שאלות לאלה:

rinani

New member
שאלות לאלה:

לי יש הרבה שאלות: 1. הפחד הכי גדול שלך? 2. האהבה הכי גדולה שהייתה לך? 3. משחק ילדות שהכי זכור לך? 4. הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?

go golan go

New member
תשובות.....

הפחד הכי גדול שלי: בסך הכל אני די פחדנית, אבל אני הכי מפחדת שמישהו מהמשפחה אוחברים שלי ימות- ברצינות, אני די דרמתית ואני ממציאה לי כל מיני סרטים בראש.... אבל אל תספרו לאף אחד... עוד יחשבו שאני מטורפת.... האהבה הכי גדולה שהייתה לי: וואלה לא יודעת לענות על זה, כי יש לי פול קראשים קטנים ודבילים כאלו שחולפים. אני אוהבת את אמא ואבא, והאחים והאחיות שלי (יש הרבה...), ואת האחיינית שלי (אני יודעת שזאת לא היתה ממש הכוונה שלך...) משחק ילדות: מכירים את המשחק הזה שילד אחד יותא החוצה ומישהו מתחבא מתחת לשמיכה והוא צריך לגלות מי זה- הוא מריך לבקש ממנו להשמיע קול, או להוציא רגל, או יד... אני זוכרת שהיינו משחקים את זה בגנון....... ממה שאהתי את זה... היינו מתכסים השמיכות פיקא עם הברווזים.... פדיחה.... אח... אני אלופה בפדיחות! אחת יחסית קטנה (כי לא היו אנשים מסביב....) היתה שהכנתי עוגה עם אחותי, והיא אמרה לי לכי תדליקי ת'אור, ואני שמעתי 'לכי תביאי כיור'.... העניין הוא שהייתי בדרל להביא כיור.... אחת קצת יותר רצינית היתה בטיול של התנועה בכיתה ז'. היתה איזה ירידה גדולה, והחלטנו לרוץ אותה, וחברה שלי שסחבה את הג'ריקן כמעט נפלה בגללו, אז היא זרקה אותו והוא נפל לי מול הרגליים והייתי צריכה לקפוץ מעליו תוך כדי ריצה, וכך יצא שסיימתי את הירידה בגלגולים.... ואתם יודעים שבטיולים של התנועה יש מלא אנשים מסביב, אז....

אממ...

חביב חביב בהחלט משחק נחמד ו-
מה אני אגיד לך, הפאדיחה שלך לא משהו, גם האהבה שלך לא ובכנות הפחדים שלך לא כאלה מטורפים... קדימה חומד, אם כבר משחקים את המשחק אז לשחק אותו עם קצת תעוזה ואומץ..

kedeman

New member
שימו לב לפדיחה לא נעימה!!!!

אכן כן החלטתי לחסוף את עצמי באופן זמני ולצאת מהסנוביות!! בחמישי בערב הייתי בהופעה של הדורבנים בכניסה כמובן שמו חותמות כדי שידעו מי כבר נכנס ועל החותמת היה כתוב "למוטב בלבד" סבתא שלי ראתה את החותמת על הצד של גב היד ושאלה אותה מאיפה זה אני בחוסר מחשבה הראיתי לה את הצד השני של היד, איפה ששמו לי את החותמת, ואמרתי לסבתא שרצו לשלוח אותנו (בגלל שזה למוטב בלבד) מה סבתא שמעה? היא ראתה שאני מראה לה את האזור שבו בשואה היו מספרים ואומר שרצו לשלוח אותנו...... מסתבר שסבתא חשבה על זה ואני לא (היא לא ניצולת שואה) אופסי..... היה לי מאוד לא נעים באותו רגע!!

פעם שלישית..

שאני שומעת/קוראת את הסיפור הזה.. פעם ראשונה כשזה קרה.. פעם שנייה אצל גילי.. פעם שלישית עכשיו! ו.. כמו שאומרים.. פעם שלישית - גלידה לא? :) אז.. פעם הבאה.. (חחח זה יהיה כנראה בחרמון..) טוב נו.. אז בפעם אחריה.. :) ו.. לא נורא שי.. יהיה טוב! אתה עוד תקבל מכות.. פעם הבאה.. :) יומטוב!

rinani

New member
עוד שאלות:

1. מה השיר שהכי גורם לך לעצבים? 2. מה הפרסומת שהכי מעצבנת אותך? 3. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? 4. מה הפריט לבוש הכי אהוב עלייך 5. למה את אובססית?

זורקה

New member
מאיפה יש לך כ"כ הרבה שאלות??

