שאלות לגביי מעיל

HetareFlora

New member
שאלות לגביי מעיל

אה, היי D: הבטחתי לעצמי שאני לא אחשוב על זה עד סוף ספטמבר אבל כמו שזה נראה אין לי הרבה זמן. אז אני רוצה להתחיל לעבוד כבר עכשיו על הקוספליי שלי לדצמבר. ._.; ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני עושה קוספליי לאמריקה מAxis Powers Hetalia כחלק מקאסט אבל יש לי כמה שאלות לגביי המעיל. 1. זה נראה כאילו כל המעיל הוא מפרווה, אבל בעצם יש אותה רק בצווארון, בדקתי את זה וכל השאר זה... משהו-דמוי-עור כזה, אני מניחה. אני אוכל למצוא כזה חומר בנחלת בנימין? [אף פעם לא הייתי שם האמת, בושהבושה], ואם כן, אני אוכל להדפיס על החומר הזה? בשביל ה50 בגב והסמל מקדימה. 2. כמה מטרים של זה אני אצטרך בכלל? כי בגלל שיש למעיל נפח, אני חושבת שבטנה זה הכרחי לתפור.. למרות שאין לי מושג איך אני אמורה לעשות את זה, אבל אם צריך, צריך. aside מזה אני כנראה אתפור גם קוספליי לבלרוס [היא איתנו בקאסט] והשמלה שלה נמצאת פה http://images1.wikia.nocookie.net/hetalia/images/0/03/Belarus_new.png אה... מהמראה של זה אני כנראה אצטרך שתי שכבות, אבל אני שואלת גם אם אני נצטרך קרינולינה. כי השמלה יחסית דומה במבנה שלה לזו של צ'יביטאליה [משתלם שחברה שלך עשתה לזה קוספליי לפני כמה ימים] חוץ מהקטע של החצאית המתנפחת. אז קרינולינה יש/אין או שטול? סליחה שאני חופרת כזה אבל אני רוצה להתחיל לעבוד כבר עכשיו ולקחת את זה ברצינות. תודה מראש לכל מי שקורא את זה ומגיב לי ;A;

rukia chan

New member
מנסה לענות..?

לגבי המעיל אין לי מושג אם יהיה את החומר הזה בנחלה, כי אף פעם לא חיפשתי חומר דומה. מה שאני יכולה להמליץ לך זה שאם לא תמצאי בד, תנסי לחפש יותר לכיוון החורף [סוף אוקטובר כזה] מעילים דומים בחנויות. יש סבירות גבוהה שתוכלי למצוא מעיל דומה ולשפר אותו אפילו בתחנה המרכזית אומשהו [לדעתי לפחות... אבל שוב, אף פעם לא ממש חיפשתי ולכן אם תקבלי עצות נוספות שיישמעו יותר טובות, תקשיבי לחכמים ממני XD]. לגבי השמלה, לדעתי טול אמור להספיק לך, אבל תצטרכי לא מעט ממנו. את מתכננת לעשות אותה בשתי שכבות לא כולל הסינר? מקווה שעזרתי ^^"

HetareFlora

New member
כן, שתי שכבות לא כולל הסינר

ואני מניחה שאת צודקת אבל אני נורא רוצה למצוא משהו מושלם, אם אני לא אחשוב על משהו אחר או לא אמצא אני באמת אנסה לחפש... למה חנוכה השנה יוצא על אמצע דצמבר ולא הסוף. ;A; אני אחכה לעוד כמה דיעות אבל תודה רבה בכל זאת 3>

rukia chan

New member
עצה לעצלנים:

את יכולה פשוט לתפור רצועת בד לבן לבד הכחול של השמלה עצמה, מלמטה. זה הרבה פחות עבודה וזה נראה טוב, לדעתי. אבל היי, איך שבא לך. אני פשוט ~תמיד~ מחפשת קיצורי דרך XDDD עשיתי אתזה כבר פעם עם הסורה שלי וזה נראה ממש טוב.

Serf SaN

New member
יש. והרבה. :)

בדי דומי-עור. ♥ רק תגיעי עם ידיעה ש..הם עולים קצת יותר. XD; הייתי מציע לך ללכת ל"קשי" קודם, כי יש להם מבחר ובזול. אח"כ אם את לא מוצאת תמשיכי ממש לפשפש בנחלה ואז אולי זה גם יעלה יותר..או פחות..תלוי. ובדי דמוי-פרווה, אני מציע את החנויות שבצד ימין של הנחלה, ממש ממש ממש בהתחלה. בכניסה של הכיכר, איפה ששינקין קינג ג'ורג' ואלנבי מתנגשים. ולגבי הביטנה..לא בטוח. XD לא תפרתי ביטנה בחיים שלי D:

