שאלות לגבי תיקשור

שאלות לגבי תיקשור

בחודש האחרון יוצא לי לפגוש יותר ויותר את הנושא של התיקשור. מצאתי אתרים שנוגעים בזה ויוצא לי לקרא דברים של אנשים שהתקבלו ב-"תיקשור". הייתי מבקשת שמישהוא יסביר לי מה זה בדיוק "תיקשור".למיטב הבנתי, עושים מדיטציה כל שהיא ותוך כדי מדברים עם ישויות או שהם מדברים איתנו. ולעיניין המדיטציות - לפני מספר שנים השתתפתי בסדנאות של יחיאל ופנינה שמר (אולי מישהוא כאן היה גם בסדנאות הנ"ל) ושם לימדו אותנו לעשות מדיטציה קבלית. אני זוכרת שתמיד אחרי המדיטציות, כולם היו מספרים מה "ראו" ורק אני הייתי יושבת ותוהה לי בשקט על פשר ה"ראיה" הזאת. אף פעם לא הצלחתי לראות כלום !!!!! היו עולים בי מחשבות אבל זה היה רחוק מאוד מכל ה"מראות" שתיארו משתתפי הסדנא. בנוסף, קשה לי מאוד להתנתק מהמציאות ואני לא מסוגלת לשקוע בתוך ריכוז שמאפשר התנתקות מהסביבה. לאחרונה, אני מנסה לעשות מדיטציות כפי שלמדתי אבל זה הולך מאוד מאוד קשה וכל רעש מוציא אותי מהריכוז שלא לדבר על העובדה שתוך כדי פתאום מגרד לי בעף או בפנים וזה פשוט ק ש ה !!!!!!! (אל תצחקו עלי - זה מתסכל !) אבל, בשנתיים האחרונות התפתחה בי מין תופעה כזו שאני מרגישה (שומעת-לא ממש שומעת אבל אי אפשר לתאר אחרת..) כאילו שמישהוא עונה לי כשאני מתלבטת או חושבת על דברים,מין מחשבה שקופצת לראש שלא אני יזמתי אותה. זה קורה כשיש לי בעיות והתלבטויות. האם זה סוג של "תיקשור"? ולעצם ה"תיקשור" - מה הן הישויות שאיתם מתקשרים, מאיפה הם באים ואיך באמת יודעים שזה "אמיתי" ? אני מקווה שהבנתם את כוונותי ושמישהוא יוכל לעשות לי קצת סדר בבלגן הזה... בברכת יום טוב לכולם.

mga-abir

New member
המלל הפנימי

יש כזה קול בראשנו שאינו מפסיק לקשקש בכל עת. כאשר אנו עם עצמנו, מתנהל דו שיח עם עצמנו. אנו שואלים ואנו משיבים. האבחנה שיש לעשות היא כאשר שומעים את הקול הפנימי נטו. לכן כאשר מעלים שאלה או תהיה, יש להמתין ולתת לאותו קול פנימי שאחדים מכנים אותו העצמי הגבוה או העליו. התשובות אינן ברורות תמיד ונראה שהקול גולש לאפיקי שיחה אחרים. אך עם הזמן נוצר חיבור והאדם ממש מקבל תשובות לשאלותיו, בבהירות שקשה לו להגיעה אליה בתנאים אחרים.-אכן זהו סוג תקשור. אצל אחרים זה נעשה באמצעות ישות או דמות שצצה בדמיונם והם אמצו אותה כמורה נבוכים. לכל אדם בפנימיותו יש מורה נבוכים. יש רק להקשיב מבלי להתערב בשיחה. לעיתים הקול מעלה את הבעיות ומנסה לפתור אות, ואז עלינו להשאר רק צופים. בברכה אביר

שלום אישה וסיפור

התקשור בראי תורת ישראל הינו העלאה באוב. התקשור מבחינת המיסטיקנים הינו הדרכה של מוצלחים ממך, שאינם חיים. קיימת גם תקשורת זורמת של מידע שבין המודע לבין האני העליון או הנפש, אשר בשוגג יש הקוראים גם לה תקשור. ברכות לבביות, אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אשה וסיפור ../images/Emo42.gif אני מכירה את

