שאלות דחופות

+ מה אובייקטיבי אצלך שאצל אחרים לא?

אם הטענה שלך היא שיש פה מעריצים עיוורים שחושבים שכל מה שמייקל עשה זה זהב אז הם יחשבו ככה על הכל... גם הדברים הישנים לא רק החדשים.... אבל עובדה שהם בוחרים בחדשים.... ואני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שהתחילו להעריץ מהשירים של אינבינסיבל אז גם הם לא אובייקטיבים?? ותרצה או לא אבל האלבום האחרון של וויל איי אם הדפ"ר או איך שלא תרצה היה הדבר הכי חם באותה שנה ולא היה כלב ברחוב שלא ידע מה זה PUMP IT או MY HUMP... אז אתה יכול להגיד מה שבא לך... שזה לא מוזיקה איכותית, שזה טראש, שזה מסחרי..... זה מה שאוהבים! אז אם מייקל לוקח את זה, ומוסיף לזה את הנגיעות שלו אני לא רואה שום בעיה.... בלי הנגיעות שלו אולי זה בעיה כי זה לא מיוחד. ואני בטוח שהיית קובר לו ככה את הקריירה בשנת 93 ואז אחרי היסטורי היית אומר ש 20 מיליון זה לא מספיק... אבל מה היית אומר על זה שהיסטורי טור הוא הכי מצליח של מייקל? XD מעניין...

MYHOT3

New member
../images/Emo45.gifהלהיטים האחרונים של וויל

היו בביצוע של פרגי London Bridge נכנס למקום ב4 מדינות ובתכלס לטופ 10 של 15 מדינות. Fergalicious גם כבש את המקום ה1 בהרבה מדינות Glamorous יצא לפני פחות מחודש וכובש את כל האירופה. כל אלו יצר וויל ! 3 השירים האלו הפכו ללהיטים ענקיים בסצנת הדאנס והמועדונים וברדיו.

דחוף דחוף?!;) מה כל המהומה?! הנה->

1-> DANGEROUS INVINCIBLE THRILLER 2-> מזה השאלה הדחופה הזו בדיוק?! מה אכפת לי היכן נראה טוב יותר?! כל עוד הבןאדם הדגול הזה נהנה מאיך שהוא נראה בעצמו, מה אכפת לי איך אחרים חושבים עליו?! סתם שטות לצורך הרגזה, נכון?! (לא משתתף בשאלה) 3-> העטיפה של הסינגל?! תראה ת'סינגל של HISTORY שיוסי שם! זו אחלה עטיפה, לדעתי

g a g a

New member
תשובות דחופות ../images/Emo3.gif

1. שלושת האלבומים הטובים ביותר שמייקל הוציא לדעתי(והיית צריך לציין האם אתה רוצה דירוג לפי כמות מכירות או לפי מידת האהדה של מעריצי מייקל לאלבומים. יש הבדל גדול. הדירוג הראשון הוא אובייקטיבי והדירוג השני הוא סובייקטיבי לחלוטין): BAD DANGEROUS THRILLER 2. התקופה שבה הוא נראה הכי טוב - שוב עניין של טעם, לא עניין עובדתי. לטעמי, מייקל נראה במיטבו בין השנים 1987-1994
3. עטיפת הסינגל היפה ביותר.... יש לו כמה יפות... אתה יודע מה? נלך על "ריממבר דה טיים".

למעלה