שאלות דין

וונקי

New member
שאלות דין

שאלות שקושרות באהבה, אני נמצאת כרגע בתסביך אהבה ואני חושבת שבעזרת השאלות האילו אתם תכלו קצת לעזור לי אז בבקשה תענו אלכם ככה אתם תעזרו לי עם הבעיה הזו האם היה מפריע לכם לצאת עם משהו שקטן מימכם? עד כמה רחוק אתם מתכוניים להשקיע למען האהבה? האם אתם צנאס לאהבה מי רחוק? או יותר נכון אתם חושבים שאהבה מי רחוק יכולה להחזיק מעמד?

תות15

New member
צ'מעי...

קודם כל - זה נורא נורא טרוויאלי.. אז בקשר אליי-
לא מפריע לי לצאת עם מישי שקטנה ממני, שתי החברות שלי היו בכיתה ט' (אני ב-י')..
עד כמה רחוק להשקיע למען האהבה? אם זאת אהבת אמת, אני אשקיע ה-כ-ל, פשוט הכל למענה..
בקשר לאהבה מרחוק- תלוי כמה רחוק, ואפשר לתת צ'אנס, אבל הרבה פעמים זה קשה לביצוע.. אהבה מרחוק יכולה להחזיק מעמד- מאוד תלוי ברצון, אבל לפעמים גם הרצון לא עוזר..

BaBy LiS

New member
איממממ

מישו שקטן ממני - תלוי אם זה בהרבה אבל היי מדברים עלייך לא עכליי [כיתה ז' מה אני יצא עם מישו בכיתה ה'?!] עד כמה רחוק?1 אממ.... רחוק מאודד צ'אנס לאהבה מרחוק?! תלוי עד כמה רחוק... אבל לא נראה לי

SummerSpirit

New member
טוב שכתבת ברור

נראה לי שהייתי יוצאת עם מישהו שקטן ממני בגיל.. בכללי זה קשור לאופי של הבן אדם ולאיך שהוא נראה ולא בן כמה הוא.. או שאני טועה?

sh53

New member
אולי מה שמתאים לי, לא יתאים לך?

בכיף אענה על השאלות, אך את צריכה לשאול את עצמך - למה את "בתסביך" כמו שאת קוראת לזה? למה את לוקחת את זה כל כך קשה במקום להנות מזה? האם היה מפריע לכם לצאת עם משהו שקטן מימכם? לא, עד 5 שנים פחות ממני לא היה מפריע לי. עד כמה רחוק אתם מתכוניים להשקיע למען האהבה? אני לא חושבת שאפשר למדוד את זה, גם זה לפי תקופות בחיים שלי. היו תקופות שהייתי מוכנה להשקיע יותר והיו תקופות שהייתי מוכנה להשקיע פחות, חלק בגלל הבגרות, חלק בגלל היכולת הכספית, הזמן וכו' ולפעמים גם בגלל שלא התחשק לי להשקיע כי לא חיפשתי קשר רציני. האם אתם צנאס לאהבה מי רחוק? או יותר נכון אתם חושבים שאהבה מי רחוק יכולה להחזיק מעמד? אני חושבת שיש משהו נכון במשפט "רחוק מהעין רחוק מהלב", גם אם 2 בני הזוג משקיעים באותה מידה ומשקיעים המון, עדיין המרחק משפיע גם כן. אני חושבת שאת צריכה לשבת לבד, לרשום לך על דף מה עושה לך טוב בקשר ומה עושה לך רע בקשר, לחשוב האם הוא משקיע בך מספיק, האם יש לך זמן להשקיע בו או יכולת בשלב זה של חייך להשקיע במישהו שרחוק פיסית ממך ואולי תגיעי למסקנה הנכונה אחרי שתשבי על זה קצת - או אולי תשתפי אותנו במחשבותיך.

וונקי

New member
חשבתי על זה

ישבתי לבד וחשבתי על זה הרבה הוא מוכן להשקיע בי הוא איפלו מצא עבודה בשביל שהיה לו כסף לבזבז עלי. הוא יגע בשבלי עד תל אביב כי הוא כול כל רצה לפגוש אותי, הוא משדל הוא מתאמץ. אבל אני לא יודעת למה יש לי איזה מחסום שגורם לי לדחות אותו כול פעם מי חדש. אולי זה בגלל הגיל ואולי זה בגלל מרחק לא יודעת. כמה שחשבתי על זה לא מצאתי לזה פתרון אנחנו מדברים כול יום בטלפון וכול שהוא יותר מדבר איתי ככה אני יותר רוצה אותו וככה אני יותר דוחה אותו. אני יודעת שהוא מאוהב בי ואוהב אותי ושהוא מוכן לעשות הכול בשבלי

נינושש

New member
עונה לך..

ומנסה לעזור.. למען האמת כן היה מפריע לי לצאת עם מישהו שקטן ממני. מוכנה להשקיע את כולי אם אני מרגישה שזאת אהבה אמיתית.. תלוי עד כמה רחוק.. אני לא חושבת שאהבה שרואים אחד את השני פעם בשבוע תוכל להחזיק הרבה זמן..

Aussie Girl

New member
בבקשה

האם היה מפריע לכם לצאת עם משהו שקטן מימכם? בגיל הזה די. פשוט בד"כ הבנים מתבגרים לאט יותר מהבנות אז אפילו בני גילי נראים לי ילדותיים הרבה פעמים. אבל אם אני באותו ראש איתו, אז בלי בעיה. אם אוהבים מישהו, לדעתי, לא צריך להיות מכשול. עד כמה רחוק אתם מתכוניים להשקיע למען האהבה? לא בדיוק מבינה על איזה מובנים את מדברת. אם אני מרגישה שזה מישהו שאני מתכוונת להשאר איתו ולא סתם "עוד בחור", אז להשקיע כמה שאפשר. סורי, אני פשוט לא מבינה את משמע השאלה. התשובה נראת לי ברורה מעליו. אולי תוכלי להנחות אותי על איזה מובנים ספציפיים את מדברת. האם אתם צנאס לאהבה מי רחוק? או יותר נכון אתם חושבים שאהבה מי רחוק יכולה להחזיק מעמד? כן. אני מאמינה שאהבה מרחוק יכולה לעבוד ולהחזיק מעמד. חוץ מזה אני מבינה שאת מדברת על מרחק של ערים ולא ארצות.

As היחידה

New member
את צריכה לעשות מה שטוב לך

לא לפי התשובות שלנו. האם היה מפריע לכם לצאת עם משהו שקטן מימכם? כרגע כן... עד כמה רחוק אתם מתכוניים להשקיע למען האהבה? כמה שאפשר.. האם אתם צנאס לאהבה מי רחוק? צנאס? לא הבנתי
או יותר נכון אתם חושבים שאהבה מי רחוק יכולה להחזיק מעמד? בטח.. אבל זה יהיה קשה.

spiritspirit

New member
עונה אהמ ../images/Emo3.gif

מפריע לכם לצאת עם משהו שקטן מימכם?לא ובהחלט לא
לאהבה איןג יל! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד כמה רחוק אתם מתכוניים להשקיע למען האהבה?הכי רחוק שיש. האם אתם צנאס לאהבה מרחוק? או יותר נכון אתם חושבים שאהבה מי רחוק יכולה להחזיק מעמד? אהמ כן

למעלה