שאלות ובקשות

solomon9

New member
כמה פרקים יש בעונה השלישית?

ומתי העונה הרביעית מתחילה? תודה מראש.

noofer

New member
מי יודע ... ?

כמה עונות יש לסדרה וכמה פרקים בכל עונה? תודה!

../images/Emo53.gif

אני מחפשת נואשות את שיר הפתיחה של הסדרה! למישהו יש או יודע כיצד ניתן להשיג??? תודה עקית מראש!

edeNF1

New member
למישהו יש מושג

למישהו יש מושג מי אלו שתי הנשים האלו שהחלו להופיע בשיר פתיחה לקראת סוף העונה ה2 ובהמשך העונה ה3..? (אחת מהם עם כובע כזה מוזר אני זוכר)

nissanhason

New member
מתי העונה השלישית מתחילה בעברית?

מתי העונה השלישית מתחילה בעברית?

Ulong

New member
היי לכולם.

בנובמבר האחרון, כששודר הפיילוט בערוץ 3 צפיתי בו (או יותר נכון רק בחצי ממנו כי הוא כפול ו.. ) ואפשר לומר שנהנתי. בשבוע השני לשידור הסידרה שכחתי לראות את הפרק והשאר זה היסטוריה. עכשיו, בחופש שכל הסדרות סגרו עונה ויש הרבה זמן לסדרות חדשות חשבתי שזה זמן מצוין להשלים את הסידרה כי שמעתי עלייה רק דברים טובים. ראיתי מבצע לקניית 2 העונות (הראשונה והשנייה כמובן) במחיר מאוד נוח ורכשתי. אתמול התחלתי לצפות בסדרה מחדש וראיתי את הפיילוט הכפול ואת הפרק שאחריו עם קארל החדש והמשופר שמטהר את השכונה. כמובן שממש נהנתי ואני הולך להמשיך. רציתי לשאול שאלה אחת ולא אכפת לי שהתשובה אלייה תהיה בספוילר - אורסון ביילי ימשיך להיות בסידרה או שהוא מת מהייריה? אה.. ועוד אחת אם כבר - הבנתי כבר שלשון יש כוחות לרפא ולהפך אז מה הוא בדיוק עשה לקייל? הרי לפי מה שהבנתי המצב של קייל התדרדר ולא השתפר. תודה רבה.

reasonsforall

New member
עונה 3 פרק 9 ../images/Emo58.gif לכאן

יש לי כמה שאלות ואשמח אם מישהו יענה לי עליהם.. איך בדיוק דר ברינקופ נכנס לתמונה? איך ומתי הכרנו אותו? מה קורה עם ריינלד? תזכירו לי מי זה.....ו...הוא לא מת??

אליהו1919

New member
שלום לכולם!

בוקר טוב כולם! התחלתי לצפות ב4400 (מהעונה הראשונה...) שמעתי שזו סדרת מד"ב מעולה... אז רציתי אולי איזו חוות דעת קטנה... שווה לראות את הסדרה. (אתם יודעים מאיפה אני יכול לראות) אז כאילו יש לי שאלה אם זה דומה לתיקים באפלה שהיה פה לפני כמה שנים? כי פשוט אהבתי את הסדרה הזאת. תודה על זמנכם ויומטוב!

liraz z

New member
בעונה 3 יש 13 פרקים! לגבי עונה 4

עדיין מוקדם מידי לדעת מתי תחל העונה -4 . תן לעונה 3 להסתיים קודם לאחר מכאן אומרים מתי יש תאריך , ויעד לעונה 4 עד אז יש לך הרבה זמן .תהנה :)

liraz z

New member
כנס כל התשובות לגבי כמה עונות יש

עונה הראשונה- יש 5 פרקים עונה שנייה- יש 13 פרקים עונה שלישית- יש גם 13 פרקים אם אתה צריך עוד מידע תגיד ביי לבנתיים .

קובי221

New member
לא ידועים פרטים על שידור בארץ.

רק שתדעי, שאפשר לראות בעברית! יש את טורק שמתרגם את הסדרה...

axnholic

New member
שלום שלום.

אורסון ביילי לא יחזור. האם אמרו עליו [ועל מצבו] משהו בהמשך העונה? יכול להיות |סנילי|. לא משהו רציני. בקשר לקייל ושון... חבל להרוס. זה חלק גדול מהעונה. עד סוף העונה הכל יהיה מובן [שזה כבר ספוילר לא קטן]. תהנה.

liraz z

New member
שמע עבורי הסידרה מעולה

אם אתה כבר צופה מהעונה ה-1 סבבה תמשיך . לגבי תיקים באפילה ממש אין קשר זאת סידרה שונה בהחלט. 4400 זאת סידרה שלמעשה מתמקדת רק בהם ולמה שהם מסוגלים לעשות תמבין ! תהנה מקווה שהסברתי את עצמי נכון עבורך :)

axnholic

New member
תשובות../images/Emo58.gif

את הד"ר גילינו בפרק של טס [201]. הוא היה החבר הכי טוב של טס בבית המשוגעים. אנשי העתיד הכניסו לטס תוכנית בניה של מגדל. היא בנתה את המגדל [בעזרת הכוח שלה - שליטה על בני אדם]. כאשר המגדל/מכשיר הוקם והופעל, ד"ר ברקאוף הפך לבן אדם שפוי. יותר מזה, קווין הפך להיות גאון. ריילנד זהו מנהל NTAC לשעבר, ומנהל תוכנית ממשלתית וזדונית חדשה בהווה. לא, הוא לא מת. אולי התכוונת למישהו אחר?

למעלה