שאלונת

mocko

New member
שאלונת

למה לפעמים נדמה לי שכל שני וחמישי אנשים רצים ומחליפים פיקאפים ? האם זה בגלל שהם לא מרוצים מהקיימים ? האם זה בגלל שבוקר אחד מתעוררים ומחליטים שהגיטרה היא "מטאלסטית" ורוצים משהו יותר "בלוזסטי" ? ואם לא מרוצים מצליל של גיטרה - למה לקנות אותה מלכתחילה ? ואם רוצים סאונדים שונים , למה לא לנסות קודם דרך קופסאות אפקטים ומשחקי מגבר ? אני יכול להבין שקונים גיטרה זולה מאוד מאוד ואז מחליפים לה פיקאפים ( זה הגיוני ומקובל מאוד ) , אבל במקרים אחרים זה לא תמיד מובן .... סתם מחשבות שלי בנושא ( ושאף אחד לא יקח את זה אישי ) - אז מה דעתכם ?

Chrome-Boy

New member
אני אישית...

מבין את מה שאתה אומר ואתה צודק... אבל במקרה שלי אני די מרוצה מהצליל של הגיטרה שלי אבל הדגש הוא על די בגלל שהפיקאפים עדיין עושים יותר מדי רעש ברקע גם אם אני לא מנגן, והאוברטונים הם עדיין לא כמו שאני רוצה שיהיו ותאמין לי ניסיתי את הגיטרה על כל כך הרבה מגברים ואפקטים וזה עדיין אותו דבר... אז אני חושב שאני צריך פיקאפים חדשים כדי לשפר את הצליל שלי (כולם נמצאים בציד אחרי הצליל המושלם לא?...) אם עולה לך בראש שוב השאלה למה קניתי את הגיטרה אם אני לא לגמרי מרוצה מהצליל שלה אז התשובה שלי בשבילך היא קצרה-
! זו הגיטרה הכי טובה שיכלתי למצוא בתחום מחיר שלי... בלי קשר עכשיו... הורדתי את השיר AL dimeola paco delucia and john mclaughlin- mediterranean sundance וזה פשוט מדהההים! אבל לא משנה...ביי!

mocko

New member
תשובה מניחה את הדעת

כשמבינים מה שעושים - אי אפשר להתווכח . זה אומנם עלה אצלי מחדש בעקבות ההודעה שלך , אבל הדאגה היא לשלום הציבור .... לא משנה
מומלץ מאוד לקנות את Friday Night in San Francisco של הטריו !! גם הקטע שהם מאלתרים על הנעימה מהפנתר הוורוד מדהים . לא כל כך קשה לנגן את הפתיחה של mediterranean , אבל באיזו שהוא שלב פאקו נותן את הקצב ודימיולה משתולל ....

Chrome-Boy

New member
אני...

מבין מה אני עושה (מקווה מאד..). בכל מקרה... אני בהחלט יבדוק את הדיסק, בזמן האחרון נכנסתי למוזיקה ספרדית (פלמנקו בעיקר..) ואפילו הקלטתי איזה אילתור קטן אם בא לך לבדוק ולהגיד את דעתך. כמה זמן אתה מנגן דרך אגב..

Chrome-Boy

New member
הממ.. משהו לא בסדר...הנה?

http://www.ambrosia.org.il/content/artists/ArtistInfo.asp?ArtistID=1389

mocko

New member
מבטיח לשמוע כשיתאפשר ....

נסה גם את Jesse Cook , יש לו פלמנקו מאוד קליט ומלודי ולא כל כך קשה לנגינה ....

Chrome-Boy

New member
נשמע טוב..

אבל קצת קשה לי לשמוע אותו אחרי שאני שומע את דימאולה ...

mocko

New member
דימאולה זה משהו אחר ../images/Emo13.gif

לפני המון המון זמן הייתה לי את הקלטת וידאו שדימאולה מלמד בה . נדמה לי שהחזרתי אותה לחנות כי זה היה מאוד עצוב לראות עד כמה שהבנאדם טוב

mocko

New member
והקטע יפה !!

נשמע שיש לך עבודת מפרט בכלל לא רעה
יש לך קלאסית מוגברת ואתה מחבר אותה ישיר לכרטיס קול או שאתה משתמש במקרופון ?

Chrome-Boy

New member
תודה רבה...../images/Emo9.gif

אני השתמשתי במיקרופון, הדבקתי אותו איכשהוא לתוך הגיטרה ,אבל הוא לא היה ממש טוב בגלל שיש רעש בסוף מרוב עומס של בסים. הקלאסית שלי היא בעיקרון לא ממש טובה (עשיתי לה סטאפ להנמיך קצת את האקשן כי הוא היה ממש ממש גבוה) . אני מתכוון למכור אותה ואיזה חשמלית ישנה שיש לי ולקנות אקוסטית של ovation אתה בטח מכיר...מה אתה חושב על החברה הזו?

למעלה