שאלות,בקשות,טענות,הסברים

NIVניבב

New member
הסמבה של אנה ודני...

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהם רקדו איתו סמבה??

רוזה 13

New member
....../images/Emo41.gif

הריקוד היה ממש יפה ומאאאאגניב... חולה על דני הוא ממש חתיך וגם אנה יפה מאוד....

ג ב ש ו ש

New member
שאלות,בקשות,טענות,הסברים../images/Emo88.gif

עוד הכל פה
שירשור חדש לשאלות ולבקשות שלכם..

sheminu

New member
מה שרואים ומה ששומעים

אינפורמציה מקוונת עתירת מידע יוצרת סימביוזה מדליקה בריקוד טנגו של השכונה כבוד ויקר לע. הילל על שיר נחמד וזוגיות שמבטיחה שום דבר מתוך ריקוד חלום נשזר בפאתי מזרח שם התקווה יוקדת לעוד חלום פחות אכזר ----------------------- מה שרואים זה לא תמיד מה שחוזים ומה ששומעים לא תמיד משמיעים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo68.gif

עדי ברזון, יוצרת , מספרת סיפורים, מדריכת תנועה בגיל הרך ומפתחת תוכניות הדרכה, תתארח היום בשעה 18:30 ותענה לשאלות הגולשים בפורום גננות
מר אורן סונין, מנהל תחום הדיג הימי ב"אגף לדיג ולחקלאות מים" של משרד החקלאות יתארח הערב ב 21:00 בערב בפורום דייג ויענה לשאלות הגולשים
תחרות פורום איידס 2005 - "מנפצים את סטיגמת האיידס" נמשכת. בואו להציג את היצירה שלכם בנושא "סטיגמת האיידס" ולזכות בפרסים..

NIVניבב

New member
חחח זה לא זה..

אבל לא נורא...תודה בכל זאת... ---->התכוונתי לס-מ-ב-ה שאני רקדה עם דני....(בסססמה בססמה מוצו'ס..) חחחח משו כזה :)

chen0b

New member
מישהו יודע את הכתובת של...?

של האולפנים מחר בע"ה אני בקהל ואיבדתי את הכתובות מישו יודע? אני יודעת שזה באיזור תעשייה של חולון משו..

המלאכה אם אני לא טועה..

זה מקום מאוד בולט בצבע אפור ואדום,לא קשה לפספס אותו באזור התעשייה
זה די ביציאה של האזור לכיוון רמת אפעל..

היום ומחר בתפוז אנשים ../images/Emo188.gif

תחרות דצמבר החם בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך: כותבים סיפור אירוטי ומשתתפים בתחרות נושאת פרסים
לפרטים נוספים -http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=39847
הדולה זהר כרמי, תתארח מחר (רביעי), בפורום הריון ולידה החל מהשעה 9:00 ותענה על שאלות בנושא בחירת ביה"ח ללידה. לפורום הריון ולידה - תמיכה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110
הקונדיטורית איילת נתנאל תתארח מחר (רביעי) בשעה 10:00 בפורום הורים לתינוקות ותשמח לענות על שאלות בנושא קישוטי עוגות, בצק סוכר ואפיה. לפורום הורים לתינוקות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=747

NIVניבב

New member
בא לך לעשות מצווה?

בבקשה בבקשההההההה יש לי 2 כרטיסים לתוכנית הרביעית ול5.... ו3 אין לי ושירי מימון שמה....ואחותי מתההההה לראות אותהוניסיתי לעשות הכללל הכלל הכלל כדי להחליף בין התאריכים....ולא הסתדר לי..=( --(יש לה ב17 לחודש יומולדת....חשבתי להפתיע אותה.. יווווו את תעשי מצווווהההההההה נשבעע לךךךךך רק תבחרי לאיזה תוכנית את רוצה 4 או 5... (יש לי לתוכנית ה4כי הזמנתי ול5 אני הולך עם מישהו שהזמין) ולא הצלחתי להשיג ל3 בכל דרךך אני פשוט מתחנןןןןן---! בקיצורר אם את מעינינת להחלפה...או שנעשה עיסקה או משהו...תשלחי לי הודעההה!! חח...תודה מראאשש------>אני!

KiShKooSh

New member
מה עם התלבושות../images/Emo7.gif?

כמובן סליחה על החפירה בזה
אבל לא יהיו התלבושות באתר
?

../images/Emo51.gifהשמלות

היי, יש למישהו מושג מי מעצב/ת את השמלות של הבנות בתוכנית??? והיכן הוא/היא נמצאים??? הן פשוט מהממות!!!

דחוף!

הלו?????? מישהו יודע אולי? מישהו מוכן לעזור??? אני חייבת לדעת מהיכן השמלות!!! תודה!

למעלה