שאלונת..

TAPOZA

New member
שלי ../images/Emo95.gif כל דבר...בהנקה מלאה

האורלי אצלו מאוד חזק מוצץ מוצץ מוצץ ציצי מוצץ בקבוק שאוב מוצץ מוצץ מסיליקון מוצץ מוצץ של לייף הגומי מוצץ את היד של אבא שלו.. בקיצור אין לנו בעיה

ronitt123

New member
כן, אצלנו רק המוצץ החום מגומי תפס

בהתחלה אני הייתי המוצץ שלו, אבל אז הרגלתי אותו (אני כבר לא זוכרת איך)למוצץ, והיחיד שלא נפל לו כל הזמן מהפה ושהוא הסכים לקחת, היה החום הישן מגומי גודל M. בהצלחה.

musenok

New member
אצלנו לא לוקחת מוצץ

בהתחלה רק ינקה, ולא נתתי מוצץ. אח"כ שהתחלתי להוסיף סימילאק, לא הסכימה בשום אופן לקחת מוצץ, איזה רק מוצצים לא הצאתי לה. היא רק מכניסה ידיים לפה.

כל הזמן מדגישים בפני כמה זה חשוב

גם מיה יונקת מלא, ולא במיוחד תופסת מוצץ יותא שהיא עושה הכל, אבל ה-כ-ל על הציצי היא נרדמת רק על הציצי, עושה קקי רק על הציצי, נרגעת על הציצי אה ומדי פעם גם אוכלת אולי זה אופייני לגיל ואולי כבר לא- אבל בנתיים לא הצלחתי להרגיל למוצץ

musenok

New member
למה זה חשוב?

אני בעצמי גדלתי בלי
. והקטנה שלי בהתחלה גם כשרק הנקתי יום שלם היתה על הציצי
אבל אח"כ כשהתחלתי להוסיף תמ"ל, היתה מרוקנת את הציצי, עוזבת וזהו.

maykee

New member
זה חשוב

במקרים כמו שלי- אני לא מצצתי מוצץ אלא רק אצבע וזה קצת דפק לי את הלסת (לא משהו משמעותי אבל לדעתי הייתי נראית יותר טוב עם לסת ישרה לא כולם בכלל שמים לב לזה שהיא נוטה פנימה) , אבל הכי קריטי זה הגמילה. לגמול ממוצץ זה לא תמיד קל אבל לגמול מאצבע זה לגמרי לסמוך על כח רצון של ילד קטן(או במקרה שלי חוסר בכח רצון) וזה נמשך כמה שנים טובות. מיותר לציין שזה לא דבר חיובי. אני עכשיו במאבקים עם יובל שמתעקשת על מציצת אצבע, ולא סתם- אלא כמו אמא שלה:לא אגודל כמו כולם אלא האצבע, ורק של יד ימין...

אביטלתל

New member
זה עניין של דעה

גם הרופאים בעצמם לא יודעים האם מוצץ או אצבע גורמים לנזק יש רופאים שיגידו כך ויש רופאים שיגידו אחרת איילה לא לוקחת מוצץ, ולמרות שיש מקרים שאני אומרת לעצמי שמוצץ היה יעיל בהם אני די שמחה שהיא לא לוקחת ראיתי מספיק ילדים שמסתובבים עם מוצץ בפה ולא מסוגלים להפרד ממנו, ממש מכורים אליו כשהם מדברים אף אחד לא יכול להבין אותם ובכלל המוצץ זה עניין אחד גדול בשבילם וכן, אני יודעת שלא כולם ככה

למעלה