שאלונת.. המגן שאני מקבלת בבי"ס.. נשאר איתי גם אחרי שאני אעזוב את בי"ס? תודה! -נועה-
ק קפטן נועההה New member 24/2/06 #1 שאלונת.. המגן שאני מקבלת בבי"ס.. נשאר איתי גם אחרי שאני אעזוב את בי"ס? תודה! -נועה-
B bhnadav New member 24/2/06 #2 תגובה נבחני משנה אינטרנים, כלומר כאלה שמשלימים בגרויות לאחר סיום התיכון, אינם ניגשים עם ציון מגן.
ת תולדה של משפט תלס New member 24/2/06 #3 ../images/Emo207.gif אם כבר בגרויות.. מישהו שמע שמזיזים את הבגרות בערבית השנה של כיתות י'? שמעתי שמזיזים את זה יומיים קדימה. אישית המורה לא אמרה כלום..
../images/Emo207.gif אם כבר בגרויות.. מישהו שמע שמזיזים את הבגרות בערבית השנה של כיתות י'? שמעתי שמזיזים את זה יומיים קדימה. אישית המורה לא אמרה כלום..
S Shark Alarm New member 24/2/06 #4 מן הסתם אם יזיזו לכיתה י' ../images/Emo26.gif יזיזו לכל השכבות.. ואם לא יצאה הודעה מסודרת ממשרד החינוך, אין מקום לדאגה..
מן הסתם אם יזיזו לכיתה י' ../images/Emo26.gif יזיזו לכל השכבות.. ואם לא יצאה הודעה מסודרת ממשרד החינוך, אין מקום לדאגה..
ת תמריקי New member 24/2/06 #6 ../images/Emo6.gif תולדה של משפט תלס ../images/Emo6.gif איזה כינוי......