ההודעה הראשונה שלי הייתה הכי מנומסת בעולם (ועשה לי טובה פעם אחת....באמת תקרא מה כתבתי שלא סתם תשמיץ כהרגלך) ואז קיבלתי תגובה מזלזלת, והשבתי תשובות בהמשך עם דעתי שזכותי להביע אותה ואף הבאתי סימוכין , דבר שהצד שהשני לא הביא ....מה גם שאני הסכמתי עם חלק מהדברים שהצד השני כתב ולמרבה הפלא הוא המשיך להתווכח על אותם דברים שהסכמתי איתו ולכן גם טענתי כי יש בעיה בהבנת הנקרא. אני לא אפסיק להביע את דעתי כאן או בכל מקום אחר כי זוהי זכותי, ומי שלא מצליח לנהל דיון מתורבת..... ואני שוב מפציר בך קרא את הדיון ותראה מי החל להוריד את רמת הדיון (ואם בכלל אני ניסיתי להוריד את רמת הדיון ?) כשאתה רוצה... אתה יודע להיות אינטיליגנט, אז במקום להגיב רק ברצון "להכניס לי כהוגן" רק בגלל שלא יכולת להתמודד עמי בדיונים מסוימים בעבר ועברת לשפה בוטה שעליה לא פעם הוזהרת..... על ירידה לפסים אישיים פעמים רבות שעליהם גם הוזהרת - תגיב בצורה עניינית. אם אנשים לא מסוגלים לנהל דיון, שלא ינהלו. ואם מישהו לא מסוגל לקבל דעה שונה וקורא לזה עוינות... הוא באמת לא ראוי שיהיה כאן. שכן זה פורום פתוח ודמוקרטי המייצג אוניברסיטה דמוקרטית ופלורליסטית במדינה דמוקרטית ופלורליסטית. ותאמין לי שאם למנהלת הפורום יש או הייתה בעיה עם הודעותיי היא לא היססה ולא תהסס להזהיר אותי.

MsUnderstood

New member
אני לא מבינה אותך

באמת.. התחיל ויכוח שבו (מן הסתם) כל צד חושב שהוא צודק (אם לא,אזי לא היה ויכוח) אתה בוחר בצורה דיי סובייקטיבית במי "לתמוך" ומתנגח בשני בלי קשר לפורום הזה או להיותי מנהלת הפורום, אני לא מבינה את הצורך שלך להראות שמישהו רע,לכתוב דברים לא נחמדים על אנשים אחרים, כאילו אם אלו הן הבעיות שלך,אני שמחה בשבילך,באמת...אבל כדאי לך לעשות משהו חשוב יותר בזמן שלך מלפזר ארס במקומות שונים. ורוב הסיכוי שתיקח את הדברים אישית,שזה מראה עד כמה אתה לא מכיר אותי, למרות שאני מקווה שתבין שאין לי דבר נגדך, פשוט עצוב לי לראות רוע לשם רוע, לא חסרה קארמה בעולם אז אל תעשה סתם רע לאנשים

deathcaster

New member
בעיה בהבנת הנקרא

"אתה ממליץ למישהו בעל משקל עודף לצרוך לחם לבן? זה בערך גזר דין מוות בשבילו." - לא, אני לא ממליץ ולא כתבתי זאת, אם הכוונה לכיכר לחם שלמה ביום... אז לא....לא המלצתי דבר כזה וכנרא הבנת הנקרא שלך לקויה, אך גם אדם בעל עודף משקל לא ימות, לא יגסוס ולא יחלה אם יאכל פרוסה או שניים של לחם לבן ביום וגם לא ישמין... ואדם בעל עודף משקל אוכל יותר חלם ומאפים מ-2 פרוסות לחם, לא אני קבעתי זאת, מגוון דיאטניות קליניות ממליצות על כך. - הבנת נקרא לקויה מס' 1 "אז החלטת שזה מהתוספי מזון ?" - לא, לא החלטתי דבר כזה וזה לא מה שכתבתי, שוב.... הבנת נקרא לקויה מס' 2 "היא מורכבת מיסודה מאורז, איטריות, ירקות, סושי למשל או פאד תאי בתאילנד, הם אוכלים שם כמו שצריך, יש להם מנות קטנות יותר ומשביעות, הם אוכלים אוכל הרבה יותר בריא ולא מגעיל (תסלח לי ) ומעובד כמו בארצות המערב ובמיוחד באמריקה ששמה זה בכלל בעיה" - זה בדיוק מה שהתכוונתי, ואם תחזרי להודעה הראשונה שלי זה היה המשפט היחיד שרשמת שלו הסכמתי - הבנת הנקרא לקויה מס' 3

deathcaster

New member
לפני שמנהלת הפורום תנגוס בך וירטואלית

נא לא לפתוח הודעה חדשה עבור כל שאלה שלך... נא להגיב לשאלה קודמת שלך עם שאלה חדשה, זה יהיה מסודר יותר... לכל הצדדים
ואם אני עבדתי בתואר הראשון (הנדסת ביוטכנולוגיה - 4 שנים 5 ימים בשבוע - לפחות ב-3 שנים הראשונות) 6 לילות בשבוע..... אז כל אחד יכול. השאלה היא לא האם אפשר...אלא האם את רוצה ?

MsUnderstood

New member
השאלה עד כמה אתה מוכן להתאמץ

כי עקרונית,כמו שזוהר אמר, אפשר לעבוד הרבה ואני גם מכירה אנשים שעושים את זה מבחינת אפשרי,הכל אפשרי..הכל זה כוח רצון שלך ובהצלחה!!

אני מאוד רוצה לעבוד :)

אני פשוט תוהה כמה יש לחץ בשנה א' בעבודה סוציאלית... למשל כמה שעות לימודים זה ביום? וכמה בשבוע? בגלל זה רציתי שסטודנטים לעו"ס יענו...

למעלה