שאלות בקשר למופע

manbar

New member
יש לי שאלה אם מישהו יודע..

לי בכרטיס רשום שער 4 ולחבר שער 6. זה באמת ישנה משהו במקומות או שאני יכול להיות איתו בזמן ההופעה?

oshrat1982

New member
חבר'ה יש מצב להבריח מצלמה ?

להופעה כמובן.. אם יש רעיון למישהו לגבי האיך לעשות זאת אשמח...

GentlyWeeps

New member
תוכל להיות איתו

אולי אתם נכנסים מכניסות שונות, אבל תהיו ביחד במתחם

למה להבריח?

מותר להכניס מצלמות, מלבד מצלמות וידאו. וכדאי להתחיל מקריאת הפרטים בעמוד ההופעה שלנו - בלינק באדום משמאל לעמוד הפורום.

חרטושה

New member
זה סגור העניין הזה של המצלמות?

לא מתכוונת להתקרצץ. קיים סיכוי שווייס שינה את דעתו בעניין?

וואלה, לא יודעת

זה נשמע לי לא הגיוני שלא יאפשרו להכניס מצלמות סטילס, מה שניתן בכל ההופעות האחרות בטור. אבל נגיע למקום ונראה.

manbar

New member
אתה סגור על זה?

בטוח יחייבו אותי להכנס כניסה אחרת משלו?

foofam

New member
כנראה שכן

זה פשוט בשביל למתן את הלחץ על השערים.

Emily N

New member
ממממ

ואי אפשר לאבד אחד ת'שני שם? חחח היו עשרות אלפים ואם אחד ניכנס משער 1 והשני מ11 יהיה קשה למצוא אחד ת'שני אחרי הכניסה במתחם לא?

GentlyWeeps

New member
פשוט מאוד

אם יש לכם פלפונים תתקשרו אחד לשני ותקבעו להיפגש איפושהו.. או שאם אין לכם פלפונים או שיהיו בעיות בהתקשרות בגלל העומס שצפוי להיות שם, פשוט תגיד לחבר שלך שכשהוא נכנס שיבוא לשער שלך ויחכה לך שם

הגלקטי

New member
לא.

רוג'ר כנראה יבצע מס' שירים לפני הביצוע של 'הצד האפל', וגם אם הוא יפתח עם הביצוע של האלבום, 'money' יגיע חמישי.

rozgil

New member
רשימת השירים במופע (???)

רשימת השירים במופע (Set-list) - פרסום רשמי: In The Flesh, Mother, Shine On You Crazy Diamond, Have a Cigar, Wish You Were Here, Gunner's Dream, Southampton Dock, Fletcher Memorial Home, Perfect Sense, Leaving Beirut, Set The Controls For The Heart of The Sun, Sheep הפסקה של 15 דקות [Dark Side of the Moon] Speak To Me, Breathe, On The Run, Time, The Great Gig In The Sky, Money, Us and Them, Any Colour You Like, Brain Damage, Eclipse, [End of Dark Side of the Moon] Happiest Days of our Lives + Another Brick In The Wall (Part II), Vera, Bring The Boys Back Home, Comfortably Numb [END].

The Walrus

New member
לא נכון

Gunners Dream לא יבוצע, Set the controls יהיה לפני הקטעים מWYWH.

זה איננו "מקור"

זהו סטליסט של אחת ההופעות המוקדמות. חפשי בשרשורים קודמים (בעמודים הבאים) את הסטליסטים של ההופעות האחרונות בטור, וזה יתן לך תמונה של מה שעומד לקרות מחר.

הגלקטי

New member
סאונד קווארדופוני (?!)

דובר מס' פעמים על פורמט סאונד מיוחד בהופעה, שנקרא קווארדופוני (אני בטח טועה בהיגוי). למישהו יש מושג במה מדובר? תודה בכל מקרה, ושתהיה הופעה מהנה לכולנו...

למעלה