שאלות בנושא גבעתי

or_k

New member
שאלות בנושא גבעתי

מה אני צריך בשביל גבעתי? פרופיל, קב"א, כושר ועוד... נ.ב. האם יש הבדל בין החטיבה לנשק שמקבלים? (מה אני יקבל בגבעתי?)

or_k

New member
נ.ב.

ועוד דבר: איזה טירונות עושים ומה הקושי שלה?

tali_le

New member
גבעתי

חטיבת חי"ר פרפיל 82-97 קב"א... לא בטוחה רצוי לא להיות דפ"רניק אבל לא נראה לי שיותר מזה כושר - רצוי להגיע עם כושר בסיסי אבל בטירונות מתחילים מ- 0 תקבל M16 ארוך... ובשלב מסוים תחליף למקוצר (השלב תלוי באיפה תהיה, מה תעשה, מה יהיה הפק"ל שלך, ועוד שטויו...) כומתה סגולה עוברים טירונות רובאי 05 בבא"ח קציעות

or_k

New member
תודה... ועוד שאלה

דבר ראשון תודה..... ולשאלה: איפה מקבלים נשק מסוג גליל? נ.ב. איפה זה קציעות? ומה הקושי של הטירונות (אני לא בכושר מי יודע מה יש לי סיכוי לא לנשור?)

אושר מ

New member
טירונות מתחילה מכושר אפס

כלומר יהיה לכם מדבית שתפקידה יהיה להביא אתכם מכושר רגיל לכושר קרבי. לא תנשור בגלל הכושר. בעיקרון טירונות 05 היא לא קלה. אבל אפשר לעבור אותה. סורי. אני לא יודעת איפה מקבלים גליל. למה זה משנה לך?

or_k

New member
עוד שאלה

לא משנה לי... סתם אני רוצה לדעת (ושמעתי שM16 יותר טוב מגליל. זה נכון?) מבחינתי איפה שישימו אותי יהיה טוב (אם זה קרבי) והעדיפות שלי גבעתי

אושר מ

New member
לא יודעת מה יותר טוב ממה. אני יריתי

M16 והיתרון הוא שההדף לא היה מזעזע. והוא גם הקל ביותר בין הנשקים. עוזי עם ידית עץ שוקל 3.5 עם ברזל קצת מעל לשלוש. גלילון שוקל בערך 4. M16 שוקל קצת פחות משלוש. מתי אתה מתגייס? כאילו כבר עברת מיונים וכאלה?

or_k

New member
לא

אני רק מתייצב לצו ראשון בעוד שבועיים אבל אני רוצה מידע

a_goa

New member
קציעות

קציעות (אוגדה 252) ...נמצא בערך שעה וחצי אחרי באר שבע וליד האוגדה ממוקם בה"ח גבעתי ושם גם עושים את טירונות גבעתי

גליל

גליל מקבלים בתותחנים (ובשלב מסויים הוא מוחלף בגלילון). בשריון כבר מההתחלה מקבלים גלילון. בעיקרון שמעתי שגליל מדוייק יותר מאשר M16, ובמחסנית של גליל יש 35 כדורים שזה יותר ממה שיש ב- M16...אבל זה פרטים...תחשוב טוב לפני שאתה אומר "גבעתי", כי יש להם יותר מידיי צרות בזמן האחרון כולל הרעלות מזון...בהצלחה!

יניב100

New member
תגובה לגליל

טעות הנשק המדוייק ביותר הוא M16 ארוך.הכוונה בלי תוספות רק בעזרת כוונות.

יניב100

New member
תגובה

נכון.אבל A3 זה M16 ארוך.ונכון שבגלל סלילים אבל גם בגלל הכוונות בגליל הכוונת פחות מדוייקת.

למעלה