שאלונת...

dancer14

New member
../images/Emo13.gifדלית את טועה ומטעה!

אם תתחילי ב5-10 דקות זה לא ייתן לך שום דבר!!! זה לא מספיק למתוח את הרגליים!!! את ישר תהפכי להיות קרה וזה ביכלל לא יעזור!!!תקשיבי לי,דלית אני מקווה שלימדתי אותך משהוא חדש...

TheBlackFairy

New member
תראה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

הדבר הכי אבל הכי לא טוב הוא לחזור בבום מכל דבר, יכול להיות שההסבר שלי היה פה לא מי יודע טוב/ברור, הכוונה שלי היא לא היתה על התרגיל הספציפי שאתה מדבר, אלא דיברתי בכללי, כי אם תעשה הכל בבום זה לא בריא לשרירים של הגוף שלך, החשוב הוא לחזור בהדרגה מכל חופש/פציעה ולעשות זאת בזהירות
.

dancer14

New member
תגובה לדליתוש

תיראי זוהי שאלתה של חייכנית מקסימה איך אני מרחיבה את השפגטים שלי? (שפגט שיושבים ורגל אחת לצד ימין והשניה לצד שמאל, פיסוק כזה, והשני זה רגל אחת קדימה רגל אחת אחורה) ונכון שבוע שעבר דיברנו המון על פירואטים? אז סתם בא לי להשוויץ שהיום ממש בטעות יצא לי פירואט ממש טוב עכשיו מה הקשר לחזור הכל בבום היא לא אמרה שהיא לקחה חופש או הפסקה!

י ר ד נ י

New member
היי אתה

תפסיק להתנפל פה על אנשים ותתחיל להקשיב ולקבל דעות של אנשים אחרים. תתחיל לקרוא 3-4 פעמים כל הודעה ותבין יותר טוב. לדעתי דלית צודקת, היא צריכה לאט לאט להתחיל ולא ישר למתוח את השרירים שלה חצי שעה והכי חזק שאפשר. היא צריכה כל פעם קצת, עד איפה שהיא יכולה וטיפה אחרי.. לאט לאט היא צריכה להאריך את השהייה ואת חוזק המתיחה, ומן הסתם זה גם יבוא לה יותר בקלות. היא לא לקחה חופש, אלא היא מתחילה סדרה של תרגילים חדשים שזה יותר קשה מאשר לחזור למשהו לאחר חופשה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני עושה את זה

כשאני שוכבת על הגב, וממול לרגליים שלי יש קיר תומך. זה לא נותן לרגליים ליפול למטה והן נשמרות ישרות.

י ר ד נ י

New member
שוב.. אותה טעות.

שוכבים על הגב, זה נכון. רק שהיא המליצה להעזר בתמיכה של קיר. אצלנו בסטודיו אנחנו עושים את זה על המראה. כאשר התחת בחיבור של הקיר\מראה הגב על הרצפה והרגליים למעלה.. ככה יש תמיכה לרגליים ולגב. תראה, זה חוזר על עצמו הרבה פעמים, העניין הזה שאתה חושב שאתה הכי טוב בהכל ושולל על המקום עצות של אחרים. ועוד היא כתבה בתוכן ההודעה "
"... מה לא הבנת!?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifגמנחנו עושים עם המראה../images/Emo9.gif

תמיד חשבתי מה שמו עליה כדי שהנעליים לא ישאירו סימנים
חח... אני תמיד מתנפלת על המראה... זה יותר חלק וגם סתם... יותר כיף לי שם
אבל אין מקום לכולן אז יש כאלה שהולכות לקיר... מובן שבבית שלי אני עושה עם קיר
אמ. ולא כל כך בא לי להתערב אבל בני אנוש מסוגי מתערבים מטבעם
תודה על ההגנה
אמ. את די צודקת... מבלי להעליב אף אחד...

לחחיכנית המקסימה

דבר ראשון הדבר שהכי עוזר ליי בהצלחת שפגאטים זה... א. חימום ממש טוב עם כל המתיחות האפשריות ב. אם נגיד את רואה טלווזיה וסתם יושבת בספה או שוכבת במיטה, במקום להתעצל (לא שאני אומרת שאת מתעצלת חלילה) פשטו תשבי בפיסוק רחב ומדי פעם כפפי קדימה או שתמתחי את ידייך לכיוון הכפות רגליים. ומזל טוב על הצלחת הפירואט הטוב... ביי ביי! אוהבת, איו'ש.

חחח תודה ../images/Emo9.gif

היחידה ששמה לב לפירואט שלי
אני רוצה לעשות את זה, אבל אז אני מרגישה כאילו אני מתחילה להיות אובססיבית, ושאני מתחילה להגזים ושבסוף אני עוד אפגע בעצמי ואני פוחדת להמשיך..... *-8

שמעי...

במידה ואת עושה רצפה מקצועי פעמיים שלוש בשבוע לא ייגרם לך שום נזק. זה לא שאת עובדת כל יום שש שעות כמו המתעמלות ולהן באמת עלול להגרם נזק. במידה ואת עושה את העצה שלי עם הפיסוק רבע שעה ביום- לא יגרם לך שום נזק, להפך, רק תתגמשי יותר. בהצלחה בהמשך!!! ואן שמתי לב לפירואט!!!

למעלה