פנינה ויחיאל שמר מספרם "חכמת החיים" . אך איני מכירה את הדרך שבה הם מנחים מדיטציות. אולם ישנם כאן שני דברים שונים. ועל אף שיש קשר כלשהו ביניהם, אין זהות בניהם. אז בואי נתחיל עם ראשון- ראשון ואחרון אחרון. קודם כל, שאלת מהו תקשור. הוא היכולת להפוך לצינור נקי, לערוץ תקשורת, המתעל מידע מרבדים אחרים של היקום, אל הרובד הפיזי. זה יכול להתבצע במספר דרכים: א. כתיבה אוטומטית, ב. שמיעה לרחוק (CLAIR AUDIANCE) ג. ראיית תמונות (CLAIR VOYANCE) ד.קריאה אנרגטית ה. טרנס מדיום. בואי ננסה להבהיר כל אחת מן הדרכים: בכתיבה אוטומטית, בדרך כלל האדם מתכונן באמצעות תפילה, או התכוננות לישות מסוימת (אסביר מאוחר יותר את נושא הישויות), ומכין את עצמו לכתיבה. לוקח דף ועט ומניח את העט על הדף. אפשר לשאול שאלה ולהמתין שהתשובה תיכתב מאליה, או להניח את העט על הדף ולכתוב ברצף, (מבלי להרים את העט מן הדף), כל מה שעולה בראש
ב. בשמיעה לרחוק, זה מאד דומה למה שתיארת שאת חווה. ´שומעים קולות בראש´. גם כאילו מישהו מדבר אתך וגם מישהו שעונה לך תשובות. אבל על מנת לדעת לזהות מהו ה´קול הנכון´ מבין כל הקולות, צריך ´לעשות סדר´ בראש. זה נעשה באמצעות מדיטציה-שתפקידה למקד ג.ראייה לרחוק, היא ראייה של תמונות ´בראש´. כמו שאנשים מספרים ש´ראו´ במדיטציה. או כמו חלום בהקיץ. פשוט רואים תמונה אנרגטית. לא בעיניים הפיזיות שלנו, אלא בהדמייה. תקשור כזה, יכול להתרחש גם בחלום. פעמים רבות אנו מקבלים מסרים בחלומות. ד.קריאה אנרגטית, היא בדיוק כמו ראיית תמונות אנרגטית. ישנם אנשים, שרואים במקום תמונות, מילים. כמו כתובות על דף של ספר, או על מגילה. מילים הבאות לקראתם והם פשוט קוראים אותן. המילים יכולות לבוא גם בשפה זרה, לא מובנת ולפעמים, רואים חלקים של משפט בצורה ברורה וחלקים אחרים, בצורה לא ברורה. לפעמים האותיות כתובות באור ולפעמים הן בכתב רגיל (בצבע שחור) כמו בספר או בעיתון. ה. טרנס מדיום, הוא אדם, המסוגל ´לסלק את ישותו´ מתוך גופו הפיזי ו´לארח´ בתוך גופו, ישות אנרגטית, שאין לה גוף, שהיא מפעילה את גופו במקומו וגם את קולו(כמו בובת מריונטה) על מנת להעביר מסר לאחרים. המושג ´מדיום´= מתווך, שהיה נפוץ בעבר כשם למתקשרים, הוא מושג פסיבי יותר.בו האדם נכנס למצב של טרנס, על מנת לתקשר. אולם בשאר הדרכים, האדם יכול להישאר בהכרה מלאה ועדיין לתקשר. טרנס מדיומים, היו קיימים לאורך כל הזמנים ויש על-כך תיעוד כבר בתנ"ך.(זוכרת את בעלת האוב של שאול?-מואה) ואמנם מעלי אובות, היו מדיומים שתקשרו בדרך כלל רוחות רפאים. הם פנו לממלכת המתים על מנת לקבל תשובות בשביל קרוביהם בדרך כלל. שם מצויות ישויות מרמת נשמה. ישויות אלו, אינן שונות בדרך כלל מבני אדם רגילים החיים עלי אדמות ולשאול את פיהם בעניינים שברומו של עולם, כאילו לעצור אדם ברחוב ולראיין אותו. אין שום סימוכין למידע שהן מביאות. אלא אם כן, הנכד שלו רוצה לשאול אותו איפה הוא החביא את הכסף
ישויות (מהמילה יש) הן כל מה שיש. גם אנחנו ישויות. גם כדור הארץ הוא ישות גם עסק הוא ישות. אך בדרך כלל מדובר על ישות שיש בה גם תודעה. ישנן ישויות אנרגטיות בכל הרמות ובדרך כלל ההתחברות מותאמת מבחינת התדרים (דומה מושך דומה). בעולם האנרגטי ישנם רבדים רבים ועל כן, כל ישות יכולה להגיע מרובד אחר או מרמה אנרגטית שונה. כך גם המידע שבפיה, או המסר שבפיה. מעבר לכך, המתקשר בדרך כלל מקבל את המסר ברמת ההבנה שלו ומוסר אותו ברמה זו. היות והמיינד לשנו בדרך כלל עמוס במידע והבנות שונות כמו גם ´רעשים´ של מחשבות, שזה רעש נוראי, המסרים המתקבלים, עשויים לעבור עיוותים רבים בדרך ליעדם מה שאנו קוראים"טלפון שבור". לכן, יש להתיחס לכל נושא התקשור בזהירות ובחשדנות רבה. רבים מאלה הקוראים לעצמם ´מתקשרים´ מעבירים מסרים מתת ההכרה שלהם, או מסרים מעוותים ולא שלמים. L&L TALYA

למעלה