נכון. והכי מעניין לראות אותם...
ש שריוש2 New member 17/8/06 #41 שאלה- דחוףף למה אני לא מצליחה להצביע לחביב הקהל??? נרשמתי באתר של רוקדים עם כוכבים מס' פעמים וכבר 3 ימים שאני לא רואה אימייל להשלים את תהליך הרישום. מה לעשות?? תןדה מראש למי שיענה
שאלה- דחוףף למה אני לא מצליחה להצביע לחביב הקהל??? נרשמתי באתר של רוקדים עם כוכבים מס' פעמים וכבר 3 ימים שאני לא רואה אימייל להשלים את תהליך הרישום. מה לעשות?? תןדה מראש למי שיענה
B barbie125 New member 17/8/06 #42 ממ, תנסי להירשם שוב. גם לי זה קרה ופשוט נרשמתי שוב, כנראה זה לא תפס את הרישום. מה הוא כתב לך אחרי שנרשמת?
ממ, תנסי להירשם שוב. גם לי זה קרה ופשוט נרשמתי שוב, כנראה זה לא תפס את הרישום. מה הוא כתב לך אחרי שנרשמת?
ש שריוש2 New member 17/8/06 #43 שנשלח לי ברגעים אלו קישור.......... לאימייל. אבל כבר 3 ימים שאין כלום. נרשמתי 3 פעמים וכתובת האימייל שלי נכונה....
שנשלח לי ברגעים אלו קישור.......... לאימייל. אבל כבר 3 ימים שאין כלום. נרשמתי 3 פעמים וכתובת האימייל שלי נכונה....
B barbie125 New member 17/8/06 #44 אוה... ממ, תנסי שוב, למרות שזה מה שאמור להיות כתוב. ניסית? מה קרה?
ש שריוש2 New member 17/8/06 #45 ניסיתי.. זה מה שכתוב לי.. מקווה.... שעכשיו כן יישלח לי הקישור לאימייל.. אם לא אנסה שוב תודה בכל אופן על העזרה
ניסיתי.. זה מה שכתוב לי.. מקווה.... שעכשיו כן יישלח לי הקישור לאימייל.. אם לא אנסה שוב תודה בכל אופן על העזרה
B barbie125 New member 17/8/06 #46 אוקי.. בבקשה... אני תמיד פה, וגם עוד הרבה אנשים נחמדים שיכולים לעזור אם במקרה אני לא נמצאת. ביי....
ש שריוש2 New member 18/8/06 #47 הצלחתי... הכנסתי אימייל אחר שלי וזה כן עבד... בכל אופן תודה רבה רבה על העזרה