שאלות בקשר לסדרה:

IMCU2

New member
שאלות בקשר לסדרה:

התחלתי לראות "דוסון קריק" רק מבעונה השנייה, ראיתי פרקים בודדים מהעונה הראשונה (אז לא אהבתי אותה כל-כך - איך זה יכול להיות, אני שואל את עצמי). אני רוצה לוודא כמה דברים: - ג'ואי אהבה את דוסון מאז ומתמיד (כלומר עד הרגע שהם הפכו לחברים - מאז שהם היו קטנים...) - דוסון ידע שג'ואי אוהבת אותו? - לג'ואי היה קשר עם מישהו אחר לפני דוסון? - איך בדיוק דוסון גילה שהוא אוהב את ג'ואי - אני זוכר שזה בערך מאז שהוא ראה אותה שרה, אבל איך זה קרה בדיוק?

אריקה 3

New member
תשובות לשאלות ../images/Emo85.gif

אני מקווה שאני לא מטעה אותך... ג'ואי לפי דעתי אהבה את דוסון מאז ומתמיד, מאז שהיו קטנים. אולי בהתחלה היא לא ידעה שזו אהבה או לא הרגישה ממש אהבה כי הם היו ממש קטנים כאמור, אבל בהחלט זו אהבה מאז שהיו צעירים :) דוסון ידע אני חושבת שג'ואי אוהבת אותו אבל העדיף להתעלם ולהדחיק כי ככה היה לו יותר נוח להתמודד עם זה, ולהישאר איתה רק בגדר ידידים. אבל על זה יכולות להיות מחלוקות. אולי יש כאלה שיגידו שזה לא היה כל כך ברור שג'ואי אוהבת את דוסון והרי בנים יכולים להיות נורא איטיים בקטעים האלה, אז דוסון לא ידע. אבל לפי דעתי קשה היה לא להבחין בזה... לג'ואי לא היה קשר עם מישהו אחר לפני דוסון. אבל תלוי איך אתה מגדיר קשר. פייסי התאהב בה באיזשהו שלב ואפילו נישק אותה וביקש מדוסון רשות אם הוא יכול לצאת איתה אבל ג'ואי כמובן הייתה מאוהבת אז בדוסון... וגם היה איזה מישהו עשיר שבא על היאכטה של ההורים שלו והם בילו יום שלם ביחד ואפילו התנשקו אבל הוא היה עשיר והיא הרי ג'ואי אז הקשר ניתק... דוסון לפי דעתי הרגיש גם קצת קודם שהוא אוהב את ג'ואי אבל סופית סופית נפל לו האסימון בתחרות מלכת היופי של קייפסייד כשג'ואי שרה שיר מ"עלובי החיים" שכל מיני שורות משם מתארות בדיוק רב איך היא מרגישה לדוסון... והיא הייתה פתאום לבושה בשמלה וכו', וכמובן ידוע שג'ואי סירבה לדוסון באותו ערב כי היא חששה שהוא רוצה אותה רק בגלל שהיא נראית טוב באותו ערב(כאילו היא לא נראית טוב בכל ערב...) וזהו נראה לי :)

למעלה