אני שוברת פה ת'ראש.. ועכשיו בא לי לענות על השאלות שלך... נ.ב אין לי כח לכתוב חיבור! אם למישו יש חיבור לתת לי זה יהיה נחמד.. נ.ב.ב וואו! איזה זרימות מדהימות!!!!!!!!!! פשוט וואו! הכל פה פשוט שוצף וגועש!!!!!!! וכמובן שחצי עם ישראל כבר הספיק להגיע...

just stav

New member
תבחרי נושא...

ירידה מהארץ, הצורך בבחינות בגרות, שתייה בקרב בני נוער... אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!
יום טוב לכולם Love סתו

go golan go

New member
עוד תשובות

1. יש איזה שיר של רינת בר (נראה לי), אני לא ממש זוכרת איך הוא הולך, אבל היא שרה ממש ממש גבוה, וזה מטריף אותי. יש גם את 'סופרסטאר' שאני ממש לא יכולה לשמוע.... אה... כן... וגם האחיות פיק... אני לא מסוגלת לשמוע אותן.... 2. פרסמות... רגע...באופן כללי הפרסומות של ESC... הם די מעצבנות. ויש גם את הפרסומות של השמפו ההוא- נראה לי CREMA (ככה כותבים את זה?) עם הזאתי שתלויה מהמרפסת והמפגרת ההיא שבאה ומסדרת לה את השיער... פירסומת מפגרת משהו... 3. הייתי בבארשית, ולפני זה בהופעה של עברי לידר.. לא יוצא לי ללכת להופעות ממש, למרות שהייתי רוצה ללכת יותר.... 4. הצעיף שלי, שהיה לנו איחוד מרגש לפני שבוע בערך... אחד הגרעינרית העלים לי אותו (הוא לא הלך איתו, הוא פשוט היה אצלו והוא לא ידע איפה...), ויש גם כמובן את התלבושת האחידה של הגולן... חולצות גרין למיניהן.... 5. יש לי אובססיה לסידור גבות, ולבדיקת גבות של אחרים.. זה דיי חולני... אם אני מדברת עם מישהו חד גבה קשה לי להתרכז במה שהוא אומר... (אם יש פה מישהו חד-גבה בבקשה לא להיעלב...זה פאק שלי...)

rinani

New member
עוד שאלות:

לזוהר: יש לי חוברת עם שאלות (לא סתם....) זה סתם דברים שחשבתי עליהם שיהיה תורך אני גם ישאל אותך הרבה שאלות. 1. מתי פעם אחרונה אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? 2. מה המשקה הכי אהוב עלייך? 3. מתי הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע כלשהו? 4. על מה את חושבת ברגע זה? 5. איזה חדר את הכי אוהבת בבית שלך?

פIלי

New member
בום -

1. מה הטעם גלידה האהוב עלייך? 2. להקה\זמר\קבוצת מחול אהובה? 3. לא יודע.. מאכל אהוב..?

go golan go

New member
מה בום?!?!

1. אני אוהבת גלידת וניל עם פצפוצי שוקלוד, אבל לא וניל סתם ככה... זה לא טעים. 2. יש לי ווידוי... פעם אהבתי את הבאקסטריט בויז... אבל למזלי זה עבר לי... אבל עכשיו אני ממש אוהבת את עברי לידר, ומוזיקה עברית בכלל ומוזיקה אירית. ויש כל מיני שירים שאני מכירה אותם מהטלוויזיה (לא פופ!) שאני ממש אוהבת, אבל אני לא מכירה את הלהקה.... 3. אני ממש אוהבת את הלזניה של אבא

פIלי

New member
פחחחח

פיצפוצי שוקולד עלק.. רואים שאת לא אחת שמתאימה לגלידת אוכמניות. לכי לי מההודעה בכלל.

go golan go

New member
שוב... תשובות....

1. אמרתי לאמא שאני אוהבת אותה... אף פעם לא אמרתי את זה לאיזה בחור... 2. אני ממש אוהבת לימונדה (טבעי- לא קנוי) ומיץ תפוזים, אבל אני ממש מכורה לקפה.... 3. נכשלתי לפני איזה חודש בהיסטוריה ובמתמטיקה (רק כי לא ידעתי שיש מבחן! במועד ב' קיבלתי 100). אם היו עוד מבחנים אני מאמינה שהייתי נכשלת גם בהם. 4. אני חושבת על הטסט שיש לי מחר (כי מעיין מדברת איתי עליו....) 5. אני ממש אוהבת את הסלון (יותר אוהבת אותו כשאין בו אנשים...). הוא לא כזה יפה, אבל אני אוהבת ת'בית שלי.

למעלה