שאלות בנושא וודו

apple tree

New member
שאלות בנושא וודו

בזמן האחרון לחברה שלי יש כאבי בטן חזקים שמרגישים כמו מעיין סיכות שורפות שמכניסים לה לבטן אז רציתי לשאול עם יש סיכוי שעושים עליה וודו ואם כן איך לעצור את זה? וגם עם לא איך אתם חושבים שאפשר לעצור את זה? ואיך אפשר באופן כללי לדעת שעושים עלייך וודו? ובאופן כללי איך עוצרים את זה? נ.ב-יש מספיק אנשים ששונאים אותה אבל אני לא יודעת מי מהם היה יודע לעשות וודו אבל אי אפשר לדעת

simba00

New member
תשמי יכול היות הרבה מאוד סיבות...

רפואיות קודם תשללו את כל הסיבות הרפאויות ודברים יותר "נורמלים" ואחרי זה אולי אולי אולי תבדקו את העניין...

L e s t a t

New member
לא סביר

אתה יכול לחשוב על סיבה למה שמישהו ינסה לפגוע בחברה שלך? רוב כוהני הוודו הינם שוחרי שלום וטוב ולא ינסו לפגוע באנשים, אלה שכן נקראים "בוקור" (Bokor) והם ה"מכשפים השחורים" בוודו. מה שלא סביר כאן הוא שאין הרבה כוהני וודו (אם בכלל) בארץ ישראל. כדי להיות כוהן וודון אתה צריך להיות צאצא של כוהן וודון, מכיר כאלה? הוודון נפוץ יותר בהאיטי, הלא היא בירת הוודו העולמית, בניו-אורלינס ובמערב-אפריקה. אינני מכיר אף כוהן וודון בישראל, סביר להניח אין כאן. כך שגם סביר להניח שאין בוקורים בישראל ומכאן שאף בוקור אינו אחראי לכאבי הבטן של חברתך. ניסיתם לפנות לרופא? לא תמיד הפתרון הוא כישוף, לפעמים הסיבות הן אחרות.

סתם שאלה...

מאיפה לך שכדי לעסוק בוודו אתה צריך להיות צאצא של כהן וודו? אני אשמח לקישור.

L e s t a t

New member
קראתי

אינני זוכר בדיוק מה היה האתר הזה, משהו מאוד רשמי ומאוגד עם קורטוב של תחושה שמדובר במיסטיקנים בגרוש. אשמח לחפש עבורך את הקישור כשיהיה לי האמצעי שוב.

קודם כל

הייתי מציע לפנות לרופא. לפני שפונים לתחומים האזוטריים, יש לבדוק את הנושאים הארציים במובנם החומרי. רק לאחר מכן פונים לבדוק האם הוטל כישוף כלשהו. החלמה מהירה ובריאות.

למעלה