שאלות והתייעצות
לאחר קריאת אין סוף הודעות בפורום- הגיע גם התור שלי לשאול ולהתייעץ.
קצת רקע אני בת שלושים, אמא ל 2 תינוקות, ועובדת במשרה מלאה.
כיום אני עובדת במשרה נוחה למדיי 7 שעות, אוטו מהעבודה עם פזומט ללא הגבלה, נייד ומשכורת ברוטו של
8000-9500 (משתנה )
הגעתי לצומת בחיי שאני לא שבעה רצון ממה שאני עושה, מה גם שאני לא יוכל להתקדם והתפקיד הנוכחי הוא שאני יצטרך לעשות כל החיים!
-החלטתי ללמוד משפטים מאחר ואני חושבת שקיים בתואר פוטניצאל תעסוקתי- האם אני טועה? או שהתואר פותח דלתות כמו שאני חושבת?
- אינני מעוניננת לעסוק בעריכת דין חשבתי שלאחר התואר ב"ה אלמד קורס תעודה בתחום הביטוח וסילוק תביעות- אשמח לדעתכם.( למרות שהייתי מאוד רוצה לעסוק בשירות ציבורי או עמותה)
- האם זה בכלל אפשרי ללמוד משפטים עם משרה מלאה ושתי תינוקות( תודה לאל...)??
ומה דעתכם על הגיל שלי האם במידה ואחליט כן ללכת להתמחות האם לגיל תהיה השפעה?
- ומאחר ואני לומדת במשרה מלאה האפשרות היחידה היא קריית אונו- וכאן אני כבר יודעת את דעתכם....
מקווה שאצא מכן מכוונות.. ובכל מקרה תודה שהקדשם זמן לקריאה....
לאחר קריאת אין סוף הודעות בפורום- הגיע גם התור שלי לשאול ולהתייעץ.
קצת רקע אני בת שלושים, אמא ל 2 תינוקות, ועובדת במשרה מלאה.
כיום אני עובדת במשרה נוחה למדיי 7 שעות, אוטו מהעבודה עם פזומט ללא הגבלה, נייד ומשכורת ברוטו של
8000-9500 (משתנה )
הגעתי לצומת בחיי שאני לא שבעה רצון ממה שאני עושה, מה גם שאני לא יוכל להתקדם והתפקיד הנוכחי הוא שאני יצטרך לעשות כל החיים!
-החלטתי ללמוד משפטים מאחר ואני חושבת שקיים בתואר פוטניצאל תעסוקתי- האם אני טועה? או שהתואר פותח דלתות כמו שאני חושבת?
- אינני מעוניננת לעסוק בעריכת דין חשבתי שלאחר התואר ב"ה אלמד קורס תעודה בתחום הביטוח וסילוק תביעות- אשמח לדעתכם.( למרות שהייתי מאוד רוצה לעסוק בשירות ציבורי או עמותה)
- האם זה בכלל אפשרי ללמוד משפטים עם משרה מלאה ושתי תינוקות( תודה לאל...)??
ומה דעתכם על הגיל שלי האם במידה ואחליט כן ללכת להתמחות האם לגיל תהיה השפעה?
- ומאחר ואני לומדת במשרה מלאה האפשרות היחידה היא קריית אונו- וכאן אני כבר יודעת את דעתכם....
מקווה שאצא מכן מכוונות.. ובכל מקרה תודה שהקדשם זמן לקריאה....