שאלות לגבי tier 1

nadav1974

New member
שאלות לגבי tier 1

שלום רב, אתמול הרצתי שוב את מחשבון הנקודות של ה-tier 1 בבריטניה, וגיליתי דבר שהפתיע אותי, לאחר שבעבר הרצתי אותו גם - האם הוקלו הדרישות, וכעת גם תואר ראשון מזכה בנקודות? זה בדיוק מה שהיה חסר לי כדי לקבל מספיק נקודות. ניסיתי לחפש גם בפורום וגם מחוץ לו מידע בנושא, וגיליתי רק שבאפריל היה איזה שינוי, אם כי לא ברור לי מה טיבו, וכל מה שמצאתי הוביל לקישור המת למטה (גם כאן בפורום מצאתי אותו)... כמו כן, האם מישהו יודע לומר מה מצב שוק העבודה בתחום התוכנה בבריטניה כיום? האם יש התאוששות? תודה מראש!

גוזליה

New member
לא שמעתי על הקלה עד לתואר ראשון....

מה שאני יודעת זה כפי שטריג כתב- ניתן להגיש את הבקשה לפני קבלת התואר השני. אם המחשבון אמר לך שמה שהכנסת זה מספיק טוב- אני לא מתווכחת איתו
לגבי השינוי- היו הרבה שינויים, העיקרי שבהם קשור למכסות. למיטב ידיעתי המצב משתפר מאוד בתחום התוכנה (אבל זה לא מידע מוסמך, רק משמועות של עוסקים בתחום)

nadav1974

New member
זה בדיוק הלינק השבור

יש דרך לוודא באופן חד משמעי? זה מה שהופך את זה מרלבנטי ללא רלבנטי מבחינתי...

nadav1974

New member
קישור

מכאן ניתן להבין, שאפשר לקבל 30 נקודות עבור תואר ראשון לבקשות חדשות, כשעבור בקשות הארכה בתאריכים מסויימים, תואר ראשון לא מספיק. האם זה נכון או שאני מפספס משהו?

TrigATUSA

New member
תואר ראשון חזר לתת נקודות

לאחרונה בעקבות השינוי אבל, גם העלו מאוד את סף ההשתכרות הקודמת - אז תבדוק אם אתה עומד בתנאים האלה בעיקרון, מי שמספיק צעיר והרוויח טוב מאוד בארץ יכול לקבל TIER 1 בעזרת תואר ראשון בלבד אם המחשבון אומר לך שעמדת בניקוד, אז אכן עמדת

אם מישהו זכאי ל-Tier 1, האם כדאי לעשות לו

ויזה כזו בפני עצמו או ויזת בני משפחה [שגם לה הוא זכאי]?

יעלי9

New member
אני חושבת שבני משפחה

tier1 היא לא זולה בכלל וגם דורשת מבחן בקיאות באנגלית. ויזת בני משפחה כוללת בתוכה גם ויזת עבודה (תלוי מאיזה מוצא בן המשפחה) אהבתי את הציטוט בחתימה...

תודה!

חשבתי כך. בקשר לחתימה, זה מתוכנית טלוויזיה בריטית שבה שתי קבוצות שצריכות להציג טיעונים בעד ונגד כל מיני נושאים, אחד מהם היה דוקטור הוּ. המשפט הזה הצחיק אותי מספיק כדי שאני אשב עם הסרטון ואתמלל מה שהבחור כתב.

nadav1974

New member
תודה על התשובה

אני עומד בסף ההשתכרות הקודמת, בכל זאת איש תכנה

TrigATUSA

New member
סף ההשתכרות בישראל לצרכי ויזה

הוא עד כמה שהצלחתי לראות בקבוצת מדינות העולם השלישי, בסביבות 11K שקלים לחודש, זה לא בדיוק דורש להיות מנכ"ל אירופה מעודד לראות שפתחו מחדש את דלתות ההגירה לבריטניה

TrigATUSA

New member
גם למיטב ידיעתי השוק בתוכנה בסדר כרגע

והרבה חברות מגייסות

nadav1974

New member
שאלות לגבי בחינת האנגלית

האם הבחינות שנעשות בארץ המתאימות לאשרה הן רק TOEFL ו-IELTS? מקריאה בשרשורים, הבנתי ש-IELTS יותר אינטנסיבית, אבל הציון הנדרש בה נמוך יותר לעומת TOEFL. האם זה באמת כך? האם יש עוד גורם פרט למחיר (TOEFL - $165, IELTS - 950 ש"ח) שיכול לעזור להחליט איזה מהן לעשות?

TrigATUSA

New member
לדעתי TOEFL הרבה יותר קלה

וגם אפשר למצוא בקלות ובזול חומר עזר ללימוד גם לגעתי TOEFL אפשר לעשות בתדירות הרבה יותר גבוהה ונוחה בזמנו היה בארץ IELTS אפשר לעשות רק פעם בחודש

nadav1974

New member
ומה לגבי הדרישה הספציפית?

כאמור, אם אני מבין נכון, הציון הנדרש ב-TOEFL הוא הרבה יותר גבוה מזה הנדרש ב-IELTS.

nadav1974

New member
הציונים

ב-TOEFL נדרש ציון 110 מתוך 120. ב-IELTS נדרש ציון 6.5 מתוך 9. בטח יש פורום לימודים בחו"ל, אני אשאל גם שם.

למעלה