שאלונת...

שאלונת...

איך אני מרחיבה את השפגטים שלי? (שפגט שיושבים ורגל אחת לצד ימין והשניה לצד שמאל, פיסוק כזה, והשני זה רגל אחת קדימה רגל אחת אחורה) ונכון שבוע שעבר דיברנו המון על פירואטים?
אז סתם בא לי להשוויץ שהיום ממש בטעות יצא לי פירואט ממש טוב

dancer14

New member
שיטה מעולה!!! מניסיון!!!!!../images/Emo91.gif

דבר ראשון נשמה ניראה לך שמישהוא בפורום מחול לא יודע מזה שפאגט?!?!?! חחח... בכל אופן שיטה הכי הכי טובה בעולם היא כזה שיכבי על הגב ובפתחי רגליים לצדדים הסבר יותר טוב עשי עמידת נר ופיתחי רגליים הרגליים צריכות להיות ישרות!!! את תרגישי את המתיחה במפסעה,את חייבת להרפות את כל הגוף ולא לשים לב לרגליים אני לפני שיעור תמיד שומע מוסיקה בדיסקמן חצי שעה לפני ועושה את התרגיל. תרגיל זה טוב לתחילת שיעור ככה עשי 20 דקות לפחות אני מציע שבגלל שבתרגיל הזה את עם חוסר מעש אז שימי מוסיקה או משהוא שיעסיק אותך... תרגיל זה (מניסיון) פותח לך את הגראנד באטמן(הנפה קדימה,הצידה בעיקר ואחורה ליותר גבוהה),גראנד ג'טה(שפאגט באוויר יהיה יותר פתוח)וכמו שאת רוצה שפאגט. אל תיתייאשי אני מקווה בעצם אני לא מקווה אני בטח שעזרתי כי תרגיל זה עושה לך הנפה של 180 מעלות(שפאגט!) תרקוד היא אמרה לי,תרקוד

ניסיתי את זה פעם,

אבל אחרי 10-15 דקות בערך התחיל ממש לכאוב לי ברגליים והייתי חייבת לסגור... איך אפשר חצי שעה...?

dancer14

New member
תגובה...

אני אמרתי לך שאת חייבת לא לחשוב על זה את כל הזמן חושבת על זה אם באמת תירצי תיראי שתוכלי!!!!! את יכולה טיפה להרפות ואז להמשיך אטבל תיראי אם כל יום תעשי 15 דקות זה יהיה מעולה! עכשיו ברור לי שכל יום לא תוכלי בגלל זה חשוב שתעשי כפול בימים אחדים!!!

דווקא כל יום אני אוכל ../images/Emo13.gif

אם יש משהו שבאמת חשוב לי ואני רוצה לשפר, אני בהחלט יכולה לעשות אותו באופן יומיומי. לכן כל יום אני מתאמנת על החזקת בטן, גב, ופירואטים ופוינטים, אני אוכל לצרף גם את זה לרשימה :-9 תודה על העצה |4u|

ערןִ

New member
את צריכה לשאוף לשפגאט כזה

מישהו מגיע לרמה הזאת פה ? תעלו גם תמונות שלכם!

LiRoNi18

New member
אויי מיי גאד!! מי זאת בתמונה???../images/Emo2.gif

וואי איזה פצצה!!

LiRoNi18

New member
התכוונתי פצצה השפגט שלה...

חחח הלוואי עליי לעשות ככה

לא צריך כ"כ הרבה שנים בשביל זה ...

אני מתאמנת שנה ו3 חודשיים ואני כמעט מגיע לשפגאט כזה , תלוי .. אם את גמישה אז לא תהיה לך בעיה

תלוי איפה את מתאמנת ובמה

אני מתאמנת3-4 שנים בכל מיני חוגים. אבל כנראה שהמורים פחות הדגישו את נושא הגמישות ויותר שמו דגש על מיומניות ריקוד, קליטה וכ'ו...

אני רוקדת ג'אז ובלאט אבל ממש קצת...

כי אצלינו זה חובה (בסיס), מגדישים גם לגמישות וגם לריקוד

י ר ד נ י

New member
הייתי רוצה בטן כמו שלה!

אבל דבר ראשון היא מתעמלת נכון!?... ודבר שני ואווווו איזה הגזמה... בטח היא ממש גמישה בגנים שלה.. (מפרגנת!!!)

TheBlackFairy

New member
כי את אף פעם על ההתחלה../images/Emo60.gif

לא תעשי חצי שעה, תתחילי 5 דקות, ואחרי כמה זמן תעברי ל- 10 ועם הזמן ל- 15 דקות וכך הלאה, זה בדיוק כמו שלא תחזרי אחרי החופש הגדול בבום, אלא תחזרי בהדרגה במהלך השיעור
.

עשיתי היום 10 דקות או רבע שעה

בערך
אני מאוד מקווה שבסוף אני אעשה שפטים טובים, כי הרגליים שלי הורגות אותי

TheBlackFairy

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo60.gif

תרגיל מעולה, כשיכולתי לעשות את הדברים האלה, היית מאוד אוהבת לעשות את המתיחה הזאת
.

למעלה