שאלונת.

שאלונת.

אם הייתה לכם הזדמנות לחזור לתיכון ולהגיד למורה מסוים מה אתם חושבים על איך \ מה שהוא מלמד , איזה מוןרה זה היה ?

E i n a v 1 1 1

New member
למורה למתמטיקה שלי

מכיתה ט' שמנעה ממני להגיע בתיכון ל4 יח' ואמרה ששום דבר לא ייצא ממני, שברה לי את הביטחון במקצוע ופתחה לי ממש אנטי למקצוע!אפילו בתיכון בבגרות שלי של 3 יח' שעשיתי טעות היא באה והלחיצה אותי ואמרה שבגלל זה תלך לי כל הבחינה, והמורה שלי ניסה לעודדאותי ולהגיד לי שאף פעם אי אפשר לדעת היא גרמה לי למעין חרדה והלכתי בתחושה שאני נכשלת אחרי ששנה שלמה הוצאתי רק 100. ומיד מיהרתי להירשם לבחינה נוספת, ודווקא יצא לי 95 בבחינה הראשונה, ובבחינה השנייה יצא לי 100... עשתה לי צלקות.. אבל בעזרתם של אנשים שכן ראו שאני מסוגלת ויכולה להתמודד עזרו לי להשתפר ואפילו עשיתי 4 יח' בסופו של דבר. אם הייתה לי אפשרות לחזור לתיכון הייתי אומרת לאותה מורה מהאני חושבת עליה, ועושה את הכל מה שאני יכולה כדי לצאת מאותה כיתה ולעבור לכיתה אחרת.

מכירה את זה.

מקרוב מאוד אבל אצלי הסיום בתיכון לא היה טוב, וגם בהנדסאים הוא לא יהיה טוב. המרצה שלי מודע לזה שאני שונאת מתמטיקה.

אני הייתי פונה למר פיכמן.

אני הייתי פונה למורה שלי לפיזיקה ואומרת לו שהוא ביזיון אחד גדול, הוא הפך מקצוע מדהים והפך אותו לגוש חרא ירקרק. היום לא רק שעברתי בהצלחה פיזיקה בלימודיי אני גם גאה להציג שאני מאוהבת במקצוע! למרות שלמדתי את הקצה אני מאמינה כל מה שאני מתעסקת בו בלימודים שלי הוא הפיזיקה , החיים זה פיזיקה ובגלל המורה הזה בתחילת השנה ממש נחרדתי מהמקצוע. אז רציתי רק להגיד לו שיש לו הרבה מה ללמוד ממר אברני.

מורני !

New member
כל המורים שהיו לי

כדי להגיד להם כמה הם היו מדהימים וטיפחו אותי, וגרמו לי להרגיש מיוחדת, חשובה ובעיקר נתנו לי ללמוד בקצב שלי.

מורה ללשון

אבישג- מורה ללשון פשוט את כלבה! המורה הכי גרועה שפגשתי ועוד איזה אחת רוסיה שלא נראתה רוסיה אבל כן נראתה פצצה והייתה מורה לפסקל גם כלבה רצינית אבל פחות מאבישג ותודה לרבקה המורה שהצליחה ללמד אותי תנך!

המורה למתמטיקה../images/Emo70.gif

פשוט כי אהבתי אותה!! ולהתנצל בפני המורה לספורט ז"ל.... שנפטרה... עם שאר המורים יש לי סיפורים מפה ועד לתאילנד..........

b0redavid

New member
גם למתמטיקה.

הייתי חורט לה
במצח, כורת לך את האף ושואל
איפה הנעלם עכשיו כלבה כושית?

הייתי פונה למורה למדעים בחטיבה

וממליצה לה בחום לפתוח אנציקלופדיה ולגלות שמה שהיא מלמדת הפוך לחוקי הטבע (האמת שפעם אחת העמדתי אותה על טעותה בזמן שיעור והיא הייתה מאוד נבוכה). הייתי פונה למחנכת שלי בכיתה ו' ואומרת לה שגם בכיתה ו' זה עדיין ילדים ונדרשת רגישות, ושסטירה זו לא דרך לטפל בתלמידים מפריעים (האמת שמשרד החינוך אמר לה את זה שנתיים לאחר מכן והיא הושעתה מתפקידה כמורה, עד היום).

סתם תחת

New member
למורה למתמטיקה..

שתעשה שפם למען השם !!!!!!!!! ושזה לא הולך טוב עם אודם ורוד ושן זהב... ושלא קוראים לי "קצי" ! קוראים לי "קטי" !!!! ולמורה לשרטוט (ז"ל) שהוא המורה היחידי שממש ממש אהבתי ! הוא באמת היה נדיר.

EdisonGirl

New member
יש לי מה להגיד לכל מורה כמעט...

אני מניחה שהייתי בוחרת במורה שאני צריכה להתנצל בפניה. היא הייתה המחנכת שלי במשך שנתיים- כיתה ו' ו-ט'. בכיתה ט' הייתי בהלם לפגוש אותה, כי חלו בי שינויים חדים מאז כיתה ו' + הייתי בתקופת התבגרות (לא כ"כ מורגשת חיצונית, אבל עדיין..), והתעללתי בה נפשית. היא מורה עדינה שהגיבה בסלחנות לכל מה שעשיתי לה- מה שנתפס אצלי כחולשה שאפשר לנצל. ובעצם, המורה הזו הייתה הגורם המשפיע עליי ביותר בתקופת בית הספר היסודי, וחלק בלתי נפרד מהשינוי שחל בי.

למעלה