שאלונת..

שאלונת..../images/Emo9.gif

הייי, יצא לי לראות היום את הפרק שנראה לי קוראים לו truth אין לי מושג מה המספר של הפרק וגם לא את העונה.....
אני מביאה פה קישור לאיזה קטע מדהים מאותו פרק (שאני לא בטוחה ששכה קוראים לו) אבל זה קטע בין דוסון וג'ואי בחדר של דוסון... בעעע לא יודעת איך לתאר!! אבל מי שיודע את שם הפרק, העונה, ואת השיר שמושמע שם מוזמן להגיד לי בבקשה... אוף אנשים, נראה לי אני סתם מבזבזת את הזמן כי אני לא יודעת להסביר את זה! אוף!!! וגם אני לא בטוחה שקוראים ככה לפרק.... אם אתם לא מצליחים להבין (מה שאני בטוחה) אז תעזבו, לא רוצה להטריד כי זה באמת לא מובן.... תודה מראש...
חולה עליכם

מממ....../images/Emo105.gif

דבר ראשון,לא הבאת קישור..
דבר שני,תסתכלי על השיער של פייסי! תגידי לי איך הוא נראה... כשי שנגלה מאיזה עונה...(אני אשים לך תמונות של פייסי מכל העונות ותגידי לי איך השיער שלו נראה
) תספרי בערך מה היה בפרק..זה יכול לעזור לנו... ואין פרק שקוראים לו TRUTH
פייסי עונה ראשונה

עונה שנייה....../images/Emo105.gif

תתארי גם את השיער של ג'ן,זה יכול לעזור..
ברור הפרקים הוא לא כל כך בלונדיני,אבל זה הכיוון...

רביעית...../images/Emo105.gif

טוב,זה לא בעיה... בתחילת העונה היה לו שיער קצר קצר קצר... ואח"כ

כל הפרק בלי פייסי???../images/Emo105.gif

רגע רגע רגע... זה קטע שג'ואי ודוסון מתנשקים??

ועוד משו..

בהודעה של השאלה אני כתבתי שראיתי פרק, אבל טעיתי התכוונתי חלק מפרק... ואם למישו יש אייסי שאני אשלח לו ואלי הוא יזהה... וטל, תודה בכל זאת...... אם הייתי רואה את כל הפרק הייתי מזהה כי אני יודעת איך נראה פייסי..חיחיחיחי...... אבל באמת תודה טל...

אז ככה...../images/Emo105.gif

אני חושבת שאני יודעת על איזה קטע את מדברת... אז יש שתי אפשרויות:
השיר הזה: Say Goodnight - Beth Nielsen Chapman
או זה: Grace - Michelle Malone תשמעי אותם ותגידי לי איזה מהם...

../images/Emo9.gif זה שיר מדהייים!!!../images/Emo105.gif

וגם...
הוא ישמע בסוף שני הפרקים האחרונים (אלה שמתרחשים בעתיד..)

זה סוף העונה הראשונה

ממש ממש הסוף. כשג'ואי ודוסון מתנשקים ליד החלון בחדר של דוסון. וזה באמת שיר מקסים.

אויש....

זה שיר מ-ד-ה-י-ם !!!!!!! ומרגש!!!!
ווואלה עכשיו נזכרתי, זה הסוף של העונה המדהימה, העונה הראשונה...
ו....
איזה כיף שזה יהיה בסוף העונה (
) *מתה* (כבר אמרתי את זה פעם לא?!)בעעעעע, אנשים אתם לא יודעים עד כמה אני אבכה!!! אני כבר בוכה!!!

למעלה