שאלות בקשר למופע

NOBLESSE99

New member
מה יהיה??

יש מקום לדאגה או שאני סתם לחוץ יתר על המידה או שמה זה נובע מהתרגשות? ה וי אי פי לא נראה לי משהו והאם ניתן יהיה לצאת ממנו כאשר המופע מתחיל או לפני כי אני יגיע ממש מוקדם על מנת לבדוק זאת איך רואים משם....... זה לא נראה טוב לפי המפות

Benn Is Kane

New member
מה עם הסעות מאורגנות מחיפה?

אני מאמין שיש, אבל לא יודע עליהם. אז אם יש, אפשר פרטים? מאיפה יוצאים, מתי, כמה עולה, מתי חוזרים וכו'. תודה מראש, ג'יני.

סאסגובר

New member
דחוף!

האם יש מצב שלמישהו יש כרטיסים למכור לי? מישהו שהזמין ולא יגיע? בחייאת! אני חייב! גדלתי עליהם.

foofam

New member
יש שרשור כרטיסים.

יש גם משרדי כרטיסים, זה העבודה שלהם.

סאסגובר

New member
ידידי היקר!

בדקתי במשרדי הכרטיסים. אך לדאבוני הרב הם אזלו. כיצד מגיעים לשרשור הנל?

Anuerysm

New member
בתקווה שהם לא יגמרו

היום בבוקר ראיתי שמכרו 54,000 והם יכולים למכור עד 55,000 יכול מאוד להיות שכבר עכשיו נגמר

foofam

New member
ועוד קופות שנפתחות שעה קודם...

לפי זה, יש צפי להמון אנשים שיקנו במקום, לא? אלא אם כן קיימת האפשרות לקחת שם כרטיסים שהוזמנו טלפונית.

Anuerysm

New member
אוכל

איך אתם מציעים לי להתארגן מבחינת אוכל? אני מתכוון להכין\לקנות מראש ולא במופע עצמו מפני שאני חוסך למשהו ולא יכול לבזבז יותר מדי. אז מה כדאי לי לשים? איך? כמה? #:

אומי5

New member
מזון קל

אני ממליץ על ארוחה נורמאלית בבית (אחרי ארוחה כבדה או שנהיים רעבים מהר או שלא מצלחים לזוז יומיים). סנדוויץ או שניים לפקק ,וחטיף להופעה. ככה לא תסחב עם תיק להופעה עצמה. לדעתי בסוף אני כן יקנה משהו שם....

מצד שמאל של עמוד הפורום

יש לינק באדום להודעה מנהלתית על הפרטים על ההופעה. בין הפרטים שם יש גם את פרטי ההסעה, כולל מספר הטלפון. אנא עיין במידע.

Kakov

New member
מי צריך כרטיס להסעה מבאר שבע?!?

הזמנתי 4 מקומות, והתפנה מקום אחד. אני לא יכול לבטל את ההזמנה כנראה כך שמי שעוד לא הזמין הסעה מבאר שבע ומעוניין, שישלח לי מסר אישי ההסעה עולה 55 ש"ח הולך ושוב ואני לא לוקח את הכסף! משלמים את זה לסדרן כשעולים לאוטובוס. בשבילי זה רק יחסוך את הביטול והכאבי ראש

Kakov

New member
צודק!!!!

אני מקווה שתכננו נתיב הגעה מיוחד לכל ההסעות (ויש הרבה הסעות!) כדי שההסעות לא יתקלו בפקקים שבדרך..

למעלה