T The Albatross New member 11/4/06 #4 אני בכלל בעד להציב שורה של מאווררים שתעמוד לפני הקהל, כדי שאם ווטרס יתעצבן על הקהל הישראלי (ומאוד סביר שזה יקרה), יהיה לנו כיסוי אווירי הולם.
אני בכלל בעד להציב שורה של מאווררים שתעמוד לפני הקהל, כדי שאם ווטרס יתעצבן על הקהל הישראלי (ומאוד סביר שזה יקרה), יהיה לנו כיסוי אווירי הולם.
ע עומר בן ארצי New member 11/4/06 #5 לדעתי אין חימומים עד כמה שידוע לי הפלויד לא מחוממים אף פעם וגם בלייב8 הם היו היחידים שלא הכריזו בשמם, הם פשוט עטלים ומנגנים
לדעתי אין חימומים עד כמה שידוע לי הפלויד לא מחוממים אף פעם וגם בלייב8 הם היו היחידים שלא הכריזו בשמם, הם פשוט עטלים ומנגנים
ה הפרי האסור 2003 New member 12/4/06 #20 מישהו יודע ?... אם אפשר להכניס מצלמות רגילות (לא וידאו) להופעה ??
P Perfect sense New member 12/4/06 #23 תנסה להסתיר בכל מקרה 1. כי יהיה חבל אם יקחו לך את המצלמה 2. כי יהיה חבל אם לא תצליח לצלם את רוג'ר ווטרס. אני במקומך הייתי מתקשר להנהלת פארק הירקון או משהו ושואל. אם הם אומרים שלא, אולי זה עדיין סיכון שאתה מוכן לקחת, להחביא את המצלמה.
תנסה להסתיר בכל מקרה 1. כי יהיה חבל אם יקחו לך את המצלמה 2. כי יהיה חבל אם לא תצליח לצלם את רוג'ר ווטרס. אני במקומך הייתי מתקשר להנהלת פארק הירקון או משהו ושואל. אם הם אומרים שלא, אולי זה עדיין סיכון שאתה מוכן לקחת, להחביא את המצלמה.
B barlevy New member 13/4/06 #26 מאמין שלא יהיו בעיות בעידן שבו בכל פלפון יש מצלמה אין מצב שייקחו מצלמות