שאלות,בקשות,טענות,הסברים

asafsharon10

New member
עשינו טעות גדולה

עשינו טעות ענקית!!! הצבענו לחלש על מנת שיצליח לשרוד ומה שקרה זה שהתותח הגדול והמוכשר מכולם נפל! מה אפשר לעשות כדי להחזיר אותו??? אם מישהו יודע שיגיד ועומר אם אתה במקרה רואה את ההודעה אנחנו ממש מצטערים אבל תדע שיש לך את זה בגדול!!!!

ג ב ש ו ש

New member
והטעות שלך היא שלא שירשרת../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

להבא לשרשר
אממ בקשר למה שכתבת..אולי יהיה שלב שבו נוכל להחזיר משתתפים שהודחו מי יודע
עדיין לא ידוע על אפשרות של להחזיר משתתף..אולי בהמשך

איפור המשתתפים

הייתה לי חוויה להיות עם משתתפי התכנית מאחורי הקלעים...חזרתי ממש עכשיו הביתה אחרי יום שלם בחדר האיפור...מה דעתכם על איפור המתמודדים היום? (בהקשר לטנגו ולג'ייב כמובן)

גלית172

New member
הודעה חשובה!

מי שרוצה שעומר ברנע וויקטוריה מגלניק יחזרו בבקשה תשלחו מכתב להפקה של התוכנית או בפקס להחזיר אותם לתוכנית זה חוסר צדק משווע מה שנעשה להם הם מנצחים את התוכנית הזאת

YANIVD1

New member
איתן ודורית

תגידו איפה אני יכולה למצוא את הריקוד של איתן ודורית בתוכנית הראשונה- הואלס?

עומר היה כייף איתך!!!

יצאת מהתוכנית כמו גדול! היית בין המומות הראשונים בבחירת השופטים אבל מבחינת הקהל אתה לא רקדן מספיק ..אבל אתה אחלה של גבררררררררר אתה חמוד אתה

תודה על הדאגה והעזרה

שאתם מושיטים לנו, אך אני באמת לא חושבת שזה יעזור. אני מנסה לחסוך לכם את הטרחה והעצבים, כיוון שבמילא אין טעם שתקחו הכל קשה. כל עוד שאתם מעירים להם על-כך בצורה מאופקת - ניחא, אבל איני - ולא רק אני - רוצה שהאווירה בפורום תהיה מעיקה עקב כל הודעה שנייה של "תלמדו לשרשר!", "להבא תשרשר/י כראוי" או לחילופין - אמוטיקונים זועמים בנושא ההודעה. עוד נמצא את הדרך היעילה ביותר להבהיר את עניין השרשורים. כמו-כן, במקרה הצורך וכפי שהודענו (גבי ואני), במדה והמצב בפורום לא ישתפר - נעביר אותו למתכונת חדשה, כלומר: פחות שרשורים, יותר הסרות.

az221

New member
צריך עזרה..

איך קוראים לשיר שסמי ואנה רקדו אתמול בתוכנית?

למעלה