שאלות ובקשות עזרה.

• פותח הנושא BoRa
  • פורסם בתאריך
שם השיר הוא:

major tom(im coming home)l של peter schilling נ.ב אני חולה על השיר הזה יש לי אותו בmp3 וזה בתור אחת שחולה על שירים מה s'80 והכרתי את השיר הרבה לפני רוקדים עם כוכבים.

Witchcrafts

New member
שאלות ובקשות עזרה.

לפני (!) שליחת הודעה, עיינו בקישורים הבאים - רוב הסיכויים שבהם תמצאו את מבוקשכם. השאלות הנפוצות (כיצד להשתתף כקהל, איך קוראים לשיר X וכיו"ב). האתר הרשמי של התוכנית: http://rokdim.bezeqint.net/ ~ במדה ולא מצאתם מענה, וודאו ששאלתכם לא נשאלה כאן לפני כן!
שימו
, ביקורות על התוכנית ועל משתתפיה יש לשרשר לשרשור המתאים ולא לנוכחי, משום שהודעות אלו עלולות להמחק.

שלום אני חדש כאן! יש לי שאלה חשובה!

אני ממש צריך שתעזרו לי... אני מאוד אוהב את התוכנית הזאת.......... נכון גיא ומאשה רקדו ריקוד קלאסי גם היום בתוכנית היה לפני כמה דקות אותם איך קוראים לשיר הזה? זה שיר מדהים. מה שמו?

זה מאוד דחוף!!

זה היה בתוכנית 4 וזה נקרא שיר פרוקסטרוט .. מישהו יודע מה שמו של השיר?

2 Mיכל

New member
להבא-

1. תשרשרי למקום המתאים. יש בפורום שרשור שאלות ובקשות. להבא תגיבי שם ואל תפתחי הודעה חדשה. 2. עצה ממני. אל תכתבי שזה דחוף או דחוף מאוד. זה לא מעודד גולשים להגיב וגם ככה יענו לך אם ידעו וירצו. הדחיפות לא תזרז אף אחד. ולשאלתך- isn`t she lovlely- stevie wonder

תודה רבה אבל אני צריך עוד משהו קטן!

אני לא מצליח להוריד את השיר הזה מישהו יכול לשים לי אותו להורדה בפה?

barbie125

New member
לא, אסור לדבר או לשים להורדה פה...

כל דבר שהוא.. דבר איתי במסרים, אני מוצלחת בזה.

שמלה של הילה נחשון

הילה נחשון לבשה בתוכנית הקודמת (כשרק הבנים רקדו. אם אני לא טועה) שמלה לבנה יפייפיה מתחרה. מי יודע ויכול לעזור לי למצוא את מעצב/ת השמלה המדהימה הזו??? אני שוברת את הראש איזה שמלה אני אלבש בחתונה שלנו והשמלה נתנה לי השראה, רעיון, למשהו בסגנון. המון תודה.

2 Mיכל

New member
../images/Emo41.gifכתוב בעיתון שיש היום רוקדים../images/Emo41.gif

עם כוכבים. מישהו יודע מה יהיה בדיוק ואם הם טועים? (זה מופיע גם בלילות וגם בעכבר העיר)

barbie125

New member
מממ...........

לא יודעת... אבל יהיה מעניין לדעת את זה. מישהו מכיר פורום, או משהו כזה, שאחד הכוכבים או הרקדנים (לאו דווקא גיא) קורא בו? מעניין לדעת...

אני לא יודעת אבל ......

אני אשמח לדעת איך אוכל לכתוב לגיא ומאשה כי הם הזוג שאני אוהבת ולדעתי שהשופטים דברו על גיא ומאשה גברי לא היה צריך להגיד שגיא צריך לתקן הצחוק שלו ! זה קצת מעליב לא ? חוץ מזה זה הצחוק שלו מה אתה רוצה ממנו ?

avivavvv1

New member
שלום לכולם!

רציתי לשאול למה לא מארחים את דני יוחטמן ולימור?? זה לא אופיר הם יצאו מהתחרות אבל הם לא היו באירוח! תודה בכל מקרה!

barbie125

New member
1. - לא פייר.

2. לא יודעת, באמת.. וגם, למה לא מעלים את האירוח של ריקי ואורון? (או רק אורון?)

למעלה