שאלות בקשר למופע

rozgil

New member
קואדרו=4 כיוונים שונים של מוזיקה!!!

הרמקולים יהיו מ"הרבה רמקולים" שישדרו בשיטה של-4 רמקולים אשר ישדרו....-כול אחד "צלילים"/מוזיקה אחרת ........-בו זמנית !!! (כמובן שקשורה לאותו שיר/יצירה)

אנחנו לא יודעים

והאם זה משנה? במחשבה שניה, זה יכול להיות ממש מחזה סוריאליסטי, אם עדת מעריצים תתנחל בפתח המלון, כאילו ווטרס הוא המורדים או מישהו. את זה הייתי רוצה לראות.

rozgil

New member
מעניין אם יהיה לו כפיל בארץ!!! כמו:

שעשו לשחקן הקולנוע (ששיחק ב"מסכה")קארי - שהיה לא מזמן בארץ.....על מנת להטעות את המעריצים !!!

Anuerysm

New member
לא יהיה

די קשה להיות דומה לרוג'ר ווטרס זה לא כמו להיות דומה לג'ים קארי הפרצוף שלו לא מספיק מורכב כמו של ווטרס

oshrat1982

New member
חבר'ה.. בקשר להופעה

יש מצב להכניס מצלמה דיגיטלית למופע למרות האיסור?? למישהו יש רעיון איך או שהבדיקות יהיו קפדניות מדי?

rozgil

New member
ענו לך למטה !!!(באותה שאלה ששאלתה)

1) למה לפתוח שירשור חדש (במיוחד שענו לך בנושא......-ולא סתם ענו אלה מנהלת הפורום בכבודה ובעצמה) 2) וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (מותר להכניס מצלמה )

rozgil

New member
בבקשה ! : באיזה שעה מתחילה ההופעה ?

שמונה ? שמונה וחצי? או , תשע ?............-בערב.........??? (שאלתי את השאלה הבוקר ולא קיבלתי תשובה......-אנא עדכנו !!!) (??? השידור ברשת ב' מתחיל ב-שמונה וחצי !!! - זה אומר שההופעה לא תתחיל לפני זה ?-

לדעתי, לא לפני תשע

88fm משדרים החל מ-20:30 ורשת ב' מ=21:00. השידור יימשך עד תוך ההופעה, ויהיה למיטב הבנתי זהה בשתי הרשתות.

rozgil

New member
ברשת ב' יש פרסומות/חדשות !!!

אני לא מאמין (מניסיוני) שלא ישדרו חדשות ופרסומות !!! וההופעה 3 שעות !!! (עד :24:00) והפקקים ביציאה ........מהמתחם...בסוף האירוע/ההופעה. והנסיעה לת"א (חזרה) ומשם לצפון (במקרא שלי חדרה) מברור שעשיתי הרכבת הראשונה שיוצאת ביום שישי בבוקר מת"א מרכז יוצאת בשעה 04:14 בבוקר יום שישי...... ..אני מתאר איזה התנפלות תיהיה על הרכבת הזאת (הראשונה צפונה) בקיצור נגיעה הביתה ב-תשע בבוקר (יום שישי) זה הצפי שלי.

rozgil

New member
רק שלא יהיה כמו:"ליל הזיקוקים" בת"א

לפני חודש (בטילת בת"א)......היה כזה בלגן...שבקושי חזרתי הביתה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo207.gifבאיזה שעה יהיו פקקים?

באיזה שעה לדעתכם יהיה את העומס המירבי להופעה?

rozgil

New member
שעות הפקקים לפי אתר האינטרנט-גל"צ:

בכביש הצר שמוביל מכביש 1 לאתר ההופעה בנווה שלום ייסעו ביום חמישי הקרוב כ-30 אלף מכוניות. למשטרת התנועה יש כמה בקשות לנהגים חסרי הסבלנות שעושים את כל הדרך להופעה: "מהשעה 17:00 עד לשעה 21:00 עדיף שלא לעשות את הדרך מתל אביב לכיוון ירושלים. מי שכן יימצא בכבישים, אנחנו נעניק בכל הרשתות המלצות לגבי הנסיעה".

למעלה