XannieChan

New member
מנסה לענות

1+2. החומר הוא פרווה הפוכה מעובדת אם אני לא טועה - זאמש. חיקויים כאלה יותר קשה למצוא. פרווה סינטטית כהה תעלה כ 50 שח למטר ותלוי במידות שלך - לא תיצרכי יותר ממטר וחצי כולל בטנה לשרוולים (אפשר לוותר). אפשרי להדפיס אבל החום של ההדפסה הרגילה רוב הסיכויים יהרוס את הבד. 3. לא חובה קרנולינה, אבל כן מחייב פאטיקוט מאוד נפוח/רב שיכבתי ואם את מתעקשת אפשר להעביר במכפלות של המדרגות רגיליין או קפיץ חלונות (בגלל האורך של החצאית, שהיא לא מגיעה לרצפה - הקרינולינה תצטרך להיות בהתאם.

HetareFlora

New member
אה, אוקיי

נראה לי שאני אלך על דמוי-עור בכל זאת [גם הקטע של הזמש נשמע בעייתי כי הוא נהרס בקלות..] אבל.. כי אני לא מוצאת פיתרון אחר חוץ מלהדפיס על זה ואין לי מושג איך רוקמים. הפרווה רק על הצווארון ואין על השרוולים, אבל צריך הרבה בכל מקרה /למדה מפעם שעברה ולגביי הפטיקוט יש סיכוי למצוא אותו איפהשהו בארץ [קצת מסופקת לגביי זה אבל אפשר לקוות] או שצריך להזמין? תודה רבה! :]

XannieChan

New member
אפשר להכין, רק קחי בחשבון שצריך כ20מ

של טול למה שאת צריכה וקורל פעם שמה מדריך איפשהו לזה

HetareFlora

New member
חשבתי פחות על טול בגלל

הניסיון היחסית מר שלי איתו. ס_ס אבל השתמשתי אז בבד נופל אז זה לא השיג את אותן תוצאות. אבל צריך גם בסיס שיחזיק את זה עומד לא..? כמו חוט בדיל שכזה.

XannieChan

New member
לא חובה, ואמרתי על זה הרגיליין או קפיץ וילונ-

ות. שוב תלוי בסיגנון של הפאטיקוט ובנפח שלו, אולי תצטרכי פחות. לפאטיקוט ממש נפוח שהכנתי פעם לקחתי 10 מטר וזה דיי איבד נפח בסוף ביום ולא נראה כמו שרציתי בדיוק

akane

New member
לא הגזמנו 20 מטר? P:

את הטול סייבר שלי הכנתי מ3 מטר. ואת השני הקצר יותר גם מ3...(אם כי אליו התווספה עוד שכבה עם כל כנס XD). הכל תלוי בצורה שתופרים את הטול, שבונים אותו כמו שצריך עם כיווצים ובקומות. וזה נכון שטול מעומלן נוטה לאבד את כל הנפח שלו כשהעמילן נשבר, אבל אם מרימים ומשחקים איתו קצת בכנס הוא נוטה להחזיר קצת נפח :]

XannieChan

New member
לא :<?

הכי כיף כשזה מלאאאאאא שכבות פסיכיות ;-; -ואז גם כשהטול נהיה רך יותר זה מרגיש כמו עננים מתחת לחצאית :<<<<< ....כמובן שהכל תלוי בתקציב XD

saarshemer

New member
בקשר להדפסות

תחשב ייותר בכיוון של תלאים רקומים שנדבקים בגיהוץ למרות שאני לא יודע לאיזה כיוון את הולכת ....אני משוכנש שיש משהו זהה לזה (או דומה)

HetareFlora

New member
חשבתי על תלאים אבל

ה50 מילא, אפשר לארגן משהו גדול אבל אני לא יודעת איפה אני אמצא את הכוכב מקדימה. XD; אני צריכה להפסיק לדבר ולחפש כבר. תודה~ ככה או ככה אני מכירה מישהי עם מכונה של ההדפסה הזאתי אז מקסימום אני אסתדר לפה או לשם.

CibiHeart92

New member
אמריקההההההההההההההה

ותהיה לכם בלרוס? בוז. אני גם עושה בלרוס X3 עם רוסיה ואוקראינה בהצלחה לכן בכל מקרה בנות ^^

Blackice

New member
מנצל"ש- איפה אפשר לקנות עור אמיתי?

ביריעות לפי מטר, לא עור עבה מדי, וגם לא מעובד מדי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? וכמה בערך עולה?

saarshemer

New member
עור (אמיתי) לא מגיע ביריעות לפי מטר

הוא מגיע מהיבואן לפי יחידות.....יחידה אחת=בהמה אחת ובקשר למחיר.....אני מניח שטווח המחירים הוא רחב מדיי כדיי לזרוק מספרים סתם יש יבואנים של עור on-line ,רבים מכדי לפרט כאן

למעלה