תשובות.....
הפחד הכי גדול שלי: בסך הכל אני די פחדנית, אבל אני הכי מפחדת שמישהו מהמשפחה אוחברים שלי ימות- ברצינות, אני די דרמתית ואני ממציאה לי כל מיני סרטים בראש.... אבל אל תספרו לאף אחד... עוד יחשבו שאני מטורפת.... האהבה הכי גדולה שהייתה לי: וואלה לא יודעת לענות על זה, כי יש לי פול קראשים קטנים ודבילים כאלו שחולפים. אני אוהבת את אמא ואבא, והאחים והאחיות שלי (יש הרבה...), ואת האחיינית שלי (אני יודעת שזאת לא היתה ממש הכוונה שלך...) משחק ילדות: מכירים את המשחק הזה שילד אחד יותא החוצה ומישהו מתחבא מתחת לשמיכה והוא צריך לגלות מי זה- הוא מריך לבקש ממנו להשמיע קול, או להוציא רגל, או יד... אני זוכרת שהיינו משחקים את זה בגנון....... ממה שאהתי את זה... היינו מתכסים השמיכות פיקא עם הברווזים.... פדיחה.... אח... אני אלופה בפדיחות! אחת יחסית קטנה (כי לא היו אנשים מסביב....) היתה שהכנתי עוגה עם אחותי, והיא אמרה לי לכי תדליקי ת'אור, ואני שמעתי 'לכי תביאי כיור'.... העניין הוא שהייתי בדרל להביא כיור.... אחת קצת יותר רצינית היתה בטיול של התנועה בכיתה ז'. היתה איזה ירידה גדולה, והחלטנו לרוץ אותה, וחברה שלי שסחבה את הג'ריקן כמעט נפלה בגללו, אז היא זרקה אותו והוא נפל לי מול הרגליים והייתי צריכה לקפוץ מעליו תוך כדי ריצה, וכך יצא שסיימתי את הירידה בגלגולים.... ואתם יודעים שבטיולים של התנועה יש מלא אנשים מסביב, אז....