שאלות דחופות

grrehy

New member
שאלות דחופות

הייי מעריצי מייקל 3 שאלות לי אליכם : 1. מה 3 דיסקים הכי טובים שמייקל הוציא (דרגו לפי הסדר)? 2. התקופה שבה הוא נראה הכי טוב? 3.עטיפת הסינגל היפה ביותר ? תודה תקווה מקווה שהרבה יענו

Jo anne

New member
עונה

1. מה 3 דיסקים הכי טובים שמייקל הוציא (דרגו לפי הסדר)? off the wall dangerous bad 2. התקופה שבה הוא נראה הכי טוב? תקופת 1980-1985 3.עטיפת הסינגל היפה ביותר ? Dangerous

MYHOT3

New member
התשובות שלי

הדיסקים הכי הכי של מייקל לדעתי הם 1.Dangerous
2.Invincible - אלבום ממכר בטירוף ויפה מאד 3.HIStory למרות שכל האלבומים יפים מאד!! אבל Dangerous ,Invincible ,HIStory - השילוש הקדוש! 2. התקופה שהוא נראה הכי טוב? היום,שנות ה2000. 3.In the Closet

מיכלי57

New member
עונה =]

1. THRILLER DANGEROUS HISTORY 2.אממ.. 1958-2007 3.אממממ..... אין לי תמונה

aMJel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלושת האלבומים הכי טובים? זה קצת קשה. הייתי אומר ש HIStory\Dangerous\Invincible
נראה הכי טוב כיום.
גם רוב עטיפות הסינגלים יפות. הנה כמה:

תשובה אוביקטיבית

למייקל יש בס"כ הכל 5 אלבומי אולפן סולו. לבחור מתוכם 3 זה לבחור 60%. האלבומים שמאפיינים את הג'אנר והצליל המיוחד (R&B FUNKY) הם שלושת אלבומי הסולו הראשונים שהופקו עי קווינסי ג'ונס: 1 OFF THE WALL 2 THRILLER 3 BAD שני האלבומים שבאו לאחר מכן הופקו עי מפיקים צעירים וסבלו מ OVER PRODUCTION שנתן להם גוון צליל מאד מתכתי ומלאכותי. מלבד DANGEROUS שכלל מספר שירים ששמרו על המסורת של הצליל, INVINCIBLE היה כשלון של ממש (אגב הוא נמכר היום במבצע 3 ב 99 ברשת דיסק קלאב). היה גם את HISTORY שגם הוא כלל 3 שירים ששווים התיחסות, אך הוא מגוטלג כאלבון אוסף שלא היה אמור לצאת אם לא הפרשה של המשפט הראשון. הבעיה הייתה שמייקל הייה תחת לחץ גדול הוציא אלבומים שיעמדו באותו קנה מידה של האלבומים הקלאסיים עם קווינסי, ומצד שני הוא רצה לעמוד בקריטריונים של סגנון המוסיקה של שנות ה 90 ו 2000 ולכן פנה למפיקים וכותבים מהדור העכשווי. מפיקים אלה ניסו לאלביש על מייקל סגנון של אמנים סוג ב כמו ג'סטין וילדים כאלה.. התוצאה הייתה נוראית. זו הטעות שמייקל עשה, השיקולים שלו להוצאת אלבום היו מסחריים בלבד. לדוגמא, בוב דילן הוציא השנה אלבום חדש, הוא לא שינה כלום מהנוסחה שלו, ואני לא מכיר אף מעריץ שהיה מאוכזב לצערי מייקל כבר גמר את הקריירה שלו כאמן מוסיקה. גם האלבום החדש אם בכלל יצא ב 2008 או 2009 לא ימכור יותר מ 2 מליון עותקים (שזה בהחלט לא רע לכל אמן, אבל כשלון בקנה מידה מייקלי). מיקל בימים אלה עושה את אותה הטעות ונעזר ב WILL I AM בהפקת החומר באלבום. שוב מדובר ב אמן סוג ב חסר נסיון שינסה לשדל את מייקל לסגנון האישי והזול שלו... אז מהאלבום הזה אין לי ציופיות גדולות. לגבי מראה, לדעתי מייקל נראה במיטבו בתקופת BAD בין 87 ל 89. עטיפת סינגל זה עניין של טעם אישי. אני אוהב את העתיפה בשחור לבן של MAN IN THE MIRROR (אין לי כוח למצוא תמונה) הדבר הטוב ביותר עבור מייקל היום הוא לשמש כאמן בית באיזה קאזינו בוגאס. שישיר שירים מתקופת מוטאון ועד BAD

