שאלות לגבי ההופעה

• פותח הנושא aqz
  • פורסם בתאריך

woodstack

New member
לאיזה חלק בהופעה אתם הכי מצפים?

אני למשל מצפה מאוד לtime ועוד כל מיני דרך אגב הוא ינגן את wywh?

itaikuskus

New member
אני

אני מתכוון לעמוד בשורה הראשונה, ליצור איתו קשר עין ולירוק עליו, נקמה על היריקה שלו מ77, ואז זה בטוח יחמם אותו.

Anuerysm

New member
Sheep

אני מקווה שהוא ינגן את זה יש הרבה סיכויים כי הוא אמר שהוא ינגן כמה שירים מאנימלס ולא נראה לי שהוא יבצע את דוגס בלי גילמור וזהו אני גם סקרן לדעת איך הוא יבצע את מאני

Itai8

New member
אני יותר סקרן איך ישמע

Any Colour You Like בלי דייויד ובלי ריק זה בטח יהיה ממש שונה מהמקור.. אבל אולי יפה אני מת כבר להיות שם!!

Itai8

New member
ברור שהוא יפתח עם IN THE FLESH

זה הדבר הכי צפוי שיכול להיות בהופעה הזאת

avki

New member
מה פתאום... הוא בטח ייפתח עם

What God Wants... ובכלל, אי אפשר לחזות אופי הפלייליסט ולכן אי אפשר לדעת עם מה הוא יפתח.

מעניין

על מי הוא יצביע בשורה "and that one look jewish" אם הוא ישיר את in the flesh כי יש לי תחושה שרוב הקהל יראה יהודי... או איך יגיבו הימניים שבקהל לשורה "Begin took Beirut" אם הוא ישיר את Get Your Filthy Hands Off My Desert...

Perfect sense

New member
עוד פעם השיר שלי!!!!

אני רואה שאנשים עשו שיעורי בית על שירי הסולו של ווטרס. בכל מקרה, גרמת לזה להשמע רע. And the germans killed the the jews and the jews killed the arabs and the arabs killed the hostages, and that is the news

Perfect sense

New member
זה די מוכח

שעל כל משפט בשיר רוק הקהל מריע, אפילו אם ווטרס היה צועק I hate jews מן הסתם היו מריעים איזה 10 דקות, ואחרי זה שהיו מדברים על ההופעה הם היו אומרים "ווטרס הזה, איזו גאונות". ווטרס הוא סתם לדוגמא, אני לא מתכוון ספציפית אליו. בכל מקרה, הבנתם מה אני אומר. ראו ערך: אביב גפן צורח באחד מאלבומיו "זה טוב להתאבד" ויום אחרי שגילו את זה, דנו בפורום שלו על איזה גאון הבחור.

oribarak

New member
dogs, בלי ספק

השיר שהכי עושה לי את זה, בביצוע מעולה מin the flesh , מקווה שישמר אדייייייייר

petrucci2

New member
אני הכי מחכה ל..

Perfect Sense 1, 2 בידיוק עכשיו דיברתי עם חבר שלי איזה אדיר זה הולך להיות... בכלל ככל שהוא יעשה יותר מהדיסק הזה ..אני יהיה שמח

למעלה