שאלות ותשובות

ב ז מ

New member
שאלות ותשובות

כאן נפרסם שאלות שנקבל מהגולשים לגבי כל נושא כללי שרק אפשר, החל מעמדתנו לגבי התורה ותכלית חיינו וכלה בשאלות לגבי הייקום או עלינו.

moazin 1

New member
בכדי שנזכה לראות מוטציות כמוך .בן 7

מבחינה שכלית אתה תקוע באיזור המנוע.

L7

New member
תשובה דתית מעולה. אתה נס מהלך

שארע לאתאיזם. תודה תודה.

moazin 1

New member
הבן אדם הזה אל 7 התת אדם הזה

מאז שנפתח הפורום הזה זורק את המנטרה למה הוא לא מונע למה הוא לא מניע שנים הוא תקוע במנטרה אז זה לא יהיה רחוק מהמציאות אם ליצור הזה יש פגם מולד במנוע כאילו למה הוא לא מונע .למה הוא לא מניע וכן הלאה.

moazin 1

New member
תשמע אדיוט מתחכם בצורת מח בן 7

זה אתה שתקוע בשאלות יסוד שמעמידות אותך בעמדה של אינפנטיל חסר דעת.מה שהוא התכוון זה בכלל לא מתחבר למח המעוות שלך. אולם אפילו אנשים שעברו את השואה לא איבדו את האמונה לעומת אנשים כמוך שגם בלי לעבור את השואה על בשרם איבדו צלם אנוש.השאלה שלך היא לא שאלה שנתונה לפיתרון משום ששום פיתרון לא יחזיר את מה שקרה.וגם אם יש פיתרון הרי אתה כבר בחרת באתאיזם כלומר אין לך אלוהים.אתה בעצמך רצחת אותו בלבבך אבל אינך יכול להרוג אותו בשביל אחרים.

Yali 17

New member
L7 חשבת לכתוב הודעה חכמה ?

מתחלת שהותי פה לא ראיתי ולו הודעה או תשובה חכמה אחת שלך ! אתה יודע לגבב כמה משפטים, " עובד שטן", "אלוהים שטן" וללחוץ על "שלח". האם נזכה לתשובה נבונה שלך ? האם נזכה לראות אותך עונה או בונה תשובה לעיניין, בשפה גבוהה משהו שהוא מעבר למשפט וחצי לעוס זה כמה חודשים ? בינתיים ..." נוסף גם הוא על טרולינו " ...

L7

New member
החינוך הדתי מעודד התפלפלות מפותלת

בחלקו כדי להסתיר אמיתות פשוטות , אך קטלניות לתפיסה הדתית. אז מה דעתך? ה' איננו מונע את קיום השטן ו-ה' הוא טוב?

Bmaya

New member
להרוג את אלוהים ../images/Emo13.gif

זה כמו שהילדה שלי תהרוג את שלגיה. איך אפשר להרוג משהו שאינו קיים? L7 לא רצח אף אחד (אני מקווה
) הוא בסה"כ לא מסכים עם האגדה שלך. יום אחד הילדה שלי תבין ששלגיה זה סיפור מהאגדות...

L7

New member
הסגידה הפתטית של הדתי לאלוהיו

הופכת את היוצרות התחושות הדתיות המטורפות והצורך הבלתי נכבש בחנופה גורמות לאפס הדתי לגונן בפטרונות על אלוהים.

Bmaya

New member
לדעתי

הדת (כמעט כל דת, לא רק יהדות) היא ממש מחלה נפשית עמוקה. אני חושבת שעם חולי נפש שאינם מטופלים, לא כדאי להתעסק! אני לא רואה פתרון לבעיה הדתית, רוב הדתיים נהפכים ליותר ויותר קיצוניים. מעטים המשכילים שמצליחים לברוח מן הנגע הזה. כמה משכיל יכול אדם להיות, כשכל היום הוא עסוק בקריאת כמה ספרים בודדים וניתוחם יומם וליל? (וסוגיות אידיוטיות כמו האם מותר לחטט באף? ). בעיניי הרוב הגדול של הדתיים אינו אדיב וסבלני (כמו המואזין ודומיו) ואינו ישר. עם של פרזיטים נצלנים ועקומים שכלית. חולי הנפש האלו מפחידים!!! אני כל כך שמחה שעזבתי את המדינה מלאת השיקוץ הדתי הזה.

Bmaya

New member
ועוד דבר...

מרביתם מתנהגים כמו ברברים. תראה מה הם עושים בשביל האל הרחום שלהם: לוקחים עולל בן 8 ימים, ונותנים לאיזה זר בלי ידע רפואי כירורגי לחתוך את איבר מינו של הילוד. בלי הרדמה, בלי סטריליות... (והאיש הזה שמנתח את הילד, כאמור, בלי הרדמה ותנאים סטריליים, עוד מוצץ את דמו של התינוק! ממש מוצץ!) וכאילו זה לא מספיק, בד"כ "הסנדק" הוא איזה קשיש עם ידיים רועדות, מחזיק את התינוק... נו, תראה מה הם עושים ותחשוב עד לאן הם ימשיכו...

PreDirector

New member
צודקת ,אם הברית היה רק טקס מוסלמי ,

מזמן כבר היינו צוחקים ואומרים "תראו את הערבים הברברים הללו" . טראומה לרקמות אנושיות כבר בגיל כזה... אנשים לא מתעוררים לאכזריות הזאת בגלל שזוהי נורמה חברתית, בגלל זה ,קשה לאדם היהודי לראות את האכזריות ואת הטיפשות של הטקס הזה ,כל הצידוקים ה"רפואיים" שהדתיים באו איתם לא לקוחים מהתנ"כ מן הסתם.

למעלה