MYHOT3

New member
wft

"INVINCIBLE היה כשלון של ממש " פחח ממש כישלון בגלל זה מייקל מכר בעזרת קליפ 1 בתוך חודשים 6 מיליון. לך לישון.! "HISTORY שגם הוא כלל 3 שירים ששווים התיחסות" טוב רק 3 שירים יפים? נו בחייך "מפיקים אלה ניסו לאלביש על מייקל סגנון של אמנים סוג ב כמו ג'סטין וילדים כאלה.. " מה אתה תינוק או שאתה לא מבין במוזיקה. דנגרוס , היסטורי זה גסטין פחחעע איזה מצחיק אתה "התוצאה הייתה נוראית" ממש לא הוא מכר מיליונים עם היסטורי ודיינגרוס. "מייקל כבר גמר את הקריירה שלו כאמן מוסיקה. גם האלבום החדש אם בכלל יצא ב 2008 או 2009 לא ימכור יותר מ 2 מליון עותקים (שזה בהחלט לא רע לכל אמן, אבל כשלון בקנה מידה מייקלי)." וואי אתה מעצבן ודורש כאפה , מי אתה שתקבע עם הוא סיים תקרירה? מייקל הולך לחזור בגדול תרצה או לא "מיקל בימים אלה עושה את אותה הטעות ונעזר ב WILL I AM בהפקת החומר באלבום. שוב מדובר ב אמן סוג ב חסר נסיון שינסה לשדל את מייקל לסגנון האישי והזול שלו..." - WILL I AM מייצר להיטי ענק כיום אתה יכול להגיד עליו מה שאתה רוצה, כל מה שהוא הוציא לרדיו או הפיק הפך ללהיט שנכנס לטופ 10 לפחות. הדבר הטוב ביותר עבור מייקל היום הוא לשמש כאמן בית באיזה קאזינו בוגאס" מה הוא איזה ערס תעשה טוב תחזור לחור שלך אתה מדבר שטויות.

חחחחחחחח למה אתה מתעצבן???

אתה צריך לשמוח.... בוא אני אסביר לך איך זה הולך אצלנו המעריצים של מייקל...
מייקל נכנס למצבים מסויימים, שמכניסים אותנו למתקפה מסויימת של דעה של אנשים מסביב... לדוגמא- המשפט.... הפורום היה מפוצץ בהודעות שאמרו שמייקל הולך להכנס לכלא ובלה בלה בלה..... ואז יום אחרי הזיכוי פינטזנו עליהם אוכלים בננות רקובות XD אז תחכה ליום שבו הסינגל הראשון יכנס לטופ 5 והאלבום יעבור את ה 15 מיליון ותפנז עליו אוכל אבוקדו לא רך

מהמצב, אלי?!;) רק הייתי ממליץ...

להוסיף את "עניין של טעם אישי" לכותרת האובייקטיביות;)

shaylovesmj

New member
אורית

תעשי לי טובהה ותמחקי את הדבר האיום הזה לפני שאפתח את הג''ורה שלי אנחנו לא רוצים פה לפתוח איזה תל ברוך 2 נכון? אז יאללה אוריתוש יאללה צינזורה תודה.

dancing gabriel

New member
אני לא חושב שכל מה שהוא אמר נכון...

אבל כבר אמרתי לך מה האנשים כאן חושבים על האיומים שלך ועל הג'ורה שלך... זה לא מעניין, ומשהו בוטה יימחק תוך 10 דקות מרגע פירסומו אז דחוף את זה כבר מעכשיו לפני שזה יוצא מהמקלדת שלך. הבנאדם הביע את הדעה שלו לגביי האלבומים ולגביי מה שיקרה בהמשך. ניבוי פסימי משהו אבל זה מה שהוא חושב. גם בקשר לניתוח האלבומים. לא נראה לי באמת שהאלבום החדש ימכור רק מיליון או 2 מיליון עותקים כי בכל זאת אלי- זה לא רק מבזה בקנה מידה מייקלי, זה מבזה בכל קנה מידה של אמן במעמד של מייקל מבחינה מוזיקאלית. זה טוב לנינט טייב אבל בטח לא לאמנים ברמה הבנלאומית ולפי דעתי מייקל יעבור את זה כבר עם הקליפ הראשון שיצא, לכשיצא. אתה גם שוכח שמייקל לא בדיוק בובה בכל מה שרשור למוזיקה והיה שותף יחד עם המפיקים לאלבום DANGEROUS שנחשב לאחד הטובים שלו. ועוד תיקון- אין שום דבר פאנקי באלבום באד....באד זה יותר סופט דאנג'רס מאשר טרילר ואוף די ואל. חבל שגם אתה סוגר את הגולל על בנאדם שעובד קשה באולפן עם מפיק מאוד מוכשר. הכי עצוב בביקורת שלך- שאתה מדלקם דברים של מבקרי מוזיקה של רוק אלטרנטיבי ואין להם מושג בשיט על עולם הנשמה והRַB. ומתייחסים לטרילר ואוף דה ואלל כאלבומים קלאסיים. גם לפי דעתי אינבינסיבול לא היה הדבר הכי טוב שיצא מבית היוצר של מייקל גקסון, בטח לא כל 16 הרצועות, אבל יש שם כמה שירים שהעולם הפסיד שהם לא יצאו לאור. ואני באמת לא מדבר על החרא של ג'רקינס אלא יותר על הבלדות. אני מכבד את הדעה שלך אבל אני מה זה מקווה שתתבדה בקרוב.

g a g a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

על הכל.

הוא שאל כמה שאלות....

הוא לא ביקש ניתוח מצב.... בוב דילן המשיך בנוסחה שלו? כיף לו מעניין שאף אחד שאני מכיר לא שמע על זה... אז אולי באמת הנוסחה שלו היא לא משהו לימים האלה???? חשבת על זה? XD

למעלה