שאלונת..

h i l a25

New member
שאלונת..

יש ילדים שיונקים בלבד ולוקחים מוצץ??? ניסנו כל סוג מוצץ והקטנטוש' לא מוכן להחזיק מוצץ. זה נדיר שילד רק יונק וגם מוצץ?? הוא בן 3.5 חודשים ב."ה

ה ו ב י ט

New member
כן

נעמה יונקת בלבד וגם לוקחת מוצץ. בהתחלה היא לא הסכימה. רק בגיל 3 חודשים בערך הצלחתי עם המוצץ. צריך סבלנות והתמדה וגם לנסות כמה סוגי מוצצים (אצלנו ניפ תפס). תנסי לשים לה את נמוצץ בפה, לקחת אותה בתנוחת הנקה כשהראש שלה קרוב אליך ותצעדי איתה כך בבית תוך כדי תנועה רבה ונינוד.

טלי 234

New member
איפה קניתם NIP?

קנו לנו ועכשיו אנחנו מחפשים כי גם אצלינו זה היחיד שהיא לוקחת. אין בסופרפארם...איפה יש?

ayush

New member
מוצצי LIFE שך הסופר פארם הם

למעשה מוצצי NIP בתחפושת.

טלי 234

New member
../images/Emo28.gif אני מקווה שהתינוקת תבין

את זה ולא תעשה סנקציות

ayush

New member
זה אותו מוצץ. אפילו כתוב עליהם NIP

אם מסתכלים טוב

happymam

New member
יש מצב

בזמן שבנצ'וק ינק הוא פחות רצה מוצץ, כי הציצי שלי היה המוצץ וכאילו אם נתתי לו מוצץ זה במקום ציצי. מאז שהפסיק לינוק הוא יותר לוקח מוצץ.

פ ו ל ק ע

New member
שלי ינקה + מוצץ

ואחרי הגמילה (בגיל שנה וחצי) ההתמכרות שלה למוצץ מאוד התגברה.

star1977

New member
טל טול חופשי לקח מוצץ

הוא ינק מלא אבל בלילה עד שיצאתי עבודה היה מקבל פעם אחת בקבוק.

סינטה1

New member
../images/Emo45.gifגם רותם שלי

היא יונקת מלא ומאוד אוהבת את המוצץ. בהתחלה ניסינו הרבה סוגים (לנו הצליח עם האוונט) והיא כל פעם הייתה יורקת והיינו מחזירים עד שזה הלך.

Sashuka

New member
יונתן ינק מלא ולקח מוצץ, מהיום הראש

הראשון שלו... עוד בבי"ח... המוצץ שלנו זה ביבי פעם של רמדיה עכשיו לא יודעת של איזו חברה...(יש לי עדיין סטוק של רמדיה)

יש ילדים שפשוט לא רוצים מוצץ

הגדולה שלי כמה שניסיתי לא הלך לי היא בשום אופן לא לקחה מוצץ וינקה עד 8 חודשים והקטנה לוקחת מוצץ מהיום הראשון באופן טבעי יחד עם הנקה בלי בעיה ובלבול ואגב רק ניפ תפס אצלנו

אמאאור

New member
אצלנו

יונקת בלבד ולוקחת מוצץ וגם בקבוק מההתחלה. נכון - לא לפי ההמלצות של יועצת ההנקה - אבל לא היתה ברירה אחרת.

shlomits

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש מוצצי ביבי?

היתה כאן שמועה שמוצצי ביבי/סיליק חזרו, האמנם? ואם כן איפה ניתן למצוא? (בסופרפארם לידי לא מצאתי וגם לא בניו פראם)

lulyK

New member
בניו פארם של ג'מבו יש.

אבל רק כאלה עם ידית וציורי פרחים ופרפרים. ראית את הנוק החדשים? כמעט שקלתי לקחת מוצץ בעצמי מרוב שהם יפים.

shlomits

New member
לא, לא ראיתי...יש לי בעיה קשה

עם זה שנוק גרמניים אהל הם הכי קרובים לביבי המיתולוגיים, בלי הידית אותם אני לא מוצאת בשום אופן... הבנתי שרמדינה לא מייבאת אותם יותר אז תחת איזה כותרת הם נמצאים?

למעלה