שאלות לאלה:

go golan go

New member
למי היה טסט????

סתם.. נכשלתי. אבל אני לא לוקחת את זה קשה. רק טסט ראשון... יהיה לפחות עוד אחד....

kedeman

New member
אל תדאגי

אפשר לעשות כמה טסטים שאת רוצה!!!! ואם אני עברתי בסוף אז גם את יכולה!!!!!

חח כן באמת..

אם שי עבר גם את יכולה..

שמייני

New member
האחיות פיק שולטות!!

אני מתה על השירים שלהן... ובפרסומות- אני כל כך מסכימה איתך! שונאת את הפרסומות האלה... לא שונאת אבל פשוט לא אוהבת... ואיזה מזל שאמרת על האובססיה... פחדתי שאני לבד.. כאילו, חברה שלי גרמה לי להיות אובססית לזה אבל מזל שזה פאק של עוד אנשים...

סליחה על הבורות

מי הן האחיות פיק? כולם כל הזמן מדברים עליהן ואף פעם לא שמעתי אותן או ראיתי אותן... חוץ מאתמול בארץ נהדרת :)

go golan go

New member
הבנות של צביקה פיק

נראה לי שבנתיים הן הוציאו 2 שירים, וכל אחד היה יותר דרוע מהשני....

RMXXX

New member
האפ שיקרת למישהו בזמן האחרון?

ואם כן למי ומה שיקרת?

go golan go

New member
לא שיקרתי, פשוט לא אמרתי את האמת...

סתם.... אני לא משקרת. זה לא שאני איזה צדיקה, אבל אני לא שומרת דברים בבטן. הכי קרוב לזה זה שאני אומרת לאנשים באייסיקיו שאני הולכת. מה שהם לא יודעים, זה שזה כי אין לי כח לדבר איתם...... נו... שאלות! קדימה!!!!!!!

קשתונה

New member
אלה יש לי שאלה...בעצם כמה...

1. את אוהבת אותי? 2. כמה את אוהבת אותי? 3.את תאהבי אותי גם אם אני אצא עם אחיך? 4. את תאהבי אותי גם אם אני אעצבן אותך? (3 ו-4 לא אותה שאלה!) 5. באמת יש לנו כח לגיבושון מחר? 6. את באמת רוצה ללכת לזה? 7. את מתכוונת לחתום ויתור? 8. נמאס לך שאני מזיינת לך תמוח? 9. את מכוערת? ועכשיו לשאלות האמיתיות!! 1. באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלך? (זהר אל תתפוצצי מצחוק) עם מי זה היה? איפה? ובני כמה הייתם?? 2.אם אני אצא עם אח שלך את תכעסי?:)

go golan go

New member
פוצצת....

1. כן 2. המון 3. לא 4. אם זה לא לצאת עם אח שלי, אז כן 5. נראה לי שכן... יהיה טוב!!!!! אנחנו טובות!!!! 6. נראה לי שאני רוצה ללכת לזה, אני עדיין לא בטוחה 7. כשאני אדע מה אני רוצה אני אענה לך... 8. לא, זה נחמד בנתיים.... 9. לכי תזדייני! ועכשיו תשובות לשאלות האמיתיות (למה את שואלת שאלות שאת יודעת תתשובה- כלבה!): 1. גיל 12, עם אחד שקוראים לו ליאור, הוא מראשל"צ, והוא בן 16... פדופיל.... זה היה בקיבוצי הקט.... 2. כן. טוב לך???? יופי! תודי שרצית שלאול רק שאלה 1 אבל לא היה לך נעים.....

go golan go

New member
תשובה לשאגי

השאלה: מתי בפעם האחרונה אמרת לעצמך: "וואי, למה עשיתי את מה שעשיתי עכשיו?! " ומה היה הקטע הכי רגשי בחייך התשובה:(כמה דרמתי....) יום כיפור לפני 3 שנים- אבל ברצינות בנושא הזה אני לא מרחיבה מעבר לזה. מזתומרת רגשי? תסביר את עצמך, ואני אשמח לענות.....

go golan go

New member
חבריה, אתם עלובים!

רק לרנה יש פה שאלות טובות!!!! וקשת את בכוונה לא נחשבת, כי את סתם.... אז ככה, אני לא אהיה פה כל שני ושלישי, אז יש לכם זמן לכתוב כל שאלה שתמצאו- ממש היה יבש היום וזה לא לעניין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה טובה וחג שמייח לכולם!!!!

rinani

New member
איזה כייף! לי יש שאלות מענינות!

עוד שאלות: 1. האם שברת פעם איבר בגוף שלך אם כן הסבירי את הסיפור. 2. מה החלום שלך? 3. איזה מאכל את אף פעם לא תסכימי לאכול ולמה? טוב זהו להיום .....

go golan go

New member
מזל שרנה פה....

1. בערך... זה לא ממש איבר, אבל זה בא עם סיפור, אז בשביל שיהיה קצת יותר מעניין..... ביום שבת קיצי אחד, רציתי ללכת לבריכה, אבל הסתבר ששכחתי את הבגד ים בגן- אז נסעתי על האופניים להביא אותו. באחת הפניות בא מולי איזה איש אחד מהקיבוץ- גם הוא על אופניים, והוא לא ממש ראה אותי ונכנס בי. אני ילדה קטנה ותמימה נמרחתי לי על המדרכה וגם המר איש.... אני יושבת לי על המדרכה ופורצת בבכי הסטרי, ופתאום אני רואה שיש גם דם לידי (לא הרבה- לא צריך להגזים...) וכשילדה קטנה בת 4 או 5 רואה דם- הבכי רק נהיה יותר הסטרי.... טוב, אז הסתכלתי לבדוק מה מקור הדם, וראיתי שהזרת שלי ביד ימין היתה בתוך הגלגל של האופניים שלי שעדין הסתובב, והציפורן נשברה לי לכל האורך עדיין יש לי צלקת....... כל הכבוד למי שקרא עד הסוף! 2.כרגע אני פשוט ממש רוצה להיות לוחמת- אמן שעברתי את המיונים.... 3.וואוו... יש לא מעט... הכי רציני זה שאני בחיים לא אוכל חלזונות וצפרדעים. גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה